2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bana mi yazdiniz anlamadim :)

Benim adetim yine ayniydi ama 5 gun gecikmeli gelince sasirdim ilk defa korunmayi biraktigim ay 2 gun gecikmisti sonra ki ay yani gecen ay 5 gun gecikti bakalim bu ay ne olacak duzenim bozuldu korunmayi biraktiktan sonra. Belki biseyler vardir canim ya göğüslerinin hala dolgun olmasi garip degil mi ?

Konuyla alakali alinti yapmaya calistim ama telefondan beceremedim cnm :))
Anladim canim onemli degil :) bende belli bi süre gecmeli diye biliyorum spermin kaliteli olmasi icin yada ne bileyim sayisinda artis olmasi icin vs.benim mantigima bu daha yakin geliyor hangisi dogru bilemem :)

Bende beklemekteyim bakalm ben 1 ekimde erken test yapacagim sadece bir kere ama. Cikmazsa ve adet olmazsam 6-7 ekim gibi tekrar yaparim eger yine bisey cikmazsa adetimi beklerim zaten :-(

Bugun gebelik sansi orta yaziyor takvimde. Bu gunude degerlendirebilirim belki

Ilk evlendigimde o sene korunmama ragmen dkontrol icerken bana da oldu ilactan dedik geçtik geçen sene de bu ay içinde gecikip 23 eylülde olmuştum.yani bünyemde bi 23 eylül takintisi mi bar nedir.@EhliKumpir

10 Ekim de doktorda kontrolüm var. Ozaman kadar korunmamız lazım. Yani yumurtlama döneminş kaçırıyorum. Batım 18 Ekim. Düşük olsada bi ihtimal olabilirmi acaba ya .

üzerindede belirgin damarlar var bilmiyorum yaa umutlandırmak istemiyorum kendimi galiba tam sökülmedigim içindir diyorum

10 Ekim de doktorda kontrolüm var. Ozaman kadar korunmamız lazım. Yani yumurtlama döneminş kaçırıyorum. Batım 18 Ekim. Düşük olsada bi ihtimal olabilirmi acaba ya .
Canim tabiki doktorlarin isine karisamam ilk enfeksiyonda doktor yapma demisti dinlememistim son gittigim kadin doktoruda antibiotik verdi cocuk yapma falan demedi olur üzülme dedi beni teselli etti hatta onun verdigi ilac cok daha agirdi. Ki yumurtlama akintimin basladigi aksam icmstim ilaci uc gune etki eder demisti tam yumurtlama gununede denk geldi. Rabbimden hayirlisi bebis olusana kadar etkisi kalmamistir diye dusunyorum.

Evet canim iliskideki ikinci bosalma hamilelik icin daha iyiymis

Ama 2.boşalmada sperm sayısı hareketliliği epey azalıyor o yüzden zaten hergün önermiyolar biliyosun canım
Döllemeye tek 1 sperm yetiyo zaten de bahane hepsi işte olacağı varsa Allah yazmışsa her şekilde nasip ediyor

Kızlarrrr bu nasıl iş leke geldi 5.günü kırmızılar geldi daha adetime 3 gün vardı ama of ya gecen ayda 4 gün önce olmuştu iyice düzeni bozuldu soğan suyu içtim düzenleştirecegine düzenini bozdu adet söktürücü resmen ben napcam şimdi sizce korkuom 5 gün neden leke geldide şimdi geldi kırmızılar?? Kafam çok karıştı çokta sancım var kasıklarımda (((

Canim ya bnde seni bekliyodum hamile diye cok uzuldum umarim ustune gorme gibi biseydir

üzerindede belirgin damarlar var bilmiyorum yaa umutlandırmak istemiyorum kendimi galiba tam sökülmedigim içindir diyorum
O damarlar bende hep var o yuzden bilmiyorum canim sende yeni mi oldu yoksa hep mi vardi bazen belirtilere o kadar cok kafa yoruyoruz ki var olan seyleri yeni farkediyoruz ve gebelige yoruyoruz. Senin de adet tarihin benimkiyle ayniysa daha 20 gune yakin bi zaman var simdiden bunlari dusunmeyelim hayirlisi olsun diyelim ve oluruna birakalim. Hic umudum yok ama dua etmekten vazgecmekte yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…