2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adami buldukca degerlendr bnimkide yok 3 gundr Allahtn degerlndrdkte gitti tuttuysa tuttu tutmadysada nasip degilmis dicm sen devm et yastik isini de unutma iliskiden 5 dakika sonra saga solada don cnm bu ay oylede yaptm birisi soylmsti

sağa sola dönmek ney cnım biraz acar mısın lütfen

Amin canim malesef tup bebek isi ticaret olmus baskent unv iclerinde en guven vereni.
Aynen canım sağol bilgilendirdiğin için. Önümüzdeki aylarda rahim filmi ovu testi JEL vs onları deneyip sonrada baktım olmuyo aşılamaya geçmek istediğimi söylycem. Bakalım neler olacak hayırlısı olsun da ♡

Adami buldukca degerlendr bnimkide yok 3 gundr Allahtn degerlndrdkte gitti tuttuysa tuttu tutmadysada nasip degilmis dicm sen devm et yastik isini de unutma iliskiden 5 dakika sonra saga solada don cnm bu ay oylede yaptm birisi soylmsti
Sağol canım aklımda bulundrcam onuda. Bu gece ilişki olur zaten yatarım kalkmam hiç. Bakalımmmmm şu ay çabucak geçsin bi inşallah

Merhabalar 9+3 günlük hamileyim ve 4 gündür mide bulantılarımın birden kesildi doktor kontrolüm 17sinde sizce ters bi durum var mı? Erkenden mi gitsem kontrole
Canım bende korkutmak istemem ama Yen'i kürtaj oldum benim çok çok mide bulantım yoktu ama kalbi durduğu zamanlarda bir anda bulantım kesilmişti aklında şüphe uyandıracağına bir git görün derim inş her şey normaldir

İnşallah emeklerin sonucunda mucizeni alırsın stres yapma hiç bu ay olurmu bırak akışına aksın gitsin

Aynen canm bu ay bnde sıkı bir çalışma vs. Yapacam umarm bebislerimize kavusurz..

kovan arıları gibi çalışıyoruz canlarım yaa gerisi kısmet nasip çok tatlı bal gibi bebişlerimiz olsun inşallah :)) vee hep dua ediyorumm...

Dikkat et kendine canım vitamin al meyve sebze ki sen bilgilisin dikkat edersin muhakkak sonucunda olursanda vardir bir hayir demek ki insaAllah güzel haberlerini alicaz
Sagol canim dikkat edicem c vit tuketiyorum cok disari cikmiyorum soguk almamaya calisiyorum. Bakalim 20 ocakta dr.um nasil bi tedavi verecek hepsini paylasicam sizinle.

Canim ne demek. Bence ilk adımin hsg olsun hem hsg den sonra bikac ay sans artiyo. Hsg den korkma 1 yil doldugu icin bence cektir icin rahat etsin.

Canim ne demek. Bence ilk adımin hsg olsun hem hsg den sonra bikac ay sans artiyo. Hsg den korkma 1 yil doldugu icin bence cektir icin rahat etsin.

Geçen ay doktorum rahim filmi istedi ama ben önümüzdeki ay olmazsa yaparız demiştim, adet olunca da gidemedim bu ay boş geçsin dedim işte sanırım biraz tırstım :)) hazırlıklı değildim pat diye deynce ne cvp vereceğimi bilemedim. Dimi o zaman ben önümüzdeki ay rahim filmi çektrym. Eşimle sabah konuştum oda şubatta izne ayrılacağımızı söyledi. Ha o zaman rahim filmi çektrcem demiştim. Şimdi sende böyle deynce daha da yattı aklıma..... Bakalım bu aydan yine umudum yok ben kendimi rahim filmine hazırlayım. İnşallah senin tüp bebek yaptırmana gerek kalmaz. Benimde filme

Ya kızlar yumurtlama döneminde ikinci günümdeyim. Ayaklarım feci üşüyo ya geçen ay yum döneminde ayaklarım dondu sıcak su torbası koymama rağmen ısınmadı. Şimdi yine başladı. Bu yumurtlama döneminde olan bişy mi yoksa ben mi buna yoruyorum? Kat kat yünlü çorap giyip ayaklarımın üstünü hep örtüyorum ama yok hele parmaklar buz gbi

Yaa ama bn ovulasyon testi sipariş veremiyorum ödeme için kart gerek bn kredi kartı kullanmıyorum eczaneden alamazmiym bunu ??

kızlar prespeed jelden bahsetmişsiniz geçen ay ben kullandım ondan ama ben çok az miktarda uygulamışım sanırım .bu ay da deniyeceğim.Hep olumlu bahsedilmiş ondan okuduğum yerlerde.bir de soğan kürü yapıyorum başladım ayrıca incir falanda yesem bişey olurmu yada sonrasında mı başlasam?

benim çalışmalar başladı bugün 11. günüm.
7. ve 10. gün çalışıldı.
nasip bakalım bu ayda relax deniyorum.
inşallah artık mutlu haberi alalım yaa

Tebrikler cnm buyuk ihtimal degismiyor diyor ilk soyledikleri. Bnm 12 hftada dedi yuzde 70 kiz ve sonnda kesinlesti. Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Amin insallah canm ikili test biraz sıkıntılı cikti ama

Oyy yerim ben teyze kuzusunu sağlıkla gelsin Allahim banada saglikla kız nasip eder insaAllah ya da tam tersi kiz cok isteyip sevdigim icin oglum olur amann olsunda hayırlı saglikli olsun
Bnde kiz cok istiyodum canim once saglikli olsunlae insallah benim ikili testim pek ic açıcı degildi duanizi eksik etmeyin

Canım bugün gittim doktora karından gördü keseyi allaha şükür. Belki de ikizdir şimdi belli olmaz tabi sonra belli olur dedi doktor

canım çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…