2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım ben ustune gorme yasamadim ama yaşayan arkadaşlar var inşallah hamilesindir dediğim gibi ben garantici olduğum için öyle yaptım kan testini de iki günde bir tekrarla uç kere filan ver iki kata kadar artarsa sıkıntı yok ultrasyonda da değerin 1500 u geçmeden görülmez 1500 ile ancak alttan görebilir o da minnak şekilde aklında bulunsun bunlar ben doktora 3000 üstüne çıkınca gittim karından direk gorduk çok şükür inşallah sende gorursun

CNim masallah saglikli iki yasinda bir oglum var ilk ayda hamile kaldim hemen daha ne diyeyim ayrica iliskide ilk degil ikinci bosalmanin spermleri her zaman dha aktif ve sagliklidir arastirmalarimdan oyle ogrenmistim
Allah bagislasin canim insallah bizede basip olur :)) aa oylemiymis yani ilk bosalma sonrasi ayni gun icerisinde 2.bosalma mi iyiymis ?

Benim en azından önümüzde ki ay için bir umudum varken demin eşimin benim hiç umudum yok olmicak demesi beni baya bi üzdü.
artık ne yapacağımı bende bilmiyorum. Yoruldum herşeyden.
kuzum inan aynı şeyleri yaşadık desene, hamileymişim haberimiz yoktu çıkmıyordu hep negatifti ama bizimleymiş ve eşime diger ay hamileyim dedigimde olmayacak boşa ümitlenme öyle birşey demişti ne kadar aglamıştım üzülmüştüm ama bak oldu

Hayirli olsun canim benim darisi basimiza insallahhh :)

Gerçekten bazen çok anlayışsız oluyorlar

merhaba bayanlar ben 13 aylık evliyim çalışan bir bayanım. ama artık işi bırakıp çocuk yapmak istiyorum eşimde aynı şekilde. Bir yıldır ben hiç korunmadım eşim korundu 10 eylülde adet başlangıcım adetım bittiğinden beri düzenli ilişkiye giriyoruz. ama tam 14. gün giremedik. sadece 14. günde mi hamile kalırım ilk cocuk ve cok tecrübesizim nolur yardım edin

canım herkezin yumurtlama günü farklidir.adetlerin düzenli mi?düzenliydi ka günde bir oluorsun?ona göre ortalama bu yumurtlama tarihi belirleyebiliriz ama kesinligi yok.uzun yapışkan sümüksü akıntıyı takip edip o günleri de degerlendirebilirsin.o akıntıdan 1-2 gün sonra insan yumurtlar.

evet adetim düzenli 10 unda oluyorum ama cok stres li oldugujm dönemler 1-2 fün öne gelebiliyor. o akıntıyla ılgılı yazı okudum fakat benım hep akıntım var ondan anlıyamıyorum anlamanın başka yolu yokmu acaba

Eyila23 canım sen nasılsın batlarımız aynı gecen ay ikimiz içinde hüsran olmuştu umarım bu ay hayırlısı olur
Elhamdulillah iyi diyelim iyi olsun canim bu ay da umudum yok yine olmayacak gibi hissediyorum icimde gebelige dair hic bir his yok 19 gun kaldi adet olmama
Ay insallah canim ya insallah bu ay Rabbim bize ve isteyen herkesin yüzünü güldürür insallahhhh sen nasilsin ne var ne yok nasil gidiyor calismalar hislerin nasil

canım genelde adetten tam 14 gün önce yumtrtlanir.yani 10.daysa adet günün bu ay,yarın yumurtlama gunu.baska türlü anlamanın yolu da var.ovulasyon testi var.onu kullanarak da doğru günü bulabilirsin.ama daha ilk deneme bence hemen stres yapma.saglikliysaniz olur inşallah :)

Hiç bir hissim yok canım gecen ay daha umutluydum artık hayırlı sı olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…