Adami buldukca degerlendr bnimkide yok 3 gundr Allahtn degerlndrdkte gitti tuttuysa tuttu tutmadysada nasip degilmis dicm sen devm et yastik isini de unutma iliskiden 5 dakika sonra saga solada don cnm bu ay oylede yaptm birisi soylmsti
Aynen canım sağol bilgilendirdiğin için. Önümüzdeki aylarda rahim filmi ovu testi JEL vs onları deneyip sonrada baktım olmuyo aşılamaya geçmek istediğimi söylycem. Bakalım neler olacak hayırlısı olsun da ♡Amin canim malesef tup bebek isi ticaret olmus baskent unv iclerinde en guven vereni.
Sağol canım aklımda bulundrcam onuda. Bu gece ilişki olur zaten yatarım kalkmam hiç. Bakalımmmmm şu ay çabucak geçsin bi inşallahAdami buldukca degerlendr bnimkide yok 3 gundr Allahtn degerlndrdkte gitti tuttuysa tuttu tutmadysada nasip degilmis dicm sen devm et yastik isini de unutma iliskiden 5 dakika sonra saga solada don cnm bu ay oylede yaptm birisi soylmsti
Canım bende korkutmak istemem ama Yen'i kürtaj oldum benim çok çok mide bulantım yoktu ama kalbi durduğu zamanlarda bir anda bulantım kesilmişti aklında şüphe uyandıracağına bir git görün derim inş her şey normaldirMerhabalar 9+3 günlük hamileyim ve 4 gündür mide bulantılarımın birden kesildi doktor kontrolüm 17sinde sizce ters bi durum var mı? Erkenden mi gitsem kontrole
Evet canım ara verdim. Oruç tutmaya çalışıyorum onun dışında normal faaliyetler üzülüyorum ama yapabileceğim birşey yok. Sizin için dua ediyorum tabi kendim için de normal olursa ne ala. Hayırlısı.
İnşallah emeklerin sonucunda mucizeni alırsın stres yapma hiç bu ay olurmu bırak akışına aksın gitsin
Aynen canm bu ay bnde sıkı bir çalışma vs. Yapacam umarm bebislerimize kavusurz..
Sagol canim dikkat edicem c vit tuketiyorum cok disari cikmiyorum soguk almamaya calisiyorum. Bakalim 20 ocakta dr.um nasil bi tedavi verecek hepsini paylasicam sizinle.Dikkat et kendine canım vitamin al meyve sebze ki sen bilgilisin dikkat edersin muhakkak sonucunda olursanda vardir bir hayir demek ki insaAllah güzel haberlerini alicaz
Güzel benzetmekovan arıları gibi çalışıyoruz canlarım yaa gerisi kısmet nasip çok tatlı bal gibi bebişlerimiz olsun inşallah :)) vee hep dua ediyorumm...
Canim ne demek. Bence ilk adımin hsg olsun hem hsg den sonra bikac ay sans artiyo. Hsg den korkma 1 yil doldugu icin bence cektir icin rahat etsin.Aynen canım sağol bilgilendirdiğin için. Önümüzdeki aylarda rahim filmi ovu testi JEL vs onları deneyip sonrada baktım olmuyo aşılamaya geçmek istediğimi söylycem. Bakalım neler olacak hayırlısı olsun da ♡
Canim ne demek. Bence ilk adımin hsg olsun hem hsg den sonra bikac ay sans artiyo. Hsg den korkma 1 yil doldugu icin bence cektir icin rahat etsin.
eczanelerde de var canım alabilirsinYaa ama bn ovulasyon testi sipariş veremiyorum ödeme için kart gerek bn kredi kartı kullanmıyorum eczaneden alamazmiym bunu ??
@Pariskizim neler okuyorum maasallah cok sevindim gozunaydin canim duygulandim guzel degerini bekliyoruz. Ben 1 hafta sehirdisindaydim sieye neredeyse hic giremedim. Artik dondum aranizdayim:) Ovu test yapmismiydin bu ay? Gunasiri mi her gun mu iliski olmustu?
Benim de yarin adetim bitiyor sonra calismalara baslicaz. Bizayllllliiiin35 ile calismalara hizla devam:)
Amin insallah canm ikili test biraz sıkıntılı cikti amaTebrikler cnm buyuk ihtimal degismiyor diyor ilk soyledikleri. Bnm 12 hftada dedi yuzde 70 kiz ve sonnda kesinlesti. Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Bnde kiz cok istiyodum canim once saglikli olsunlae insallah benim ikili testim pek ic açıcı degildi duanizi eksik etmeyinOyy yerim ben teyze kuzusunu sağlıkla gelsin Allahim banada saglikla kız nasip eder insaAllah ya da tam tersi kiz cok isteyip sevdigim icin oglum olur amann olsunda hayırlı saglikli olsun
Canım bugün gittim doktora karından gördü keseyi allaha şükür. Belki de ikizdir şimdi belli olmaz tabi sonra belli olur dedi doktornesnes88 değer yükseliği ya ikizden ya da kimyasal gebelikten oluyormuş canım.
değerin cok iyi vajinal muayenede görülür kese ama benim hemen görünmedi ikiz oldugu için değeri paylaşmışlar keseler görünmemiş minicikti 2 günsonra cıkmıslardı meydana
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladının acısını ne karnında ne de doğurduktan sonra acısını göstermesin canım. Güzel annişler bizide unutmayın dualarda ♡
Canımmm nerelerdesinnn özellikle etiketlemedim seni görünce şaşır die.
Hemen anlatıyorum gün aşırı regliye kadar ilişki oldu hiç takip etmedim ovu test kullanmadım ve hiç belirtim olmadı Allah işte ol der olur die boşuna demiyoruz. Henuz değerimi göremedim inşallah sağlıklıdır ve darısı sana ve tüm isteyenlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?