- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
İnanırmısın aynı duayı bende ediyorum. Onca bekleyenler var Allahım önce onlara nasip et hayırlıca diyorum insanlar ne emekler veriyo kaç yıl bekliyo onca denemeler tedaviler. Çok zor Allah hepimzn yardmcsı olsunfriendlyfriendly benm ablamin da esinden dolayi hic olmadi cnm enistemin testislerindn canli alip tup bebek yaptilar ilkinde tuttu hmn ve 2. Cocuk icin bidaha yapacakti o ay hamile kaldi ablam buz cok sasirdk tabi doktrlarda sasirdi hic moral bozma cnm en buyuk destek moraldr Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize insallah tabi benden daha cok uzun sure bekleyip kaybedenler var bana iki ayda olsa gec versin ama once o uzun sure bekleyip kaybedenlere versin sonrada bana nasip etsn dyrm hep insallah olacak cnm
Amin canim malesef tup bebek isi ticaret olmus baskent unv iclerinde en guven vereni.Aa ama ben çok çok fazla sanıyodum canım ya. Hayırlısı neyse o olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın şu dönemleri
Adami buldukca degerlendr bnimkide yok 3 gundr Allahtn degerlndrdkte gitti tuttuysa tuttu tutmadysada nasip degilmis dicm sen devm et yastik isini de unutma iliskiden 5 dakika sonra saga solada don cnm bu ay oylede yaptm birisi soylmstiAy canımTakvimime göre bugun yumurtlamada ikinci günümdeymişim öyle gösteriyo :)) dün ilişki olmadı bugun olur canım benim yumurtlama dönemi geldi eşimin görevler sıklaştı yine :)) gece gidiyo bakalım bu ay napcm. Gün aşırı ilişkiyi denedim olmadı, hergün yaptım olmadı, bu ay napsam acaba diye düşünüyorum :)
Iste cnm biz boyleysek onlar nasildr kim bilirİnanırmısın aynı duayı bende ediyorum. Onca bekleyenler var Allahım önce onlara nasip et hayırlıca diyorum insanlar ne emekler veriyo kaç yıl bekliyo onca denemeler tedaviler. Çok zor Allah hepimzn yardmcsı olsun
Ablanin esinin rahatsizligi azosperm. Tese ameliyatiyla testislerden sperm alip tup bebek yapiyolar. Bu hikayeleri okudukca daha da sukrediyorum halime bin sukur sperm var yumurta var. Ablanin hikayesi de mutlu bitmis rabbim bana da mutlu son nasip etsin bu surecte. Ben 3 yili askindir bekliyorum sanki 30 yil gibi geliyo belkide 4 kayip yasayip anneligin tadi damagimda kaldigi icin boyle.. Cok uzun bekleyenler var ben de oyle dua ediyorum rabbim sirasiyla hamileligi hepimize nasip etsin diye.friendlyfriendly benm ablamin da esinden dolayi hic olmadi cnm enistemin testislerindn canli alip tup bebek yaptilar ilkinde tuttu hmn ve 2. Cocuk icin bidaha yapacakti o ay hamile kaldi ablam buz cok sasirdk tabi doktrlarda sasirdi hic moral bozma cnm en buyuk destek moraldr Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize insallah tabi benden daha cok uzun sure bekleyip kaybedenler var bana iki ayda olsa gec versin ama once o uzun sure bekleyip kaybedenlere versin sonrada bana nasip etsn dyrm hep insallah olacak cnm
İnslhhhhOlur insallah canim ovu test bence iyi sonuc almana vesile olacak
Insallak olacak gulum insallah dua edicem zatn hep edyrm hepimize cnmn ici ne mucizeler var hep umutlu ve mutlu olAblanin esinin rahatsizligi azosperm. Tese ameliyatiyla testislerden sperm alip tup bebek yapiyolar. Bu hikayeleri okudukca daha da sukrediyorum halime bin sukur sperm var yumurta var. Ablanin hikayesi de mutlu bitmis rabbim bana da mutlu son nasip etsin bu surecte. Ben 3 yili askindir bekliyorum sanki 30 yil gibi geliyo belkide 4 kayip yasayip anneligin tadi damagimda kaldigi icin boyle.. Cok uzun bekleyenler var ben de oyle dua ediyorum rabbim sirasiyla hamileligi hepimize nasip et diye.
Amin canim benim cümlemizin insallahEn kısa zamanda rabbim kucağını doldursun canım benim
Yum. 10. Gunumu cnmKızlar nasılsınız ben bu ay soğan kürü yapıyorum dr önermişti.15 gün adet olsan bile yapılmalı mı sgan kürü bugun 10. gündeyim.dayanamadım kan verdim yine negatif.
Allah dualarimizi kabul etsin canim inaniyorum olacak hep inandim hic birakmadim kendimi hicbir zaman umudum bitmeyecekInsallak olacak gulum insallah dua edicem zatn hep edyrm hepimize cnmn ici ne mucizeler var hep umutlu ve mutlu ol
Evet incir de yiyecm yumurta catlatma ya yariyormus havucla birlikte kaynatıp içersen 12. gün itibari ile 5 gün onu yapacmBak ne guzel cnm doktorun bile normalde hep olumsuz konusurlar olumlu konusmus insallah olur bnm tavsiym incir ye gunde 4 tane ye hmn basla cnm bnce insallah olur ovi testlerindn pek anlamyrm ama o jel ile hamile kalan cok bnde denemeyi dusunyrm insallah guzel haberler ver aksatmadan hergun incir ye tatlm
Dikkat et kendine canım vitamin al meyve sebze ki sen bilgilisin dikkat edersin muhakkak sonucunda olursanda vardir bir hayir demek ki insaAllah güzel haberlerini alicazAmin canim. Dun incir yemeye basladim. Gunde 3-4 incir yiyorum. Su aralar yum yaklasiyo diye hasta olmamaya dikkat ediyorum ama ben dikkat ettikce burnum akıyo bogazim agriyo gibi geliyo
Ohh masaAllah canim saglikla gelsin insaAllah o kadari olucak kolay degil anne olmak bunu biliyoruz isterken basliyoruz imtihanimiz geldimi gelicekmi stresi gelir 9 ay stresi ama güzel ya bence Allahim kimsenin kucağını yuvasini evlatsiz birakmasin ben ayniym sabirla bekliyorum arada hatta çoğunlukla stres olsamda bakalim benim nasibimde ne zaman varBu aralar sanciliyim baglat geriliyormus rahmi tutan ama cokta dayanilmycl gbi degil bebis iyi cok sukur haftaya kontrolumuz var tam tarama gibi birsey olucak dedi dr. Onu bekliyorm heycanla. Sn nslsn cnm
5 mm aşağısı sorun oluyormuş canm iyi yine senin. ilaçlarını kullanmaya devam et inşallah olur bu ay ya ne guzl 18 mmbugün bende gittim gerek yok takibe dedi bna
Hadi bakalım son iğnen olur inşallah canım :) seninle aynı yürüyoruz inşallah benim yumoşlarda gelişmiştir. İğneni kendin mi yapacakmıssın hergün mü oluyo kaç gün canım? Kıyamam ya inşallah tutar bu ay inşallah
Evet canım ara verdim. Oruç tutmaya çalışıyorum onun dışında normal faaliyetler üzülüyorum ama yapabileceğim birşey yok. Sizin için dua ediyorum tabi kendim için de normal olursa ne ala. Hayırlısı.amiin canım benim. sen bu ay doktora ara vermiştin demi nasıl gidiyo
İnşallah emeklerin sonucunda mucizeni alırsın stres yapma hiç bu ay olurmu bırak akışına aksın gitsininşallah bakalım ilaçlara devam. canım doktorun gerek yok dediyse vardır bi bildiği benimki beni haftada iki kez muayene ediyo demekki takip edilmem gerekiyor. sen içini ferah tut inşallah
yumurta geliştirici iğneyi 10 gün kendim yaptım göbekten. bugün çatlatma iğnemi erkek kardeşim hemşire ona vurdurdum koldan. sonra rabbim nasip ederse hamilelik olursa kan sulandırıcı iğneyi hamilelik boyunca yine kendim vurucam sanırım.
Aynen canm bu ay bnde sıkı bir çalışma vs. Yapacam umarm bebislerimize kavusurz..inşallah bakalım ilaçlara devam. canım doktorun gerek yok dediyse vardır bi bildiği benimki beni haftada iki kez muayene ediyo demekki takip edilmem gerekiyor. sen içini ferah tut inşallah
yumurta geliştirici iğneyi 10 gün kendim yaptım göbekten. bugün çatlatma iğnemi erkek kardeşim hemşire ona vurdurdum koldan. sonra rabbim nasip ederse hamilelik olursa kan sulandırıcı iğneyi hamilelik boyunca yine kendim vurucam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?