2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

valla ben normalde bırakamam diyordum ama şuan çatlıyorum sigara diye ögrendigim andan itibaren içmedim

Aynen bende ya kocam içiyo onu balkona kovarım hoppa ohh mis olur vala bana hizmet eder bebeğini taşıom diye tahmin ediyorum hayali bile güzel ayy inşallah hamişizdir ya

Ay valla cok saskinim ya ne bileyim senin ki normal olani benim ki mi anormal hayret ettim ama ben 1 ine bile bazen ay bitsin diyorum senin enerjine de ayri bi hayran kaldim kiz masallah size ozellikle eşine

Tabi taktik işe yarayacak mi bilmiyorum bakalm gorcez ay basinda bat 5 ekim Eyila23
Insallah yarar canim benim insallah ama benim nacizane fikrim hergun iliskiyi bile onermeyen doktorlar 1 gunde 5 kere bosalma ne kadar dogrudur veya o 2 3 kere olusan bosalma da ne kadar sperm vardir olusan spermin kalitesi ne durumdadir bilemeyiz ama esinin bir gunde 5 kere bosalabilme kapasitesi varsa kalitelidir belki belli olmaz Şaştim kaldim bu ise aklim ermedi

CNim masallah saglikli iki yasinda bir oglum var ilk ayda hamile kaldim hemen daha ne diyeyim ayrica iliskide ilk degil ikinci bosalmanin spermleri her zaman dha aktif ve sagliklidir arastirmalarimdan oyle ogrenmistim

Geçen ay arkadaşımla konuştum hamileydi belirtin neydi dedim hiç anlamadım sadede aşırı duygusaldim bu bi belirti mi bilmiyorum demişti olabilir yani

Ay inşallah öyledir .du bakalım bende mi hamişim yoksa ya :)) yarın 2 gün kalıo bata ay çok heyecanlanıom

Her ay birkaç kez kan tahlili yaptırırdım. Evde yaptığım testlerin sayısı bellisiz. Ama bu ay hiçbir şey yapmadım. Düşündükçe daha zor oluyor. Hayal kırıklığı yaşamak çok kötü.

evet geçikir muhtemelen olmadiysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…