Benimde oyleydi. Migde bulantim falan vardi kasik agrim da var ama islaklik olunca bende 10 gun onceden adet oldum sandim baktim akintiymisGünaydın kızlar sabah adet sancısı ile uyanıp kendimi lavaboya attım hem miğdem bulandı hem karnım sancılıydı pede baktım sadece leke :/ uykumu böldü yaa korkmadım ama kesin adet oluom dedim olmadım ama yine
benimde en az bi 4 ekim olmasi gerekiyordu bunun bi aciklamasi yok mu ki.keşke bi bilen olaydi bizim gibi cocuk icin calisma yapanlara uymuyo boyle seyler.Benim de bu ay seninki gibi oldu. Ben de anlam veremedim bat 1 ekimdi ama ben 22 eylulde adet oldum. Hem de cok yogun bi şekilde
Benimde oyleydi. Migde bulantim falan vardi kasik agrim da var ama islaklik olunca bende 10 gun onceden adet oldum sandim baktim akintiymis
Yerlesme lekesi olabilir seninki canimAkıntı degil canım leke benimki zaten söylemiştim 5 gündür devam ediyo leke bende adete 3 gün var
Bilen yok mu kızlarKızlar benim 20 si yumurtlamamdı akıntımda vardı ama dünden beri kuru günlerim. Değerlendirmeye devam etsem mi bilemedimkuru olunca sperm içeriye ulaşamıyomuş yaşayamıyomuş diye okudum
Benim 15 di bat yptim ama negatif hala da olmadim canmBatları geçen ler test yptnz mi
Canim zaten dollenmeye musait gününde sperm hareketlerine yardımcı salgi olur kuruluk varsa buyuk ihtimal su an yoktur catlaman bnce ama ovulasyon testi yap yinedeBilen yok mu kızlar
Bazen olabiliyor oyle benimde oldu bi ara gecikmede 12. Gun olmustum adetBenim 15 di bat yptim ama negatif hala da olmadim canm
Batim gelsin diye bekliyorum sabirsizcaBatları geçen ler test yptnz mi
Bakalim beklicem ay sonuna kadarBazen olabiliyor oyle benimde oldu bi ara gecikmede 12. Gun olmustum adet
Benim de bat yarın, bir haftadır kasık ve bacak Ağrım var. İlk defa böyle erken ağrım oluyorKasik agrilarim var bugun bat 5 ekim normal mi ki ?
Ay seninde var demi oturuyorum ya mesela kasik agrimla beraber o agri sanki ayaklarima vuruyo da ayaklarimi uyusturuyo gibi bisey oluyo demiBenim de bat yarın, bir haftadır kasık ve bacak Ağrım var. İlk defa böyle erken ağrım oluyor
Bacaklarımda uyuşukluk ve ağrı. Ayaklarımı sürüyerek yürüyorum evdeAy seninde var demi oturuyorum ya mesela kasik agrimla beraber o agri sanki ayaklarima vuruyo da ayaklarimi uyusturuyo gibi bisey oluyo demi
Hadi bakalm senin daha erken bat. Senin test sonucuna gore bende heveslenirim insallah pozitifi goruruz yaaBenim de bat yarın, bir haftadır kasık ve bacak Ağrım var. İlk defa böyle erken ağrım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?