valla ben normalde bırakamam diyordum ama şuan çatlıyorum sigara diye ögrendigim andan itibaren içmedimYa kizlar su sigarayi bende birakicam ama sebebim yok birakmaya. Bebegimin oldugunu bilsem. Birak sigara icmeyi yanimda dahi icirtmem kimseye evde bile icemez kimse. Icecek olan yallah balkona yada kapi disari :))
Inadim pistir birakirim ama yeter ki bebisimin oldugunu bileyim ya.
Ya kizlar su sigarayi bende birakicam ama sebebim yok birakmaya. Bebegimin oldugunu bilsem. Birak sigara icmeyi yanimda dahi icirtmem kimseye evde bile icemez kimse. Icecek olan yallah balkona yada kapi disari :))
Inadim pistir birakirim ama yeter ki bebisimin oldugunu bileyim ya.
21269,36 POZİTİF kanımda beta hcg bu çıkmış sizce normalmi
Iste bende bunu diyorum. Bende bilsem bebegim var senin gibi keser atarim canmvalla ben normalde bırakamam diyordum ama şuan çatlıyorum sigara diye ögrendigim andan itibaren içmedim
Haha aynen canim. Hayali bile guzelAynen bende yakocam içiyo onu balkona kovarım hoppa ohh mis olur vala bana hizmet eder bebeğini taşıom diye tahmin ediyorum hayali bile güzel ayy inşallah hamişizdir ya
Ay valla cok saskinim ya ne bileyim senin ki normal olani benim ki mi anormal hayret ettim ama ben 1 ine bile bazen ay bitsin diyorum senin enerjine de ayri bi hayran kaldim kiz masallah size ozellikle eşineBiz hic oyle dusunmuyoruz canim. Zaten sizede demistim esim bi çaba icinde degil sadece korunmayi biraktik ne zaman olursa olur diyo. Ama yani o gece 5 oldu da o da kac gece hep istedi ben istemedim biraz kirgindim en sonunda tamam dedim oyle oldu yani ama normalde de zaten 2 veya 3 kere bosalir. Buda tabi biraz bizim elimjzde biliyosunuz ki
Haha aynen canim. Hayali bile guzel
Insallah yarar canim benim insallah ama benim nacizane fikrim hergun iliskiyi bile onermeyen doktorlar 1 gunde 5 kere bosalma ne kadar dogrudur veya o 2 3 kere olusan bosalma da ne kadar sperm vardir olusan spermin kalitesi ne durumdadir bilemeyiz ama esinin bir gunde 5 kere bosalabilme kapasitesi varsa kalitelidir belki belli olmaz Şaştim kaldim bu ise aklim ermediTabi taktik işe yarayacak mi bilmiyorum bakalm gorcez ay basinda bat 5 ekimEyila23
CNim masallah saglikli iki yasinda bir oglum var ilk ayda hamile kaldim hemen daha ne diyeyimInsallah yarar canim benim insallah ama benim nacizane fikrim hergun iliskiyi bile onermeyen doktorlar 1 gunde 5 kere bosalma ne kadar dogrudur veya o 2 3 kere olusan bosalma da ne kadar sperm vardir olusan spermin kalitesi ne durumdadir bilemeyiz ama esinin bir gunde 5 kere bosalabilme kapasitesi varsa kalitelidir belki belli olmaz Şaştim kaldim bu ise aklim ermedi
Ben son zamanlarda çok ağlıom ya çok duygusallaştım acaba buda belirti midir? Biliyonmu sen
Ben normalde de cok duygusalim yaaa anlasilmaz bendeGeçen ay arkadaşımla konuştum hamileydi belirtin neydi dedim hiç anlamadım sadede aşırı duygusaldim bu bi belirti mi bilmiyorum demişti olabilir yani
Geçen ay arkadaşımla konuştum hamileydi belirtin neydi dedim hiç anlamadım sadede aşırı duygusaldim bu bi belirti mi bilmiyorum demişti olabilir yani
evet geçikir muhtemelen olmadiysa.Kizlar birsey soracam ben femara yumurta büyümesi icin ilac kullandim bu ay 15.gün 14 mm idi doktor bu ay yumurtlama olmaz dedi söktürücü kullan dedi ben kullanmadim tabi incir yedim 2 3 gün ama bolca yumurta büyütüyormus diye değerlendirdim birde...bugün bat ama ne gelen var ne belirti simdi acaba ben doktorun dedigi gibi ise yumurtlama olmadiysa eğer gec hasta olurum degil mi
bende onu cok merak ediyorum canim.bizde defalarca yapiyoz tutmuyoya bazen ayda tek ilişkiden kalıyorlar nasıl oluyor anlamıyorum ki
nasıl denk geliyor aklım bunu almıyor
Teşekkür ederim cnm bi umut belki ilac gec etki göstermiştir belki yumurta büyümüştür diye umut ediyorum ama galiba boşuna umutlaniyorimevet geçikir muhtemelen olmadiysa.
Ben de merakla bekliyorum bat 1 gün kaldı. Ama bir haftadır bacaklarım ve kasıklarımda ağrım var. Anlamadım gitti.
Allahın istemesi lazım. Yoksa ne yaparsak yapalım olmuyor işte. Rabbim "ol" desin ve olsun artık.bende onu cok merak ediyorum canim.bizde defalarca yapiyoz tutmuyoadam hasta oldu banyo yapmaktan
İnşallah canım hepimize versin RabbimAmaan hadi hayırlısı canımm inşallah hamişsindir dua et bol bol sonuçta veren Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?