2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar biraz uzun ama kusura bakmayin lutfen :) benim bu ay 4 unde bir yumurtam catladi . Diğeri de ayin 11 inde kontrole gittigimde gun asiri birlikte olun olgun yumurta var dedi doktor. 12 sinde birliktelik oldu . 16 sinda doktora gttigimde yumurtam catlamisti. Benim normalde adet gunum 15 iydi bu ay karisti bayagi. Hala adet olmadim. 21 inde kanda beta hcg baktirdim cikmadi. Sizce bu durumda hamislik sansi var midir. Döngümün 37 inci gunundeyim

hamis olabilirsin canim..hemen cikmaya biliyo. birax daha bekle

canım ayin 16 da catladiysa bu ay adet tarihin ayin 30 u.o vakti beklemen lazim.anca o zaman belli olur varsa bebbis.

Hiç bir hissim yok canım gecen ay daha umutluydum artık hayırlı sı olsun diyorum
Gecen ay bende cok umutluydum 2 testim pozitif cikti 5gun gecikmeli adet oldum cok kotu olmustum bu ay edimde bnde sirf yapmak icin yapiyoruz cinsel hayatimiz da cökmuş durumda sirf bebek odakli oldugu icin zor ve sıkıcı oluyor

Olabilir canım bende 35. Gündeyim. Geç döllenme olabilir

Gecen ay bende cok umutluydum 2 testim pozitif cikti 5gun gecikmeli adet oldum cok kotu olmustum bu ay edimde bnde sirf yapmak icin yapiyoruz cinsel hayatimiz da cökmuş durumda sirf bebek odakli oldugu icin zor ve sıkıcı oluyor
Al bendende okadar cok sikildim artik ben hep 7 gun regl olurdum bu ay ikigun regl oldum 2 gunde lekelenmem oldu 4 gunde yikandim bitti gitti cok sasirdim göğüsler im tas gibi hala sol kasigimda batmam kandada negatif cikmisti sanirim psikolojik etkilendim

Öncelikle periyodunuzun kaç gün olduğunu tespit edin mesela ben 28 günde bir oluyorum 28-14=14. Günde yumurtluyorum siz de kaç günde bir adet görüyorsanız o sayıdan 14 çıkaracaksınız o gün etrafındaki 1 gün önceyi 1 gün sonrayı ve o günü değerlendirmeniz şansınızı yükseltir.Zaten düzenli değerlendirdik demişsiniz gün aşırı ilişki daha yüksek şanslı. Allah sağlıklı güzel bir Bebiş versin size :)

Kızlar benim 20 si yumurtlamamdı akıntımda vardı ama dünden beri kuru günlerim. Değerlendirmeye devam etsem mi bilemedim kuru olunca sperm içeriye ulaşamıyomuş yaşayamıyomuş diye okudum

Ilk defa duydum ama doğrudur canim niye olmasin hep bilinen veya kendi adima konusayim benim bildigim üst üste ilişki pek saglikli degil diye biliyodum ama demekki dogru degilmis :) tekrar maşallah size

EceCigdem Hmm, bilmiyorum bana pek mantıklı gelmedi. Sonuçta erkeğinde o spermleri üretmek için zamana ihtiyacı var. Birde meni ile sperm farklıdır, belki ikinci bosalmada meni vardır ama sperm sayısı dusuktur ve fırından çıkmış gibi taze ve güçlüdür :))
yada ilkinin ustunden bi kaç saat geçecek diyosan o olabilir, ben şimdi 20dk sonrasını dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…