2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Onun ki ilk ayda oldu diye seninkide mi ilk ay da olacak. Yok öyle bir şey. Çok anlayışsızlar ya.

canım dışarıyi dinlerken uzulursun.banada çok diyorlar.sperm testi yaptınız mi?belki eşinde sorun var.

Bende geleyim topige kızlar ...
Doğum kontrol hapı kullanyordum.
Eylül 13. De bıraktım 15.nde adet oldum.
Sanırım vücut doğum kontrol halinin bittiğini algıladi.
Bende doktora gorundum dün ..
Tam testi yaptı.. Hamilelik dusundugumu söyledim. Troitlere bakti. . Ve smeAr testi sanırım onu yaptı bir hafta sonra sonucunu alacağım. . Hamilelik dusunuyorsan folik asit kullan dedi..
15nde adet olmuştum. . Tam olarak yumurtlama günümü kestiremiyorum..
Olsa da olmasa da Rabbimden öncelikle hayırlısi..

Adet olucakmisim gibi agrim var kasiklarimda anlamadim usttum galiba sicak su torbası koydm ayaklarıma bata 1 hafta var 3ekimde oda tahmini cektm battaniyeyide üstüme Üşüyorum

Merhaba kızlar. Bugün yine test aldım yine silik çizgi ama sanki dün yaptığımdan daha silik delirmek üzereyim hazirandan bu yana 28. Gün,28.gün, 26.gün, 25. Gün başlangıç tarihlerim. Bu ay yine 25.gün lekelenmelerim oldu ama sadece çamaşırıma leke yani pede falan ihtiyacım olmadı bugün 6.günü lekelenmelerimin testlerim silik çıkıyor aynı şekilde göğüslerim ağrılı ve şiş. Dün gece kasıklarım çok ağrıdı bugün daha iyiyim. Bu arada sadece eşim korundu 3 yıldır 2 aydır korunmuyoruz

Sperm testi icin hangi doktora başvuruyosunuz kzlar bi de ucretleri falan nasill

Ben daha kırmızı kart yemedim agrim var kanda 1.2 çıktı yok bebis ...ama eşim heyecanlandı sonucu görünce de cok üzüldüm dedi heyecanlanmistim dedi cok kötü oldum o an bari kırmızılari göreyim bi an önce tedaviye başlayıp aşılama yapmak istiyorum...

bugun benimkilerde asilama yaptir bosuna bekliyosun dediler..bende bi 2 3 ay sonra deniyebilirim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…