amin inşallah bitanem tüm istiyenlere darısıcanim benim gozun aydin cok guzel bi haberdarisi bizlere insallah
kasık agrım benim 21 temmuzda adetim oldu 27de kesildi agustos 4 ünde kasık agrılarım başladı gitmedigim doktor kalmadı ama sonuç hep yarımdı benim baştan beri şiddetli kasıgım agrıyor şuandada hafif hafif kramp gibi agrıyor, yorulunca belime vuruyor gögüslerim hiç olmadıgından çok büyüdü sag omzumdan gögsüme kadar damar belirginleşti, ve kasıgım şiş ayva göbegimle kasıgım migdem birleştikasık ağrılarınız ne zaman başladı başka ağrılar da var mıydı belirtiler arasında
Eger ben bu ay pozitifi gorursem benimde bu ay ikinci iliskiden olacakya bazen ayda tek ilişkiden kalıyorlar nasıl oluyor anlamıyorum ki
nasıl denk geliyor aklım bunu almıyor
rengi pembeydi açık pembe sonra pırtı gibi oldu hah o zaman adet dedim parça gelmiş gibiydi iki sefer sonra yok oldu sadece peçetye geldi pembe kan o kadar ama bi kere pedi doldurdu sayılır oda 2 günde oldu yarım şekilde doluydu ve adet gibi olmadıgını anlıyorsun doktor yok desede kabul etmiyorsun var diyorsun içindenOyyy maşallah :) ne kadar güzel anlattın kız içim bi hoş oldu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
Ben merak ettim lekelenmen kaç gün sürdü bide rengi neydi
Eger ben bu ay pozitifi gorursem benimde bu ay ikinci iliskiden olacakinsallah olursa tabi
ayyyy maşallah ben de çok şaşırdım . hiç mi belirti yoktu karın büyümesi falangörmedim ben en son 21 temmuzdu 75 gün oldu herhalde adet görmeyeli sadece 14 agustosta eşim hamileisn diyordu ben inanmıyordum o günde regl oldum dedim ama regl degildi pembe bir kanamaydı adetime 4 gün vardı ve 4 gün sürdü ama peçeteye geliyordu sadece 2 defa az bi pede geldi o kadardı sonra hiç olmadım sogan kürü yaptım söktürücü içtim maydonoz dereotu neler neler ama o bana tutundu mucizem o benim rabbim herkese mucizesini nasip etsin inşallah ama hep varlıgına içten içten inanıyordum testte çıkmayınca araştırıyordum kanda yanılırmı flan diye çünkü hissediyordum
resmen mucize bebis canim masallah.cok duygulandim okurken.martta 6 haftalik bebisimi kaybetmistim.demekki rabbim istese her şekilde tutunurmus.rabbim kucagina almayi nasip etsin.bizlerede dua et canim.hamisin duasi kabul olurgörmedim ben en son 21 temmuzdu 75 gün oldu herhalde adet görmeyeli sadece 14 agustosta eşim hamileisn diyordu ben inanmıyordum o günde regl oldum dedim ama regl degildi pembe bir kanamaydı adetime 4 gün vardı ve 4 gün sürdü ama peçeteye geliyordu sadece 2 defa az bi pede geldi o kadardı sonra hiç olmadım sogan kürü yaptım söktürücü içtim maydonoz dereotu neler neler ama o bana tutundu mucizem o benim rabbim herkese mucizesini nasip etsin inşallah ama hep varlıgına içten içten inanıyordum testte çıkmayınca araştırıyordum kanda yanılırmı flan diye çünkü hissediyordum
vardı ama kanda çıkmayınca adet şişligi diyordu herkes ben biliyordum hissediyordum sürekli araştırıyordumayyyy maşallah ben de çok şaşırdım . hiç mi belirti yoktu karın büyümesi falan
valla maşallah rabbim ol diyor oluyor
rabbim hepinize teker teker yavrunuzu tez cakitte saglıklı sıhatli nasip etsin bitanem, rabbim kimseyi aratmasın evlatla sınamısın inşallah ben inanıyorum herkes hamiş çıkcak bu topik ugur getirdi banaresmen mucize bebis canim masallah.cok duygulandim okurken.martta 6 haftalik bebisimi kaybetmistim.demekki rabbim istese her şekilde tutunurmus.rabbim kucagina almayi nasip etsin.bizlerede dua et canim.hamisin duasi kabul olur
sağsalim kucağına al inşallah sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun. çok farklı bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsinrabbim hepinize teker teker yavrunuzu tez cakitte saglıklı sıhatli nasip etsin bitanem, rabbim kimseyi aratmasın evlatla sınamısın inşallah ben inanıyorum herkes hamiş çıkcak bu topik ugur getirdi banaama dua et sende benimde 6 haftalık ya inşallah birşey olmasın
Evet canimyumurta çatlarken agrı yapar mı kızlar ?
rengi pembeydi açık pembe sonra pırtı gibi oldu hah o zaman adet dedim parça gelmiş gibiydi iki sefer sonra yok oldu sadece peçetye geldi pembe kan o kadar ama bi kere pedi doldurdu sayılır oda 2 günde oldu yarım şekilde doluydu ve adet gibi olmadıgını anlıyorsun doktor yok desede kabul etmiyorsun var diyorsun içinden
Yumurtluyorsun canım bu günleri değerlendir. Bence günde iki kere yapsanda yeter testleri
valla canım o olduktan 1buçuk ay sonra kanda çıktı sen düşün bekle hemen yapma adet olmazsan diyimAz önce bendende bir pırtı geldi adet sandım eve geldim baktım pede sadece o pırtı ve yine pembe lekeler çok dolmuyo ped az baya ayy hamişsin sen dua et lütfen adet olmam son 3 gün kaldı bata adet olmazsam 1 hafta daha bekleyecem mecbur
valla canım o olduktan 1buçuk ay sonra kanda çıktı sen düşün bekle hemen yapma adet olmazsan diyim
Sağol canım :) vaaayyy o kadar belli olmamıştı şimdi hamile hee. Darısı başımıza inşallah
Canım tebrik ederim. Çok sevindim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinDarısı başımıza inşallah.valla canım o olduktan 1buçuk ay sonra kanda çıktı sen düşün bekle hemen yapma adet olmazsan diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?