2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

aynen öyle canım batım gecmedende test falan yapmayacağım

Kızlar benimde bugün 4 gün geçti, bu ay için bebis planımız yoktu. Genellikle yaz tatilini Turkiye geçirip geldiğimde gecikiyor adetim nedense yarın bi test alıp denicem, negatiftir büyük ihtimal ama bakarsanız supriz bebis olur :))) birde eşim turkiyede ayriyiz şuan okulumdan dolayı, o yüzden hava değişimine yoruyorum bu gecikmeyi :)) yarın olaa hayır ollaa

Ay bende sabahtan beri uğraşıyorum
Evde yine bazı yerlerden karıncalar çıkmış silikonladım yine her sene bu çilem oluyor benim silikonun kokusu çok kötü evin her yerini sarıyor ama mecbur kalıyorum camları açtım şimdi seviyor sevmiyor dizisine bakıcam bi tek onu izliyorum

Canim bazen hamileyken de adet gorulebiliyor. Bazilari ilk ay biraz kanama goruyor bazilari da bikac ay goruyor yani mesela benim gorumcem 3 aylik oldugunda ogrendi hamile oldugunu. 3 ay boyunca da normal adet gordu

Canım galiba ben çok üzüldüm ondan başladı benim eşim beni çok üzdü çok anlatamam dün gece yalnızdım aradım cvp ver 205 kez aramışım bi yon mesaj ağladım o kadar saat 5 te uyudum galiba gelmedi halbuki arkadaşıyla ilk defa içmişler korkudan eve gelememiş ben çok üzüldüm ağladım

kizlar ben 2.5 yillik evliyim.1.5 yil vajinusmusla ugrastim.bugun kayinvaldem diyoki madem bi sikintin yok niye bebegin olmuyo..benim ilk ay olmustu diyo.sanki bi sikintim varda ben soylemiyorum sakliyorum.napiyim olmuyo olmuyo..cildirtcaklar beni.cok üzülüyorum sanki yalan soyluyorum

Daha erken dusunmuyoruz de gec. Yada esin direk desin. Cocuk bakmaya hazir degiliz desin gecsin. Esin sert bir dille soylerse ustelemezler. Ve diyemezler gelinde sikinti var ...takma kafana takaraan zaten strestende olmuyor

Canim karinca icin aktarlarda tozlar satiliyor gezdigi yerlere bikac hafta koyuyorsun daha gelmiyorlar bi dene istersen

Ah canım bu eşlerimiz bazen hiç olmuyorlar ya benimki de arada öyle.
Gece içmiş sabaha doğru geldi. Ben de her içtiğinde ona küsüyorum felan ama malesef pekte fayda etmiyor. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum.
Gece hatta konuştuğumuzda bide bana diyorki çocuğumuz olsa hiç içmem kendimi düzeltirim felan. Üstüne de bizim çocuğumuz olmicak hiç umudum yok diyor. Ah ah .

Oğluna sor deseydin ... ucu acik bi cumle. Soramiycagina gore kendi soru isaretleriyle bogusur..oglumda mi bisey var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…