Bana mi yazdiniz anlamadim :)EceCigdem Hmm, bilmiyorum bana pek mantıklı gelmedi. Sonuçta erkeğinde o spermleri üretmek için zamana ihtiyacı var. Birde meni ile sperm farklıdır, belki ikinci bosalmada meni vardır ama sperm sayısı dusuktur ve fırından çıkmış gibi taze ve güçlüdür :))
yada ilkinin ustunden bi kaç saat geçecek diyosan o olabilir, ben şimdi 20dk sonrasını dusundum
Benim adetim yine ayniydi ama 5 gun gecikmeli gelince sasirdim ilk defa korunmayi biraktigim ay 2 gun gecikmisti sonra ki ay yani gecen ay 5 gun gecikti bakalim bu ay ne olacak duzenim bozuldu korunmayi biraktiktan sonra. Belki biseyler vardir canim ya göğüslerinin hala dolgun olmasi garip degil mi ?Al bendende okadar cok sikildim artik ben hep 7 gun regl olurdum bu ay ikigun regl oldum 2 gunde lekelenmem oldu 4 gunde yikandim bitti gitti cok sasirdim göğüsler im tas gibi hala sol kasigimda batmam kandada negatif cikmisti sanirim psikolojik etkilendim
Bana mi yazdiniz anlamadim :)
Anladim canim onemli degil :) bende belli bi süre gecmeli diye biliyorum spermin kaliteli olmasi icin yada ne bileyim sayisinda artis olmasi icin vs.benim mantigima bu daha yakin geliyor hangisi dogru bilemem :)Konuyla alakali alinti yapmaya calistim ama telefondan beceremedim cnm :))
Sağol canımCanim zaten dollenmeye musait gününde sperm hareketlerine yardımcı salgi olur kuruluk varsa buyuk ihtimal su an yoktur catlaman bnce ama ovulasyon testi yap yinede
üzerindede belirgin damarlar var bilmiyorum yaa umutlandırmak istemiyorum kendimi galiba tam sökülmedigim içindir diyorumBenim adetim yine ayniydi ama 5 gun gecikmeli gelince sasirdim ilk defa korunmayi biraktigim ay 2 gun gecikmisti sonra ki ay yani gecen ay 5 gun gecikti bakalim bu ay ne olacak duzenim bozuldu korunmayi biraktiktan sonra. Belki biseyler vardir canim ya göğüslerinin hala dolgun olmasi garip degil mi ?
Canim tabiki doktorlarin isine karisamam ilk enfeksiyonda doktor yapma demisti dinlememistim son gittigim kadin doktoruda antibiotik verdi cocuk yapma falan demedi olur üzülme dedi beni teselli etti hatta onun verdigi ilac cok daha agirdi. Ki yumurtlama akintimin basladigi aksam icmstim ilaci uc gune etki eder demisti tam yumurtlama gununede denk geldi. Rabbimden hayirlisi bebis olusana kadar etkisi kalmamistir diye dusunyorum.10 Ekim de doktorda kontrolüm var. Ozaman kadar korunmamız lazım. Yani yumurtlama döneminş kaçırıyorum. Batım 18 Ekim. Düşük olsada bi ihtimal olabilirmi acaba ya .
Evet canim iliskideki ikinci bosalma hamilelik icin daha iyiymis
Canim ya bnde seni bekliyodum hamile diye cok uzuldum umarim ustune gorme gibi biseydirKızlarrrr bu nasıl iş leke geldi 5.günü kırmızılar geldi daha adetime 3 gün vardı ama of ya gecen ayda 4 gün önce olmuştu iyice düzeni bozuldu soğan suyu içtim düzenleştirecegine düzenini bozdu adet söktürücü resmenben napcam şimdi sizce korkuom 5 gün neden leke geldide şimdi geldi kırmızılar?? Kafam çok karıştı çokta sancım var kasıklarımda (((
AminYa benimde dünden beri akıntım çok yoğun sürekli ıslaklık hissediyorum
bazen namazdayken geliyor gıcık oluyorum sonra yine abdest alıyorum
Allah hepimizin durumunu hayır etsin
Canim ya bnde seni bekliyodum hamile diye cok uzuldum umarim ustune gorme gibi biseydir
O damarlar bende hep var o yuzden bilmiyorum canim sende yeni mi oldu yoksa hep mi vardi bazen belirtilere o kadar cok kafa yoruyoruz ki var olan seyleri yeni farkediyoruz ve gebelige yoruyoruz. Senin de adet tarihin benimkiyle ayniysa daha 20 gune yakin bi zaman var simdiden bunlari dusunmeyelim hayirlisi olsun diyelim ve oluruna birakalim. Hic umudum yok ama dua etmekten vazgecmekte yoküzerindede belirgin damarlar var bilmiyorum yaa umutlandırmak istemiyorum kendimi galiba tam sökülmedigim içindir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?