vardı ama kanda çıkmayınca adet şişligi diyordu herkes ben biliyordum hissediyordum sürekli araştırıyordum
İnşallah canım hepimize versin Rabbim
hiç belli olmaz.Allah ol der ve oluverir :) bence ümidini kaybetme.aynisini bi arkadaşım da yasadi.5 yıl sonra doktoru bu ay yumyrtan yok olmaz demiş ve o ay hamile kalmis :)Teşekkür ederim cnm bi umut belki ilac gec etki göstermiştir belki yumurta büyümüştür diye umut ediyorum ama galiba boşuna umutlaniyorim
Adetten önce lekelenmen olur muydu hiçAmin canım aminn inşallah sen 1 gün bekliyon ben daha yarın 3 Gün kalıo bende de 4-5 gündür leke geliyo belirti çok ama bakalım hayırlısı Allahtan
Canim ben belirti arama taraftari degilim. Ve asla hic bir belirtiyi hamilelige yormuyorum. Cunku vucudunu ne kadar dinleyip ne ladar belirti ararsan okadar bulursun. En guzel belirti adet gecikmesidir. Tabi duygusallik ani duygu durum degisiklikleride hem adet hemde hamilelige yoruluyor. Zaten adet ve hamilelik belirtileri ayni. O yuzden arama sende belirti. Benim gibi :)))Ben son zamanlarda çok ağlıom ya çok duygusallaştım acaba buda belirti midir? Biliyonmu sen
Ayyy ins cnm ya yarin gidecem doktora hayırlısı arkadaşının kaderini yasarim bu konuda inssshiç belli olmaz.Allah ol der ve oluverir :) bence ümidini kaybetme.aynisini bi arkadaşım da yasadi.5 yıl sonra doktoru bu ay yumyrtan yok olmaz demiş ve o ay hamile kalmis :)
Adetten önce lekelenmen olur muydu hiç
Hadi inşallah hamilesindirYok canım şöyle olurdu normalde leke gelirdi en fazla 1 saat sonra kanamam başlardı ama bu sefer niye böyle oldu bende anlamadım
Hadi inşallah hamilesindir
Hayırlı sağlıklı bir şekilde olur inşallahİnşallah canım inşallah hamileysem haber veririm :) degilsemde üzülmem pes etmem çalışmalara devam ederim
Gelecek ay birkez mi yapsakbende onu cok merak ediyorum canim.bizde defalarca yapiyoz tutmuyoadam hasta oldu banyo yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?