2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kasık ağrılarınız ne zaman başladı başka ağrılar da var mıydı belirtiler arasında
kasık agrım benim 21 temmuzda adetim oldu 27de kesildi agustos 4 ünde kasık agrılarım başladı gitmedigim doktor kalmadı ama sonuç hep yarımdı benim baştan beri şiddetli kasıgım agrıyor şuandada hafif hafif kramp gibi agrıyor, yorulunca belime vuruyor gögüslerim hiç olmadıgından çok büyüdü sag omzumdan gögsüme kadar damar belirginleşti, ve kasıgım şiş ayva göbegimle kasıgım migdem birleşti

Oyyy maşallah :) ne kadar güzel anlattın kız içim bi hoş oldu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
Ben merak ettim lekelenmen kaç gün sürdü bide rengi neydi
rengi pembeydi açık pembe sonra pırtı gibi oldu hah o zaman adet dedim parça gelmiş gibiydi iki sefer sonra yok oldu sadece peçetye geldi pembe kan o kadar ama bi kere pedi doldurdu sayılır oda 2 günde oldu yarım şekilde doluydu ve adet gibi olmadıgını anlıyorsun doktor yok desede kabul etmiyorsun var diyorsun içinden

ayyyy maşallah ben de çok şaşırdım . hiç mi belirti yoktu karın büyümesi falan

resmen mucize bebis canim masallah.cok duygulandim okurken.martta 6 haftalik bebisimi kaybetmistim.demekki rabbim istese her şekilde tutunurmus.rabbim kucagina almayi nasip etsin.bizlerede dua et canim.hamisin duasi kabul olur

resmen mucize bebis canim masallah.cok duygulandim okurken.martta 6 haftalik bebisimi kaybetmistim.demekki rabbim istese her şekilde tutunurmus.rabbim kucagina almayi nasip etsin.bizlerede dua et canim.hamisin duasi kabul olur
rabbim hepinize teker teker yavrunuzu tez cakitte saglıklı sıhatli nasip etsin bitanem, rabbim kimseyi aratmasın evlatla sınamısın inşallah ben inanıyorum herkes hamiş çıkcak bu topik ugur getirdi bana ama dua et sende benimde 6 haftalık ya inşallah birşey olmasın

sağsalim kucağına al inşallah sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun. çok farklı bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin

Az önce bendende bir pırtı geldi adet sandım eve geldim baktım pede sadece o pırtı ve yine pembe lekeler çok dolmuyo ped az baya ayy hamişsin sen dua et lütfen adet olmam son 3 gün kaldı bata adet olmazsam 1 hafta daha bekleyecem mecbur

valla canım o olduktan 1buçuk ay sonra kanda çıktı sen düşün bekle hemen yapma adet olmazsan diyim

Ya kizlar su sigarayi bende birakicam ama sebebim yok birakmaya. Bebegimin oldugunu bilsem. Birak sigara icmeyi yanimda dahi icirtmem kimseye evde bile icemez kimse. Icecek olan yallah balkona yada kapi disari :))
Inadim pistir birakirim ama yeter ki bebisimin oldugunu bileyim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…