Batim gelsin diye bekliyorum sabirsizca
İnşallah artık biz de hamile oluruz. Gece ağrıdan uyuyamadım kalkıp ağladım dayanamadımHadi bakalm senin daha erken bat. Senin test sonucuna gore bende heveslenirim insallah pozitifi goruruz yaa
Benim 15 di bat yptim ama negatif hala da olmadim canm
Duzenli korunmadan sonra korunmayi birakinca boyle gecikmeler normalmis doktor oyle demisti banaBnce kesin geç döllenme bence adtein duzenliyse
Canim ben evlenmeden once buna benzer bisey yasamistim ama o zaman kanama 15 gun devam etmisti. Hormon testi yapmistim fsh cok yuksek çıkmıştı umarim su an yine yuks3lmemistir. Cunku gebelige engel oluyorbenimde en az bi 4 ekim olmasi gerekiyordu bunun bi aciklamasi yok mu ki.keşke bi bilen olaydi bizim gibi cocuk icin calisma yapanlara uymuyo boyle seyler.
Canim 35 ile 28 arasiydi döngüm bu sefer 37 oldu isteBnce kesin geç döllenme bence adtein duzenliyse
Adet dongumu hesaplamak icin son uc adetlerimin tarihlerini istiyolar ama 35 ten fazla oldugu icin sistem kabul etmiyo tarihleri
Duzenli korunmadan sonra korunmayi birakinca boyle gecikmeler normalmis doktor oyle demisti bana
Canim 35 ile 28 arasiydi döngüm bu sefer 37 oldu iste
Bilen yok mu kızlar
Bat 1_10 ekim arasi olanlar beklemek nasil gidiyor ?
Bat 1_10 ekim arasi olanlar beklemek nasil gidiyor ?
belirti olabilir canım :)ama yine de çok kaptırma kendini.Kendimi iyi hissetmiyorum sanirim usuttum migdem bulaniyor bir halsizlik hastalik hali var ustumde
belirti olabilir canım :)ama yine de çok kaptırma kendini.Kendimi iyi hissetmiyorum sanirim usuttum migdem bulaniyor bir halsizlik hastalik hali var ustumde
Normal geçiyor canım bu ay cok rahatım olmazsada uzulmicem herseye hazirim yani aksine olursa sasiricam o moddaym dikkat etmedim ilişkilere falan bu ay sigaraya dayandim baya ictm bakalım nolacakBat 1_10 ekim arasi olanlar beklemek nasil gidiyor ?
Beklemedeyiz canim.Bat 1_10 ekim arasi olanlar beklemek nasil gidiyor ?
Kizlar normalde yumurtlama gunu battan 14 gun once ya hani. İdrar testinde de hamilelik cikmasi icin en az 15 gun gecmesi lazim. Yani normal olarak testlerde zaten adet gecikmesinden sonra yapiliyor. E ben 6 gun erken testi almistim ya hani battan 6 gun once yapilabilir diyor. Ama biliyosunuz ki ben yumurtlama gununden sonraki gunu degerlendirdim bat im da 5 ekimm acaba 1 ekimde falan yapsam sonuc cikar mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?