2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu arada benim bu ayki adetim sarktii 3gundur hala gelmedi, sanırım tatilden sonraki hava degisiminden gelecek Bat'im da sarkacak büyük ihtimal bakalim..

Benimde oyleydi. Migde bulantim falan vardi kasik agrim da var ama islaklik olunca bende 10 gun onceden adet oldum sandim baktim akintiymis

Benim de bu ay seninki gibi oldu. Ben de anlam veremedim bat 1 ekimdi ama ben 22 eylulde adet oldum. Hem de cok yogun bi şekilde
benimde en az bi 4 ekim olmasi gerekiyordu bunun bi aciklamasi yok mu ki.keşke bi bilen olaydi bizim gibi cocuk icin calisma yapanlara uymuyo boyle seyler.

Kizlar normalde yumurtlama gunu battan 14 gun once ya hani. İdrar testinde de hamilelik cikmasi icin en az 15 gun gecmesi lazim. Yani normal olarak testlerde zaten adet gecikmesinden sonra yapiliyor. E ben 6 gun erken testi almistim ya hani battan 6 gun once yapilabilir diyor. Ama biliyosunuz ki ben yumurtlama gununden sonraki gunu degerlendirdim bat im da 5 ekimm acaba 1 ekimde falan yapsam sonuc cikar mi ki ?

Benim de bat yarın, bir haftadır kasık ve bacak Ağrım var. İlk defa böyle erken ağrım oluyor
Ay seninde var demi oturuyorum ya mesela kasik agrimla beraber o agri sanki ayaklarima vuruyo da ayaklarimi uyusturuyo gibi bisey oluyo demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…