Çok tesekkur ederim. Ben anlamıyorum çünkü ovasyon gunumu. Bir de benim bu bahsedilen akıntılar falan hep adetime 1 gün kala oluyor. O nasil oluyor peki ovulasyon belirtilerini adetten 1 gün önce ya da adet gunu yaşıyorumInternetten siparis ver alacaksan. Yumurtlama gunlerini bulmana yardimci olur. Ilk etapta istersen onu deneyebilirsin. Benim bir arkadasim hic sorunu yoktu. 3. Ayinda ovulasyon testi ile hamile kaldi
Ayyhh oturup aglıcaktım ya yumurtlamıyorum diye ne stresli bi iş bu ya. Adetlerin düzenli mi Can'ım senin benim degil yani her ay oluyorum ama iki üç gün değişiyorTabiki olabilir.
Ben 4 ay once kullanmistim ovu testi.
21. Ci gun piki gormustum. Dusun yani. :))
Selinokay bunlar turlu turlu dijitalleri falan var arkadaşınız hangisinden kullanmış acaba sipariş vermek istiyorum ben dsÇok tesekkur ederim. Ben anlamıyorum çünkü ovasyon gunumu. Bir de benim bu bahsedilen akıntılar falan hep adetime 1 gün kala oluyor. O nasil oluyor peki ovulasyon belirtilerini adetten 1 gün önce ya da adet gunu yaşıyorum
Kız ikiz olmasin.ucmus :)21269,36 POZİTİF kanımda beta hcg bu çıkmış sizce normalmi
21269,36 POZİTİF kanımda beta hcg bu çıkmış sizce normalmi
çok yüksek sanki ya amanınnn :)
ikiz olabilirmiKız ikiz olmasin.ucmus :)
ben hiç bilmiyorum canım ama sen kalp atısını duyduk dedin bugün dimiikiz olabilirmi
Canım olabilirmiş. Geç yumurtlayabilirsin.Can'ım ya bende hamile kalmak istiyorum da bişey sorucam yumurtlama günün mü 24 25 inçi günlerdi adetinin. Bende ovulasyon testi kullanıyorum 16 günümdeyim henüz yumurtlama olmadı 24 25 inçi günlerde de olabilio mu yani yumurtlama. Beni aydınlatın kendimi kötü hissediyorum
bilmiyorum doktor hafif duyuluyor yeni gelişmiş dedi ondan bilmiyorum pazartesi ögrencezben hiç bilmiyorum canım ama sen kalp atısını duyduk dedin bugün dimi
ikiz olsa belli olmazmıydı
Çok şükür.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.ögrendim ve bebek ugur getirdi yokmuş öyle bişey 1.nci yılımıza süprizmiş meger ama çok fena saçmaladık gece yanıma geldi kolumdan çekti tuttu. valla çok tuhf şeyler ya anlatamıyorum şyan elim dilim kolum baglı
bilmiyorum doktor hafif duyuluyor yeni gelişmiş dedi ondan bilmiyorum pazartesi ögrencez
Bende 2-3 haftalıkken göstermişti :)
valla benim 6 haftalıkken yaptım ilk defa yapmıştım bu testi ondada çıktım
ögrendim ve bebek ugur getirdi yokmuş öyle bişey 1.nci yılımıza süprizmiş meger ama çok fena saçmaladık gece yanıma geldi kolumdan çekti tuttu. valla çok tuhf şeyler ya anlatamıyorum şyan elim dilim kolum baglı
Normal canım kalp atisini duymussun ve 6. Hafta için iyi bu saatten sonra yanından kraker ayırma bugün 4 kere kustum 5. Yolda dikkat et kendine sigarayı da bırak ilk uç ay organlar gelişiyor ve stres yaptın mı bebek anlıyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın ama sana demiştim hamilesin diye çünkü aynı idi belirtilerimiz ha birde çok şey yiyeceğim diye uğraşma yiyeniyorsun zaten bebek depodan besleniyor susuz kalma yeterli birde aç kalma21269,36 POZİTİF kanımda beta hcg bu çıkmış sizce normalmi
Kalp atisini 1 tane mi duydunuz iki tane mi ikiz kalp atisini duyduğunda söyler doktorikiz olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?