2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

YAA UTANARAK YAZDIM AMA BİZ BEBİŞİ ÇOK İSTİYORUZ TIPKI SİZLER GİBİ 2 AY OLDU EVLENELİ SÜREKLİ BEBİŞ SORUYORLAR BİZE EVDEKİLER GERCEKTEN ÇOK BUNALDIM BEN DE
Ah canim ah. 2 aydir bebis soruyolar sana. Bize 3 bucuk senedir soruyorlar :))
Takma kafana fazla sen cok sters olmussun. Bu kadar takip dusunursen zaten olmaz engeller olmasini canim. Kendi haline birak biraz cok dusunme

27 günde bir oluyorum. 3 gün sürüyor 4. gün banyo yapıyorum. Ama evlendiğimden beri çok ağrılı adet dönemi geçiriyorum belim karnım çok ağrıyor
Anladim testleri adetinin 7. Gunu yapmaya basla. Yaptikcada at yardimci oluruz. Gerci bunum topigi vardi orda cok deneyimli arkadaslar var testleri oraya atarsan onlarsa yardimci olur. Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayim diye oraayada atabilirsin

adetin 7. günü derken adet günümün ilk gününden itibaren mi

YAA UTANARAK YAZDIM AMA BİZ BEBİŞİ ÇOK İSTİYORUZ TIPKI SİZLER GİBİ 2 AY OLDU EVLENELİ SÜREKLİ BEBİŞ SORUYORLAR BİZE EVDEKİLER GERCEKTEN ÇOK BUNALDIM BEN DE
2 ayda ne soruyorlarmis canim insallah bekletmeden olurda bu kadar sorun yapacak bir durumun yok su an yani fazla abartiyorsun bence hepimiz istiyoruz ama biraz emek gostef bakalim hemen bunalacak nolacak ki 2 ayda

ay ben böyle mutluyum ama ya bulantım olursa yanarım potasyum magnezyum eksikligim var her kustugumda bayılıyorum düşüyor dgerlerim

Kizlar birsey soracam ben femara yumurta büyümesi icin ilac kullandim bu ay 15.gün 14 mm idi doktor bu ay yumurtlama olmaz dedi söktürücü kullan dedi ben kullanmadim tabi incir yedim 2 3 gün ama bolca yumurta büyütüyormus diye değerlendirdim birde...bugün bat ama ne gelen var ne belirti simdi acaba ben doktorun dedigi gibi ise yumurtlama olmadiysa eğer gec hasta olurum degil mi

canım bak ben takıyordum kafaya meger hiç aklımda olmayan zamanda kalmışım hamile adet olmuştum 21 temmuz 10 agustosta kalmışım hamile neler çektim takma kafaya bu işler takmadan oluyormuş cidden

2 ayda ne soruyorlarmis canim insallah bekletmeden olurda bu kadar sorun yapacak bir durumun yok su an yani fazla abartiyorsun bence hepimiz istiyoruz ama biraz emek gostef bakalim hemen bunalacak nolacak ki 2 ayda
Valla soruyorlar sürekli. bir de benim yaşım 28 eşimin 32 . onun da etkisi var.

Kist falan mi var sogan kurunu o zaman yaparlar genelde doktor normal dediyse bnce bosuna her kürü deneme zarar vericeksn kndine

Bebeğim soğan kürü herşeye şifa sadece kiste değil enfeksiyon varsa söküp atıyo bende 15 gün felan içtim heralde enfeksiyon kalmadı bende enfeksiyon dan bebek olmadı zaten kurtuldum şimdi ondan pko hastalarıda bunu içerek şifa buluyo pko hastalarının bebeği olmasını kolaylaştırıyo hamileliğe engel olan şeyi yok ediyo bu sayede hamiş çok

Biz hic oyle dusunmuyoruz canim. Zaten sizede demistim esim bi çaba icinde degil sadece korunmayi biraktik ne zaman olursa olur diyo. Ama yani o gece 5 oldu da o da kac gece hep istedi ben istemedim biraz kirgindim en sonunda tamam dedim oyle oldu yani ama normalde de zaten 2 veya 3 kere bosalir. Buda tabi biraz bizim elimjzde biliyosunuz ki

canım bak ben takıyordum kafaya meger hiç aklımda olmayan zamanda kalmışım hamile adet olmuştum 21 temmuz 10 agustosta kalmışım hamile neler çektim takma kafaya bu işler takmadan oluyormuş cidden
inşallah bizim de olur. Rabbim aratmasın kimseye. insan ister istemez takıyor bazen

Anladim canim antibiyotik etkisi yapiyo o zaman

Canim kişisel bilgilerini düzenleye gir tahmini hamilelik yeri yazan kısma 24-09-2016 seklinde yaz araya - bundan koyarak öyle olmasi lazım netten hesapla tahmini ne zaman diye ona göre yaz Dontsay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…