Belli olmuyorki kuzum . Kimi hiç hissetmedim adet ağrısı gbi diyor kimide çok agridi bayıldım diyeni bile duydum . Ben korkmuyorum. Başa gelecek bi şekilde. Agrisada agrimasada bikac dk. Çekeceğiz artık. Kız ben kan verirken bile şekilden şekile giren biriyim düşün artık.. banada devlet hastanesinde uygulama yapılacak muhtemelen anestezi yapmiyolardir hayırlısı bakalimYaakorku var mı ağrıyo diyolar ben anestezisiz düşünüyorum ağrıya acıya dayanıklıyım ama onun ağrısını hiç bilmiyorum biraz tedirginim o yüzden
Doğru konuştun aynen dediğin gbi.. :) Rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsinAman köstek olmasın kimse :) destek konusunu biz kendi aramızda hallederiz :)) eşime çaktrmıyorum ama bende en yakınımla konusamıyorum tövbe ettirdi geçen ay :) tok açın halinden anlamaz canım burda hepimizin tek gayesi var anlıyoruz o yüzden. Allah yardmcmz olsn ne dym
Kurtaji bile anestezi olmadn yapiyorlar canm rahim filmi daha kısa sürer büyük ihtimalle olmaz anestezi .. Allah yardımcınız olsun insllh hiç ağrı hissetmez siniz yaa ..Belli olmuyorki kuzum . Kimi hiç hissetmedim adet ağrısı gbi diyor kimide çok agridi bayıldım diyeni bile duydum . Ben korkmuyorum. Başa gelecek bi şekilde. Agrisada agrimasada bikac dk. Çekeceğiz artık. Kız ben kan verirken bile şekilden şekile giren biriyim düşün artık.. banada devlet hastanesinde uygulama yapılacak muhtemelen anestezi yapmiyolardir hayırlısı bakalim
Tam olarak kaçıncı haftada belli oldu ikiz olduğuBen de böyle geç öğrenmiştim.bir haftaya netlesir.tek yumurta ikizlerini tam tespit edemiyorlar.hayirlisini istemek lazım,rabbim hayırlısıyla versin inş.
Aynen canım. Amin inşallahKurtaji bile anestezi olmadn yapiyorlar canm rahim filmi daha kısa sürer büyük ihtimalle olmaz anestezi .. Allah yardımcınız olsun insllh hiç ağrı hissetmez siniz yaa ..
Insallah canim ben de tup bebekten once son kez ovu testle denicem bu ay. Bugun adetimin 6.gunu bugun calismalara baslariz muhtemelen. Senin bat ne zaman benim 27 ocakAyyy çok sagolunn iyiki buraya üye olmussumbu ayda böyle deneyelim bakalım insllh sonuç alırsınız bu ay herkes hamile kalır insllhHhH.
Canim ben Ankaradayim sen Adiyamandaydin diye hatirliyorum? Ankara baskent unv de tup bebek bolumu var orda Gögsen Önalan diye unlu bi dr var. 2 arkadasim gogsen hocada hamile kaldi. Yurtdisindan bile hastalari var. Bu yuzden baskenti tercih edicem. Baskentte raporda kolay cikiyormus. Su an raporlu 3000tl, raporsuz 3900tl imis +ilaclar. Rapor bana cikarsa muhtemelen ilacli 4000 civari tutacak diye dusunuyorum. Diger hastanelerin yari fiyati.Tabiki kısmetten öte köy yok... Tüp bebek yaptıranları duyuyorum ama fiyatı ne bilmiyorum Allah doğal yoldan nasip etsin inşallah hiç birimize gerek kalmaz o ama öğrenmek istiyorum belki bende yaptırırım biliyomusun ne kadar olduğunu. Ona göre harcama yaparm artk :)
tabiki canım ne demek. her gün testten sonra foto çek karşılaştırırkne iyi oluyorAaa üç gün sonra pozitif ben şok :) kız bunu test çok faydalı doktor takibi olmadan kendi kendine test yapmak daha mantıklı tmm o zaman ben önümüzdeki bi kaç ay içinde senin kapını çalcam yine :) başlığına da gelirm zaten bu ay adet olunca üçüncü günü hormonlarıma baktrcam. Doktor açıklamıyo hiç bişeyi. Bende anlamıyorum nedir ne değildir. İlgilenmedim hiç. Bebek isteyince dert başa düştü malum :) Burda yorumlarsınız dimi canım ne durumda olduğumu
Benimki 30 ocak ben ovu testlerine adetin 10.gunu baslayacam suan 3 günü adetm bitmedi daha.. inslh olr yaaa dogl yoldanInsallah canim ben de tup bebekten once son kez ovu testle denicem bu ay. Bugun adetimin 6.gunu bugun calismalara baslariz muhtemelen. Senin bat ne zaman benim 27 ocak
Rapor nasıl çıkıyor canım. Ne gerekli .Bende ankaradayim bilgim olsun. Ne olur ne olmazCanim ben Ankaradayim sen Adiyamandaydin diye hatirliyorum? Ankara baskent unv de tup bebek bolumu var orda Gögsen Önalan diye unlu bi dr var. 2 arkadasim gogsen hocada hamile kaldi. Yurtdisindan bile hastalari var. Bu yuzden baskenti tercih edicem. Baskentte raporda kolay cikiyormus. Su an raporlu 3000tl, raporsuz 3900tl imis +ilaclar. Rapor bana cikarsa muhtemelen ilacli 4000 civari tutacak diye dusunuyorum. Diger hastanelerin yari fiyati.
Olur insallah canim ovu test bence iyi sonuc almana vesile olacakBenimki 30 ocak ben ovu testlerine adetin 10.gunu baslayacam suan 3 günü adetm bitmedi daha.. inslh olr yaaa dogl yoldan
Çok sağol canım çokkk teşekkür ederim ♡♡tabiki canım ne demek. her gün testten sonra foto çek karşılaştırırkne iyi oluyor
Kizlaaaarrrr.... Bugün reglimin 3.gunu doktora gittim takip yapar catlatma ignesiyle zamanlı ilişki olur diye düşünüyordum ama eşimin sonuçlarına baktı sonuçlar düzelmiş asilamayada herhangi başka birseyede gerk yok siz norm devam edin 3 ay olmazsa asilama yaparz dedi bnde bu ay bal tarçın corek otu denemeyi düşünüyorum ve ovu . Testi kullanmak istiyorum daha önce hiç kullanmadim bna yardımcı olur musunuz..?? Ne zaman baslamaliym hangi marka almalıyım .? Birde pik yakalayınca preseed jel de deneyecem bu ay önerileriniz nedir ???friendlyfriendly @Pariskizim michie @ROSE-MOON Nisaberatim S selifor tugken ZK_ASK ve etiketleyemedigm bütün arkadaşlar
Ben 20 ocaktaki randevumda tum detaylari ogrenicem o zaman sana her seyi anlaticam canim su an ogrendiklerim netten okuduklarim kadar. Gogsen Hoca bana gecen yil sana rapor kesin cikar demisti ama neye dayanarak bunu dedi bilmiyorum. Benim 4 kaybim var esimde sperm dna hasari vardi belkide bunlardan dolayi dedi.Rapor nasıl çıkıyor canım. Ne gerekli .Bende ankaradayim bilgim olsun. Ne olur ne olmaz
Bak ne guzel cnm doktorun bile normalde hep olumsuz konusurlar olumlu konusmus insallah olur bnm tavsiym incir ye gunde 4 tane ye hmn basla cnm bnce insallah olur ovi testlerindn pek anlamyrm ama o jel ile hamile kalan cok bnde denemeyi dusunyrm insallah guzel haberler ver aksatmadan hergun incir ye tatlmKizlaaaarrrr.... Bugün reglimin 3.gunu doktora gittim takip yapar catlatma ignesiyle zamanlı ilişki olur diye düşünüyordum ama eşimin sonuçlarına baktı sonuçlar düzelmiş asilamayada herhangi başka birseyede gerk yok siz norm devam edin 3 ay olmazsa asilama yaparz dedi bnde bu ay bal tarçın corek otu denemeyi düşünüyorum ve ovu . Testi kullanmak istiyorum daha önce hiç kullanmadim bna yardımcı olur musunuz..?? Ne zaman baslamaliym hangi marka almalıyım .? Birde pik yakalayınca preseed jel de deneyecem bu ay önerileriniz nedir ???friendlyfriendly @Pariskizim michie @ROSE-MOON Nisaberatim S selifor tugken ZK_ASK ve etiketleyemedigm bütün arkadaşlar
Canım belki inanmayacaksın ama bende ovu gününden 3-4 gün sonra göğüsümden süt geldi göğüsüm sızladı ve hep yandı bende vermiştiKızlar adetime 12 gün var kasık ağrım var yumurtlamam geçti değerlendirdik sizce gebelik oluşmuşsa bile bu kadar erken belirti verir mi? Hamileler sizde nasıl oldu ?
Aa ama ben çok çok fazla sanıyodum canım ya. Hayırlısı neyse o olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın şu dönemleriCanim ben Ankaradayim sen Adiyamandaydin diye hatirliyorum? Ankara baskent unv de tup bebek bolumu var orda Gögsen Önalan diye unlu bi dr var. 2 arkadasim gogsen hocada hamile kaldi. Yurtdisindan bile hastalari var. Bu yuzden baskenti tercih edicem. Baskentte raporda kolay cikiyormus. Su an raporlu 3000tl, raporsuz 3900tl imis +ilaclar. Rapor bana cikarsa muhtemelen ilacli 4000 civari tutacak diye dusunuyorum. Diger hastanelerin yari fiyati.
En kısa zamanda rabbim kucağını doldursun canım benimBen 20 ocaktaki randevumda tum detaylari ogrenicem o zaman sana her seyi anlaticam canim su an ogrendiklerim netten okuduklarim kadar. Gogsen Hoca bana gecen yil sana rapor kesin cikar demisti ama neye dayanarak bunu dedi bilmiyorum. Benim 4 kaybim var esimde sperm dna hasari vardi belkide bunlardan dolayi dedi.
Okudugum kadariyla 3 yil evli olma ve 2 defa negatif igneli asilama olma sarti var. Sperm sayisi 5 milyonun altindaysa evlilik suresi sarti kisaliyor sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?