kizlar ben 2.5 yillik evliyim.1.5 yil vajinusmusla ugrastim.bugun kayinvaldem diyoki madem bi sikintin yok niye bebegin olmuyo..benim ilk ay olmustu diyo.sanki bi sikintim varda ben soylemiyorum sakliyorum.napiyim olmuyo olmuyo..cildirtcaklar beni.cok üzülüyorum sanki yalan soyluyorum
canım dışarıyi dinlerken uzulursun.banada çok diyorlar.sperm testi yaptınız mi?belki eşinde sorun var.kizlar ben 2.5 yillik evliyim.1.5 yil vajinusmusla ugrastim.bugun kayinvaldem diyoki madem bi sikintin yok niye bebegin olmuyo..benim ilk ay olmustu diyo.sanki bi sikintim varda ben soylemiyorum sakliyorum.napiyim olmuyo olmuyo..cildirtcaklar beni.cok üzülüyorum sanki yalan soyluyorum
ayy keske diyebilsem canim.utanirim ole demeye..Oğluna sor deseydin ... ucu acik bi cumle. Soramiycagina gore kendi soru isaretleriyle bogusur..oglumda mi bisey var diye
aynen canim.sinir kupu olup donuyorum her seferinde.emin olsunlarki biz onlardan daha cok istiyoruz..Onun ki ilk ayda oldu diye seninkide mi ilk ay da olacak. Yok öyle bir şey. Çok anlayışsızlar ya.
yaptik canim.normal cikti hersey..bi ben hormon testi yaptirmadim.onuda bu ay yaptiririm belkicanım dışarıyi dinlerken uzulursun.banada çok diyorlar.sperm testi yaptınız mi?belki eşinde sorun var.
aynen canim aynen..2 gunde bir deniyoruz ama olmuyor.onumuzdeki ay oluruna birakcam...biktim vallaA angelina 34 benimkilerde soruyor gecistiriyorum hep anlamiyorlar sanki biz istemiyoruz da
bugun benimkilerde asilama yaptir bosuna bekliyosun dediler..bende bi 2 3 ay sonra deniyebilirim canimBen daha kırmızı kart yemedim agrim var kanda 1.2 çıktı yok bebis ...ama eşim heyecanlandı sonucu görünce de cok üzüldüm dedi heyecanlanmistim dedi cok kötü oldum o anbari kırmızılari göreyim bi an önce tedaviye başlayıp aşılama yapmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?