amin inşallah. siz kaçıncı ayda hamile kaldınızbiliyorum canım inan neler çektim olana kadar ne laflar duydum şükür rabbim kimseyi aratmasın kucagını boş bırakmasın tez vakitte herkes hamiş olsunnn inşallah
Canımm valla bu ara böyle oldu ya sorma. Bugün misafirlerim vardı. Temizlik, tatlı tuzlu salata derken öldüm valla. Belim kopuyor o derece ağrıyor. Sen neler yapıyorsın canım ? Bu geceden sonra döndüm yine buralardayım :) yeni hamileler var mı bu arada?melegini_bekliyor canım göremiyorum seni nerelerdesin
ben istedigim ay hamile degilim sanıyordum meger hamileyken istiyormuşum tuhaf bi hikaye benimkiamin inşallah. siz kaçıncı ayda hamile kaldınız
hiç sorma görürmüyüm aceba diyordum gördüm rabbim sanada göstersin tez vakitti inşallah aminnnnnnn
hiç sorma görürmüyüm aceba diyordum gördüm rabbim sanada göstersin tez vakitti inşallah aminnnnnnn
ilk bebiş mi sizinkiben istedigim ay hamile degilim sanıyordum meger hamileyken istiyormuşum tuhaf bi hikaye benimki
evet ilk baya zorladı ama beniilk bebiş mi sizinki
14 agustos lekelenmem oldu 10 agustosta son adetim kabul etti doktor ama son adetim 21 temmuzdu benim ama bebiş 10 agustosta olmuş işte sonra 30 agustosta test yaptım ısrarlae sonucu negatif çıktı bir dahada elim gitmedi testlere meger o zaman hamileymişim aslında ve ablam dogruyu dedi kanda hemen hamilelik çıkmaz manyaklaşma dedi ilk idrar sonra kan dedi gerçektende öyleymiş bende öyle oldu. sonra bugünde clear blue hem gebelik testi hemde ovulasyon sipariş vermiştim ondan bi kaç gün önce çizgi vardı gebelik inanmamıştım. sonrasında aman geldi gebelik testi yapayım dedim kasık agrılarım çok fazlaydı sag kasıgım ve sol kasıgım agrıyordu. kist dediler neler neler dediler ama hep bi şişti hissediyordum sonra yaptım 6 haftalık hamile çıktım inanamadım, doktora gittim bugün kese gözüktü kalp atışını duyduk kanda iyi geldi yüksek çıktı baya hatta. öyle işte mucize bebek benimki ol deyince oluyor işte rabbim yeterki ol desin doktor 10 agustos diyor ama bence benimki eylülde oldu yani kanda idrarda çıkma biranda 1buçuk aylıkken patla böyle hala şoktayım inanamıyorum...Canım sende ki belirtiler nelerdi yerleşme kanaması yaşadınmı
Canımm valla bu ara böyle oldu ya sorma. Bugün misafirlerim vardı. Temizlik, tatlı tuzlu salata derken öldüm valla. Belim kopuyor o derece ağrıyor. Sen neler yapıyorsın canım ? Bu geceden sonra döndüm yine buralardayım :) yeni hamileler var mı bu arada?
14 agustos lekelenmem oldu 10 agustosta son adetim kabul etti doktor ama son adetim 21 temmuzdu benim ama bebiş 10 agustosta olmuş işte sonra 30 agustosta test yaptım ısrarlae sonucu negatif çıktı bir dahada elim gitmedi testlere meger o zaman hamileymişim aslında ve ablam dogruyu dedi kanda hemen hamilelik çıkmaz manyaklaşma dedi ilk idrar sonra kan dedi gerçektende öyleymiş bende öyle oldu. sonra bugünde clear blue hem gebelik testi hemde ovulasyon sipariş vermiştim ondan bi kaç gün önce çizgi vardı gebelik inanmamıştım. sonrasında aman geldi gebelik testi yapayım dedim kasık agrılarım çok fazlaydı sag kasıgım ve sol kasıgım agrıyordu. kist dediler neler neler dediler ama hep bi şişti hissediyordum sonra yaptım 6 haftalık hamile çıktım inanamadım, doktora gittim bugün kese gözüktü kalp atışını duyduk kanda iyi geldi yüksek çıktı baya hatta. öyle işte mucize bebek benimki ol deyince oluyor işte rabbim yeterki ol desin doktor 10 agustos diyor ama bence benimki eylülde oldu yani kanda idrarda çıkma biranda 1buçuk aylıkken patla böyle hala şoktayım inanamıyorum...[/QUp
Yumurtluyorsun canım bu günleri değerlendir. Bence günde iki kere yapsanda yeter testleriOvulasyon testi kullananiniz var mu ya sizce çatladı mi var mı daha poff anlamadım hoş devam ederim ilişkilere ama bilemedim
bu ağrılar nasıl bir ağrı. sürekli mi oluyor yoksabelli zamanlarda mı oluyor kasık ağrılarıpeki hamile kaldığınız sırada adet gördünüz mü ben orayı anlayamadımama ne kadar güzel bir şey rabbimin hikmeti işte
14 agustos lekelenmem oldu 10 agustosta son adetim kabul etti doktor ama son adetim 21 temmuzdu benim ama bebiş 10 agustosta olmuş işte sonra 30 agustosta test yaptım ısrarlae sonucu negatif çıktı bir dahada elim gitmedi testlere meger o zaman hamileymişim aslında ve ablam dogruyu dedi kanda hemen hamilelik çıkmaz manyaklaşma dedi ilk idrar sonra kan dedi gerçektende öyleymiş bende öyle oldu. sonra bugünde clear blue hem gebelik testi hemde ovulasyon sipariş vermiştim ondan bi kaç gün önce çizgi vardı gebelik inanmamıştım. sonrasında aman geldi gebelik testi yapayım dedim kasık agrılarım çok fazlaydı sag kasıgım ve sol kasıgım agrıyordu. kist dediler neler neler dediler ama hep bi şişti hissediyordum sonra yaptım 6 haftalık hamile çıktım inanamadım, doktora gittim bugün kese gözüktü kalp atışını duyduk kanda iyi geldi yüksek çıktı baya hatta. öyle işte mucize bebek benimki ol deyince oluyor işte rabbim yeterki ol desin doktor 10 agustos diyor ama bence benimki eylülde oldu yani kanda idrarda çıkma biranda 1buçuk aylıkken patla böyle hala şoktayım inanamıyorum...
canim benim gozun aydin cok guzel bi haber14 agustos lekelenmem oldu 10 agustosta son adetim kabul etti doktor ama son adetim 21 temmuzdu benim ama bebiş 10 agustosta olmuş işte sonra 30 agustosta test yaptım ısrarlae sonucu negatif çıktı bir dahada elim gitmedi testlere meger o zaman hamileymişim aslında ve ablam dogruyu dedi kanda hemen hamilelik çıkmaz manyaklaşma dedi ilk idrar sonra kan dedi gerçektende öyleymiş bende öyle oldu. sonra bugünde clear blue hem gebelik testi hemde ovulasyon sipariş vermiştim ondan bi kaç gün önce çizgi vardı gebelik inanmamıştım. sonrasında aman geldi gebelik testi yapayım dedim kasık agrılarım çok fazlaydı sag kasıgım ve sol kasıgım agrıyordu. kist dediler neler neler dediler ama hep bi şişti hissediyordum sonra yaptım 6 haftalık hamile çıktım inanamadım, doktora gittim bugün kese gözüktü kalp atışını duyduk kanda iyi geldi yüksek çıktı baya hatta. öyle işte mucize bebek benimki ol deyince oluyor işte rabbim yeterki ol desin doktor 10 agustos diyor ama bence benimki eylülde oldu yani kanda idrarda çıkma biranda 1buçuk aylıkken patla böyle hala şoktayım inanamıyorum...
görmedim ben en son 21 temmuzdu 75 gün oldu herhalde adet görmeyeli sadece 14 agustosta eşim hamileisn diyordu ben inanmıyordum o günde regl oldum dedim ama regl degildi pembe bir kanamaydı adetime 4 gün vardı ve 4 gün sürdü ama peçeteye geliyordu sadece 2 defa az bi pede geldi o kadardı sonra hiç olmadım sogan kürü yaptım söktürücü içtim maydonoz dereotu neler neler ama o bana tutundu mucizem o benim rabbim herkese mucizesini nasip etsin inşallah ama hep varlıgına içten içten inanıyordum testte çıkmayınca araştırıyordum kanda yanılırmı flan diye çünkü hissediyordumpeki hamile kaldığınız sırada adet gördünüz mü ben orayı anlayamadımama ne kadar güzel bir şey rabbimin hikmeti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?