- 11 Mart 2016
- 299
- 129
- 18
aynen canım havalar çok soğudu bizde banyo yapmaktan hasta oldukGelecek ay birkez mi yapsak
Kış geldi valla çok soğuk yarın yorganı çıkarım bensoğukta bebekte zor yorgan altı
Valla işin banyo kısmı çok sıkıcı zaten . Çok üşüyen biriyim ne zaman gelcek bebişlerimiz ya hep hayal ediyorum nasıl bi bebek acabaaynen canım havalar çok soğudu bizde banyo yapmaktan hasta olduk
Gaz açık olsada çıplak üşüyo kız insanahaha koptum kız bana da öyle geliyor yumurtlama günleri doğal gazı full açıcam af yok üşenirim ben yoksa
valla benim eşim bekletmeyi sevmez hemen duşa abdest derdi öyle hiç beklemedimCanım benim en çok merak ettiğim iliskiden sonra hangi pozisyonda durmak gerek?
Eskiden bende hemen girerdim ama şimdi bekliyorum ya ne bileyimvalla benim eşim bekletmeyi sevmez hemen duşa abdest derdi öyle hiç beklemedim
kucuk bir kahve çekirdeği boyutu diyor canım ya resmen mucize :) kahve çekirdeğini yerim seninn ne guzellllvalla benim eşim bekletmeyi sevmez hemen duşa abdest derdi öyle hiç beklemedim
ay valla bende deliriyorum sıgamıyorum yerime inan biran önce sendende o güzel haberleri bekliyorum melegimizi görelim daha çok meleklerimizi görelim inşallahKuckucuk bir kahve çekirdeği boyutu diyor canım ya resmen mucize :) kahve çekirdeğini yerim seninn ne guzellll
Gaz açık olsada çıplak üşüyo kız insanbende açarım valla
Benim de bu ay seninki gibi oldu. Ben de anlam veremedim bat 1 ekimdi ama ben 22 eylulde adet oldum. Hem de cok yogun bi şekildeKizlar anlayan beri gelsin adetim bu ay sokuldu zor ama baslanfic tarihi 6 yada 9 eylül yemi bitti sayilir 28 günlük dongude ortalama 22.23 eylüle denk geliyor.yumurtlama.ama agrim sizim baslamafan ben adet oldum. Bastan yumurtlamayla ara kanama arasi bisey düşündüm baktım bugun baya baya adetim ben.agrim yok sukurde hadi 6 eylulde basladi diyelim 22 eylul erken degil mi
Off kizlar off.
Gecenin korunde yorgan battaniye cikarmaya ugrasirsan, sonrada onu odaya tasimaya calisirsan kafayi vurursun kapiya.
Oyle bir vurdum ki kafami kapiya küt diye yere dustum. Oldu mu sana armut gibi bir boynuz
Zonkluyor cok feci. Ne yapsamda hafifletsem ya ...
Off kizlar off.
Gecenin korunde yorgan battaniye cikarmaya ugrasirsan, sonrada onu odaya tasimaya calisirsan kafayi vurursun kapiya.
Oyle bir vurdum ki kafami kapiya küt diye yere dustum. Oldu mu sana armut gibi bir boynuz
Zonkluyor cok feci. Ne yapsamda hafifletsem ya ...
ahaha Allah seni delii yaa ama doğru diyon üşüyoz yalan yok ben karadenizdeyim bide buz buz buralar bugün çok soğuktu hava gerçi biz nerdeyse 2 haftadır birlikte olamıyoz 1 hafta hep misafir geldi iş yorgunluğu felan 1 haftada leke geliyo istiyo oda bende yok diyom adam başka karıya gidecek diye korkuom artık sizce napsam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?