Kızlar son düzlüğe girdim bata tam bir hafta kaldi
Hadi hayırlısı
Benimde 12 gün var ama gün saymıyorum açıkçası
çok üstüne düştükmü geri tepiyo
benim çatlak yumurta yine firarda biliyorum
Hadi hayırlısı
Benimde 12 gün var ama gün saymıyorum açıkçası
çok üstüne düştükmü geri tepiyo
benim çatlak yumurta yine firarda biliyorum
Daha uyumadınız mı kız
Gece kuşlarına selam olsun ben dahil
Belirti aramiyorum ki canım ama daha erken gibi belirti icin daha yeni catladi sanırım yumurtam o yüzden olduysa bile anca dollenicek falan ki adetlerimde duzensizlesti bakalım nolacak bu aySelam canım nasıl gidiyor var mı sende belirtiler
Can'ım cok sevindim Rabbim hayırlı evlat eylesin yuvanızda Mutlu huzurlu olun hep 36 yasında ablan olarak dualarımdasınaglamaya başladı söyledim barıştık ne bileyim mucize oldu bebek şuan dünü düşünmek istemiyorum
Gam yok Allah var canim... esler daha cabuk pes ediyor bu bi gercek sen umudunu yitirme canim benim dua et bolbol rabbim tez zamanda versin inşBenim en azından önümüzde ki ay için bir umudum varken demin eşimin benim hiç umudum yok olmicak demesi beni baya bi üzdü.
artık ne yapacağımı bende bilmiyorum. Yoruldum herşeyden.
Canim testi sabah ilk idrarla tekrarla bana sorarsan birde salı günü tekrarla öyle kan vermeye git ince çizgi var ama işini garantiye al ben garantici biriyim iki gün arayla idrar testini uç kere yaptım yine iki gün arayla kan testi yaptım iki kat artınca doktora öyle gittim sana tavsiyem sen bilirsin yine de hayırlı olsun bu aradaAranıza yeni katıldım kızlar4 yılımızda bebek istemeye karar verdik ama ne zormuş ne stresliymiş ayın 20 sinden beri lekelenmelerim başladı kahve gibi. Muhtemel regl tarihim 22 siydi düne kadar sadece leke şeklinde oldu ve dün hiç olmadı sadece akşam peçeteye geldi ve kasıklarım çok ağrıyor dün test aldım çok silik 2.çizgiyi gördüm Sizce bugün de test yapmalı mıyım?
hoşgeldin canim.bence en iyisi kan testi yapmak.bazen idrar testleri yanilabilior.bilhassa silik cizgilerde.ama umarım vardir.ne zamandır bekliorsunAranıza yeni katıldım kızlar4 yılımızda bebek istemeye karar verdik ama ne zormuş ne stresliymiş ayın 20 sinden beri lekelenmelerim başladı kahve gibi. Muhtemel regl tarihim 22 siydi düne kadar sadece leke şeklinde oldu ve dün hiç olmadı sadece akşam peçeteye geldi ve kasıklarım çok ağrıyor dün test aldım çok silik 2.çizgiyi gördüm Sizce bugün de test yapmalı mıyım?
İnsallah hamilesindir canim rabbim bebek isteyen kimseyi bos cevirmesin tez zamanda versin insallahÇok teşekkür ederim cevap için yarın tekrar test alayım o zaman aslında evde var sabah ilk idrar ile yapılan ama ben şimdi uyandım ve tuvalete gittim uyku tutmuyor değişik duygular içerisindeyim doktor için pazartesi gittiğim de randevu almaya çalışacağım inşallah erken tarihe bulurum. Bu lekelenmeler beni çok korkuttu sevinemiyorum bile bugün 30.günüm bu arada genelde 26.27,28 dir periyodum.
amin canim inşallah :)Gunaydinnnn kızlar bana dua edin olur mu doktor bu ay icin umut vermezsede ben dualar ettim bugün acile gidecem bakacam kan verilebiliyorsam verecem bat dün idi ins hamile çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?