- 26 Nisan 2015
- 123
- 199
- 103
- 35
Can'ım ya bende hamile kalmak istiyorum da bişey sorucam yumurtlama günün mü 24 25 inçi günlerdi adetinin. Bende ovulasyon testi kullanıyorum 16 günümdeyim henüz yumurtlama olmadı 24 25 inçi günlerde de olabilio mu yani yumurtlama. Beni aydınlatın kendimi kötü hissediyorum
kız bende kusma yok ve aşırı iştah var ben şimdiden 4 kg almışım zaten ben baya baya yiyorum sürekli acıkıyorum 1 saatte bir zaten ve aşırı derecede aşeriyorum ben sürekli hamile olmadan öncede canım istiyordu sürekli aşeriyordum ama hamile degilim diye tınmıyordumNormal canım kalp atisini duymussun ve 6. Hafta için iyi bu saatten sonra yanından kraker ayırma bugün 4 kere kustum 5. Yolda dikkat et kendine sigarayı da bırak ilk uç ay organlar gelişiyor ve stres yaptın mı bebek anlıyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın ama sana demiştim hamilesin diye çünkü aynı idi belirtilerimiz ha birde çok şey yiyeceğim diye uğraşma yiyeniyorsun zaten bebek depodan besleniyor susuz kalma yeterli birde aç kalma
Canim onceden cok duzensizdi 4 5 ayda bir di. Ama 2 seneye yaklasti duzenli oluyorum.Can'ım pko lu olanlar adetleriniz nasıl aylık oluyo müsünüz süresi ne
ben nasıl yapcam hamilelik takvimini kuzum burdan bilmiyorumdaKalp atisini 1 tane mi duydunuz iki tane mi ikiz kalp atisini duyduğunda söyler doktor
Istersen ovu testi alip ogrenmeye calis yum gununu. Istersende doktor da yumurtlama takibi yaptirt. Ikisiylede ogrenebilirsin.Çok tesekkur ederim. Ben anlamıyorum çünkü ovasyon gunumu. Bir de benim bu bahsedilen akıntılar falan hep adetime 1 gün kala oluyor. O nasil oluyor peki ovulasyon belirtilerini adetten 1 gün önce ya da adet gunu yaşıyorum
doktor bişey demedi çok hafif bir atıştı yeni oluşmuş kalbi o yüzden yavaş atıyor dedi başkada bişey demedi kanda anlarız dediKalp atisini 1 tane mi duydunuz iki tane mi ikiz kalp atisini duyduğunda söyler doktor
Ddigim gibi canim 2 seneye yakindir duzenli oluyorum. 21. Gun pik gordum 35. Gun adet oldum. Son 3 aydir da 27 30 gunde bir oluyorumAyyhh oturup aglıcaktım ya yumurtlamıyorum diye ne stresli bi iş bu ya. Adetlerin düzenli mi Can'ım senin benim degil yani her ay oluyorum ama iki üç gün değişiyor
21269,36 POZİTİF kanımda beta hcg bu çıkmış sizce normalmi
çok saol canım6 haftalık hamileymissin bete normal yüksek olması bnm bi arkadaşım da 6 haftalikken öğrendi hamile olduğunu o da senin gibiydi değeri merak etme
Canim bende kullandim. Kaset tipi olandan al surelab marka veya laboquick var ikiside guzel ama benim tavsiyem surelab. Eczaneden almaya kalkarsan 2 taneye 5 lira verirsin inyernetten alirsin cok uyguna gelir. Ben 50 tane ovulasyon testi+ 10 tane gebelik testi ne 49 lira verdimSelinokay bunlar turlu turlu dijitalleri falan var arkadaşınız hangisinden kullanmış acaba sipariş vermek istiyorum ben ds
Çok tesekkur ederim. Ben anlamıyorum çünkü ovasyon gunumu. Bir de benim bu bahsedilen akıntılar falan hep adetime 1 gün kala oluyor. O nasil oluyor peki ovulasyon belirtilerini adetten 1 gün önce ya da adet gunu yaşıyorum
şimdi sipariş verdim o testten. cinsel ilişki sırasında neler yapılıyor açıklama yapar mısın selinokay. çünkü yastık olayı falan var. bir de pozisyonlar.Istersen ovu testi alip ogrenmeye calis yum gununu. Istersende doktor da yumurtlama takibi yaptirt. Ikisiylede ogrenebilirsin.
Adete yakin zaten akinti olur genellikle
Canim super degerin normal bence 6 haftalik olmussun zaten. Belki tabi cogul gebelikte olabilirikiz olabilirmi
ikiz değil ucuz bile olabilirikiz olabilirmi
ikiz değil ucuz bile olabilirinternetten olması gereken değerleri bi araştır canım :)
ay bismillah üçüze hazır degilim ikizedr gerçi ama rabbim hayırlısını saglıklı sıhatli versinCanim super degerin normal bence 6 haftalik olmussun zaten. Belki tabi cogul gebelikte olabilir
laboquick istedim bende 30 tane ovulasyon 5 tane de gebelik var içindeCanim bende kullandim. Kaset tipi olandan al surelab marka veya laboquick var ikiside guzel ama benim tavsiyem surelab. Eczaneden almaya kalkarsan 2 taneye 5 lira verirsin inyernetten alirsin cok uyguna gelir. Ben 50 tane ovulasyon testi+ 10 tane gebelik testi ne 49 lira verdim
Yani canim simdi ne diyim ki sana benşimdi sipariş verdim o testten. cinsel ilişki sırasında neler yapılıyor açıklama yapar mısın selinokay. çünkü yastık olayı falan var. bir de pozisyonlar.
Bir iki haftaya bulantin başlar canım benim aklında bulunsun kimi bulantı ile atlatiyor benimki biraz agir geçiyor ama buna da şükür doktor bulantı iyidir bebek geliştikçe anneyi sarsar demişti mutlu oluyorum bir tane kimyasal geçirince kussam bile mutlu ediyor insanı ilaç verdi ama bana mısın demiyor şimdi:)kız bende kusma yok ve aşırı iştah var ben şimdiden 4 kg almışım zaten ben baya baya yiyorum sürekli acıkıyorum 1 saatte bir zaten ve aşırı derecede aşeriyorum ben sürekli hamile olmadan öncede canım istiyordu sürekli aşeriyordum ama hamile degilim diye tınmıyordum
Ya benimkisi varsayim. Ama bana degerin normal geldi. Insallah hayirlisi olur bitanem valla cok sevindim ya superrrray bismillah üçüze hazır degilim ikizedr gerçi ama rabbim hayırlısını saglıklı sıhatli versin
Normal dongun kac gunlaboquick istedim bende 30 tane ovulasyon 5 tane de gebelik var içinde
YAA UTANARAK YAZDIM AMA BİZ BEBİŞİ ÇOK İSTİYORUZ TIPKI SİZLER GİBİ 2 AY OLDU EVLENELİ SÜREKLİ BEBİŞ SORUYORLAR BİZE EVDEKİLER GERCEKTEN ÇOK BUNALDIM BEN DEYani canim simdi ne diyim ki sana ben
Iliski den 30 dk falan once esine turk kahve yap yaninda da bi kac parca bitter ver yesin. Ama sen yeme icme. Sende ovulasyon haftanda gunde 1 muz yemege ozen goster. Mevsim meyvelerini tuket.
Iliski sonrasi da hemen kalkma yastik koymak istersen koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?