- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
bencede.gecenlerde bi arkadasimla konustum diyoki yemin ederim tek ilişkiyle oldu.cunku istemiyodu bebis.bir kere korunmamis nasil olsa olmaz demis ve olmusGelecek ay birkez mi yapsak
hamis olabilirsin canim..hemen cikmaya biliyo. birax daha bekleKizlar biraz uzun ama kusura bakmayin lutfen :) benim bu ay 4 unde bir yumurtam catladi . Diğeri de ayin 11 inde kontrole gittigimde gun asiri birlikte olun olgun yumurta var dedi doktor. 12 sinde birliktelik oldu . 16 sinda doktora gttigimde yumurtam catlamisti. Benim normalde adet gunum 15 iydi bu ay karisti bayagi. Hala adet olmadim. 21 inde kanda beta hcg baktirdim cikmadi. Sizce bu durumda hamislik sansi var midir. Döngümün 37 inci gunundeyim
Tamam kuzumhamis olabilirsin canim..hemen cikmaya biliyo. birax daha bekle
Yok kuzum hic belirtiBelirti varmı
canım ayin 16 da catladiysa bu ay adet tarihin ayin 30 u.o vakti beklemen lazim.anca o zaman belli olur varsa bebbis.Kizlar biraz uzun ama kusura bakmayin lutfen :) benim bu ay 4 unde bir yumurtam catladi . Diğeri de ayin 11 inde kontrole gittigimde gun asiri birlikte olun olgun yumurta var dedi doktor. 12 sinde birliktelik oldu . 16 sinda doktora gttigimde yumurtam catlamisti. Benim normalde adet gunum 15 iydi bu ay karisti bayagi. Hala adet olmadim. 21 inde kanda beta hcg baktirdim cikmadi. Sizce bu durumda hamislik sansi var midir. Döngümün 37 inci gunundeyim
ne oldu canim?Kizlar ben bugun hic iyi degilim :-(
Ilk defa duydum ama doğrudur canim niye olmasin hep bilinen veya kendi adima konusayim benim bildigim üst üste ilişki pek saglikli degil diye biliyodum ama demekki dogru degilmis :) tekrar maşallah sizeEvet canim iliskideki ikinci bosalma hamilelik icin daha iyiymis
Gecen ay bende cok umutluydum 2 testim pozitif cikti 5gun gecikmeli adet oldum cok kotu olmustumHiç bir hissim yok canım gecen ay daha umutluydum artık hayırlı sı olsun diyorum
Olabilir canım bende 35. Gündeyim. Geç döllenme olabilirKizlar biraz uzun ama kusura bakmayin lutfen :) benim bu ay 4 unde bir yumurtam catladi . Diğeri de ayin 11 inde kontrole gittigimde gun asiri birlikte olun olgun yumurta var dedi doktor. 12 sinde birliktelik oldu . 16 sinda doktora gttigimde yumurtam catlamisti. Benim normalde adet gunum 15 iydi bu ay karisti bayagi. Hala adet olmadim. 21 inde kanda beta hcg baktirdim cikmadi. Sizce bu durumda hamislik sansi var midir. Döngümün 37 inci gunundeyim
Bekliyim bakalim biraz dahaOlabilir canım bende 35. Gündeyim. Geç döllenme olabilir
Kendimi iyi hissetmiyorum sanirim usuttum migdem bulaniyor bir halsizlik hastalik hali var ustumdene oldu canim?
Al bendende okadar cok sikildim artik ben hep 7 gun regl olurdum bu ay ikigun regl oldum 2 gunde lekelenmem oldu 4 gunde yikandim bitti gitti cok sasirdim göğüsler im tas gibi hala sol kasigimda batmam kandada negatif cikmisti sanirim psikolojik etkilendimGecen ay bende cok umutluydum 2 testim pozitif cikti 5gun gecikmeli adet oldum cok kotu olmustumbu ay edimde bnde sirf yapmak icin yapiyoruz cinsel hayatimiz da cökmuş durumda sirf bebek odakli oldugu icin zor ve sıkıcı oluyor
merhaba bayanlar ben 13 aylık evliyim çalışan bir bayanım. ama artık işi bırakıp çocuk yapmak istiyorum eşimde aynı şekilde. Bir yıldır ben hiç korunmadım eşim korundu 10 eylülde adet başlangıcım adetım bittiğinden beri düzenli ilişkiye giriyoruz. ama tam 14. gün giremedik. sadece 14. günde mi hamile kalırım ilk cocuk ve cok tecrübesizim nolur yardım edin
Ilk defa duydum ama doğrudur canim niye olmasin hep bilinen veya kendi adima konusayim benim bildigim üst üste ilişki pek saglikli degil diye biliyodum ama demekki dogru degilmis :) tekrar maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?