2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yaa korku var mı ağrıyo diyolar ben anestezisiz düşünüyorum ağrıya acıya dayanıklıyım ama onun ağrısını hiç bilmiyorum biraz tedirginim o yüzden
Belli olmuyorki kuzum . Kimi hiç hissetmedim adet ağrısı gbi diyor kimide çok agridi bayıldım diyeni bile duydum . Ben korkmuyorum. Başa gelecek bi şekilde. Agrisada agrimasada bikac dk. Çekeceğiz artık. Kız ben kan verirken bile şekilden şekile giren biriyim düşün artık.. banada devlet hastanesinde uygulama yapılacak muhtemelen anestezi yapmiyolardir hayırlısı bakalim

Doğru konuştun aynen dediğin gbi.. :) Rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsin

Kurtaji bile anestezi olmadn yapiyorlar canm rahim filmi daha kısa sürer büyük ihtimalle olmaz anestezi .. Allah yardımcınız olsun insllh hiç ağrı hissetmez siniz yaa ..

Ayyy çok sagolunn iyiki buraya üye olmussum bu ayda böyle deneyelim bakalım insllh sonuç alırsınız bu ay herkes hamile kalır insllhHhH.
Insallah canim ben de tup bebekten once son kez ovu testle denicem bu ay. Bugun adetimin 6.gunu bugun calismalara baslariz muhtemelen. Senin bat ne zaman benim 27 ocak

Canim ben Ankaradayim sen Adiyamandaydin diye hatirliyorum? Ankara baskent unv de tup bebek bolumu var orda Gögsen Önalan diye unlu bi dr var. 2 arkadasim gogsen hocada hamile kaldi. Yurtdisindan bile hastalari var. Bu yuzden baskenti tercih edicem. Baskentte raporda kolay cikiyormus. Su an raporlu 3000tl, raporsuz 3900tl imis +ilaclar. Rapor bana cikarsa muhtemelen ilacli 4000 civari tutacak diye dusunuyorum. Diger hastanelerin yari fiyati.

tabiki canım ne demek. her gün testten sonra foto çek karşılaştırırkne iyi oluyor

Insallah canim ben de tup bebekten once son kez ovu testle denicem bu ay. Bugun adetimin 6.gunu bugun calismalara baslariz muhtemelen. Senin bat ne zaman benim 27 ocak
Benimki 30 ocak ben ovu testlerine adetin 10.gunu baslayacam suan 3 günü adetm bitmedi daha.. inslh olr yaaa dogl yoldan

Rapor nasıl çıkıyor canım. Ne gerekli .Bende ankaradayim bilgim olsun. Ne olur ne olmaz

Rapor nasıl çıkıyor canım. Ne gerekli .Bende ankaradayim bilgim olsun. Ne olur ne olmaz
Ben 20 ocaktaki randevumda tum detaylari ogrenicem o zaman sana her seyi anlaticam canim su an ogrendiklerim netten okuduklarim kadar. Gogsen Hoca bana gecen yil sana rapor kesin cikar demisti ama neye dayanarak bunu dedi bilmiyorum. Benim 4 kaybim var esimde sperm dna hasari vardi belkide bunlardan dolayi dedi.

Okudugum kadariyla 3 yil evli olma ve 2 defa negatif igneli asilama olma sarti var. Sperm sayisi 5 milyonun altindaysa evlilik suresi sarti kisaliyor sanirim.

Bak ne guzel cnm doktorun bile normalde hep olumsuz konusurlar olumlu konusmus insallah olur bnm tavsiym incir ye gunde 4 tane ye hmn basla cnm bnce insallah olur ovi testlerindn pek anlamyrm ama o jel ile hamile kalan cok bnde denemeyi dusunyrm insallah guzel haberler ver aksatmadan hergun incir ye tatlm

Kızlar adetime 12 gün var kasık ağrım var yumurtlamam geçti değerlendirdik sizce gebelik oluşmuşsa bile bu kadar erken belirti verir mi? Hamileler sizde nasıl oldu ?
Canım belki inanmayacaksın ama bende ovu gününden 3-4 gün sonra göğüsümden süt geldi göğüsüm sızladı ve hep yandı bende vermişti

Aa ama ben çok çok fazla sanıyodum canım ya. Hayırlısı neyse o olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın şu dönemleri

En kısa zamanda rabbim kucağını doldursun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…