Canim bazen hamileyken de adet gorulebiliyor. Bazilari ilk ay biraz kanama goruyor bazilari da bikac ay goruyor yani mesela benim gorumcem 3 aylik oldugunda ogrendi hamile oldugunu. 3 ay boyunca da normal adet gorduÜstüne görme nedir ki
aynen öyle canım batım gecmedende test falan yapmayacağımO damarlar bende hep var o yuzden bilmiyorum canim sende yeni mi oldu yoksa hep mi vardi bazen belirtilere o kadar cok kafa yoruyoruz ki var olan seyleri yeni farkediyoruz ve gebelige yoruyoruz. Senin de adet tarihin benimkiyle ayniysa daha 20 gune yakin bi zaman var simdiden bunlari dusunmeyelim hayirlisi olsun diyelim ve oluruna birakalim. Hic umudum yok ama dua etmekten vazgecmekte yok
Bisürü ütü beni bekliyor mutfağı toparlayıp oğlanı yıkayacağım hiç işim bitmiyor ara ara bakıyom ancaKizlar nerdesiniz ya
Topik cok sessizlesmis kimsecikler yok. Neler var neler yok anlatin bakalim. Herkes sus pus ya
Ben hic yapmayi dusunmuyorum en az adetim 10 gun gecikirse yaparim 10 gun gecikme olursa da normal degildir yani :) insallah en kisa zaman da hepimiz hamilr kaliriz hayirlisii ileaynen öyle canım batım gecmedende test falan yapmayacağım
Ben yazdıklarıNizi okuyorm bazn canm:) ablam doğum yaptı sabaha kadr hastanedydim çok tatlı bu yeğenim oldu ikinciye:)Kizlar nerdesiniz ya
Topik cok sessizlesmis kimsecikler yok. Neler var neler yok anlatin bakalim. Herkes sus pus ya
Canim bazen hamileyken de adet gorulebiliyor. Bazilari ilk ay biraz kanama goruyor bazilari da bikac ay goruyor yani mesela benim gorumcem 3 aylik oldugunda ogrendi hamile oldugunu. 3 ay boyunca da normal adet gordu
Bugunde boyle gecti diyosun yani abla.Bisürü ütü beni bekliyor mutfağı toparlayıp oğlanı yıkayacağım hiç işim bitmiyor ara ara bakıyom anca
Ovulasyon testi kullandım canımŞimdi fark ettim bat ımız aynı 9 ekim ama yumurtlama günümüz bugün:) siz 20 siydi yazmışsınız nasıl tespit ettiniz ben mi yanlış anladım
Oyyy masallah bebismi bol bol kokla benim yerimede. Allah bagislasin sizlereBen yazdıklarıNizi okuyorm bazn canm:) ablam doğum yaptı sabaha kadr hastanedydim çok tatlı bu yeğenim oldu ikinciye:)
Daha erken dusunmuyoruz de gec. Yada esin direk desin. Cocuk bakmaya hazir degiliz desin gecsin. Esin sert bir dille soylerse ustelemezler. Ve diyemezler gelinde sikinti var ...takma kafana takaraan zaten strestende olmuyorkizlar ben 2.5 yillik evliyim.1.5 yil vajinusmusla ugrastim.bugun kayinvaldem diyoki madem bi sikintin yok niye bebegin olmuyo..benim ilk ay olmustu diyo.sanki bi sikintim varda ben soylemiyorum sakliyorum.napiyim olmuyo olmuyo..cildirtcaklar beni.cok üzülüyorum sanki yalan soyluyorum
Canim karinca icin aktarlarda tozlar satiliyor gezdigi yerlere bikac hafta koyuyorsun daha gelmiyorlar bi dene istersenAy bende sabahtan beri uğraşıyorum
Evde yine bazı yerlerden karıncalar çıkmış silikonladım yine her sene bu çilem oluyor benimsilikonun kokusu çok kötü evin her yerini sarıyor ama mecbur kalıyorum camları açtım şimdi seviyor sevmiyor dizisine bakıcam bi tek onu izliyorum
Canım galiba ben çok üzüldüm ondan başladı benim eşim beni çok üzdü çok anlatamam dün gece yalnızdım aradım cvp ver 205 kez aramışım bi yon mesaj ağladım o kadar saat 5 te uyudum galiba gelmedi halbuki arkadaşıyla ilk defa içmişler korkudan eve gelememiş ben çok üzüldüm ağladım
Oğluna sor deseydin ... ucu acik bi cumle. Soramiycagina gore kendi soru isaretleriyle bogusur..oglumda mi bisey var diyekizlar ben 2.5 yillik evliyim.1.5 yil vajinusmusla ugrastim.bugun kayinvaldem diyoki madem bi sikintin yok niye bebegin olmuyo..benim ilk ay olmustu diyo.sanki bi sikintim varda ben soylemiyorum sakliyorum.napiyim olmuyo olmuyo..cildirtcaklar beni.cok üzülüyorum sanki yalan soyluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?