2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Internetten siparis ver alacaksan. Yumurtlama gunlerini bulmana yardimci olur. Ilk etapta istersen onu deneyebilirsin. Benim bir arkadasim hic sorunu yoktu. 3. Ayinda ovulasyon testi ile hamile kaldi
Çok tesekkur ederim. Ben anlamıyorum çünkü ovasyon gunumu. Bir de benim bu bahsedilen akıntılar falan hep adetime 1 gün kala oluyor. O nasil oluyor peki ovulasyon belirtilerini adetten 1 gün önce ya da adet gunu yaşıyorum

Kızlar yumurtlama gününü bilenler tutturanlar kaçıncı günlerinizde yımurtladınız lütfeeeeeeen paylaşın 16 gümüm yumurtlama olmadı cok stresim

Selinokay bunlar turlu turlu dijitalleri falan var arkadaşınız hangisinden kullanmış acaba sipariş vermek istiyorum ben ds

Canım olabilirmiş. Geç yumurtlayabilirsin.

Çok şükür.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

Kizlar merhaba ben de ovulasyon testi yapiyorum 3 gundur bugun oglenden sonra yaptim cift cizgi ayni koyuluktaydi ama biraz once yaptim t silik cikti bu ne anlama geliyor bilen var mi ?

Bakkk gördün muu.dinle bikere demistik esini, belki sürpriz yapiyodur sana dedikk dediğimiz çıktı, ohh artik 3 kisisiniz :))

21269,36 POZİTİF kanımda beta hcg bu çıkmış sizce normalmi
Normal canım kalp atisini duymussun ve 6. Hafta için iyi bu saatten sonra yanından kraker ayırma bugün 4 kere kustum 5. Yolda dikkat et kendine sigarayı da bırak ilk uç ay organlar gelişiyor ve stres yaptın mı bebek anlıyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın ama sana demiştim hamilesin diye çünkü aynı idi belirtilerimiz ha birde çok şey yiyeceğim diye uğraşma yiyeniyorsun zaten bebek depodan besleniyor susuz kalma yeterli birde aç kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…