2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

benimde en az bi 4 ekim olmasi gerekiyordu bunun bi aciklamasi yok mu ki.keşke bi bilen olaydi bizim gibi cocuk icin calisma yapanlara uymuyo boyle seyler.
Canim ben evlenmeden once buna benzer bisey yasamistim ama o zaman kanama 15 gun devam etmisti. Hormon testi yapmistim fsh cok yuksek çıkmıştı umarim su an yine yuks3lmemistir. Cunku gebelige engel oluyor bitince doktora gidicem

Biz korunmayi mayis sonunda biraktik ve adet tarihlerim cok degisti halbuki cok duzenliydi. Haziran 24-28 de adet oldum sonra bi daha temmuzda olmadim agustosun 4 unde oldum resmen

Adet dongumu hesaplamak icin son uc adetlerimin tarihlerini istiyolar ama 35 ten fazla oldugu icin sistem kabul etmiyo tarihleri

Adet dongumu hesaplamak icin son uc adetlerimin tarihlerini istiyolar ama 35 ten fazla oldugu icin sistem kabul etmiyo tarihleri

Ben de hapı bıraktıktan sonra 58 günde adet gördüm sonra 25 günde sebebi prolaktinim yüksekmiş ondan düzensizleşmişim yoksa haptan önce de sonra da 28 di döngüm prolaktinimi düşürdük şimdi 28 e döndüm çok şükür yoksa gebeliğe engel demişti dr

Bat 1_10 ekim arasi olanlar beklemek nasil gidiyor ?

Dusunmemeye çalışıyorum ama insanin aklına geliyor özellikle de evdeyken.bi is yapmiyoken...haftaici okula gidince unutuyorum biraz , günler bi.türlü. geçmiyor gibi geliyo...buarada Karpatyam nerelerde hic görünmüyor bu.ara??

Bat 1_10 ekim arasi olanlar beklemek nasil gidiyor ?
Normal geçiyor canım bu ay cok rahatım olmazsada uzulmicem herseye hazirim yani aksine olursa sasiricam o moddaym dikkat etmedim ilişkilere falan bu ay sigaraya dayandim baya ictm bakalım nolacak

Normal şartlarda çıkması lazim.bebek oluştuktan 8 gün sonra falan cikiyor.bi arkadaş 6 gün kala normal testte bile gordu.

Ya kizlar calistigim is geregi bu siralarda agir isler yapmaya basladim. Agir yukler kaldiriyorum. Belim ve sirtim cok fazla agriyor. Bunun icin ne yapabilirim. Haliyle Agri kesici kullanmak istemiyorum. Ama agrisindan dik oturamiyorum varmi oneriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…