2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Teşekkür ederim cnm bi umut belki ilac gec etki göstermiştir belki yumurta büyümüştür diye umut ediyorum ama galiba boşuna umutlaniyorim
hiç belli olmaz.Allah ol der ve oluverir :) bence ümidini kaybetme.aynisini bi arkadaşım da yasadi.5 yıl sonra doktoru bu ay yumyrtan yok olmaz demiş ve o ay hamile kalmis :)

Ben son zamanlarda çok ağlıom ya çok duygusallaştım acaba buda belirti midir? Biliyonmu sen
Canim ben belirti arama taraftari degilim. Ve asla hic bir belirtiyi hamilelige yormuyorum. Cunku vucudunu ne kadar dinleyip ne ladar belirti ararsan okadar bulursun. En guzel belirti adet gecikmesidir. Tabi duygusallik ani duygu durum degisiklikleride hem adet hemde hamilelige yoruluyor. Zaten adet ve hamilelik belirtileri ayni. O yuzden arama sende belirti. Benim gibi :)))

Benimde yarin evde sobalar kurulcak esim dedi sen yerlerine koy yerlestir ben kurarim. Dedim hayatta dokunamam niye falan dedi kaldiramam dedim sonra niye ama ben yardim etcem beraber kaldircaz falan dedi bnde dedim hayir bu ay hamilelik bekliyorum agir falan kaldiramam dedim yarin arkadasiyla gelcek kurmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…