2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizz ben hala olmadim yaa umutlaniyorum ister istemez sali gunu bi daha mi kandan baktirsam ki
idrar testi yap bence önce canım direk kan verme daha kötü hayal kırıklığı olur öyle ama negatif cikarsa da bence doktora git neden sökülemiyorsun diye ogrenirsin

Al işte yine aynı cehalet.... bacım lafını esirgeme kimseden
Kaynanana ilk ay bebeği leylekler mi getirmiş kendi istedi diye mi oldu zannediyo? Hala şu devirde böyle cahilliklere hayret ediyorum arkadaş müslümana böyle konuşmak yakışırmı. Sen üzülme kimsenin seni daha fazla üzmesine izin verme artık
Çocuğu veren ALLAH elbet bigün nasip eder hepimize inşallah
İmtihan dünyası bu sabretmeliyiz
Kaynana deki "kimse kimse için çocuk yaratamaz ALLAH isterse olur ancak"
susma konuşmakla saygısız olmazsın sadece gereken cevabı ver herkes haddini bilerek konuşsun

Insallah kuzum ya 12 sinde olgun yumurtam vardi hangi gun catladi bilmiylrum ama 16 sindaki kontrolde doktor catlamis dedi. 16 si catladi kabul etsem 30 una kafar adet olmam gerekir diye dusunuyorum bakaljm beklicem 30 unu

Sperm testi icin hangi doktora başvuruyosunuz kzlar bi de ucretleri falan nasill
Devlette ucretsiz canim.uRolojide yapiliyor normalde..ama kadin dogum dr larida testi isteyebiliyor birlikte tedavi olurken.sifirdan gitcekse urolojiye gidicek.bizde cuma yaptrdik cok sukur normal cikti.buyuk bi yük kalkti uzerimizden

Devlette ucretsiz canim.uRolojide yapiliyor normalde..ama kadin dogum dr larida testi isteyebiliyor birlikte tedavi olurken.sifirdan gitcekse urolojiye gidicek.bizde cuma yaptrdik cok sukur normal cikti.buyuk bi yük kalkti uzerimizden
Bizde bi baktiralim kuzum

Kuzum 12 sinde olgun dedi hangi gun catladi bilmiyorum ama 16 sinda catlamisti bu 4 gun araliginda çatlamış iste
Daha idrarda cikmaz ama.2 3 gun sonra kanda baktirirsan cikabilir.zaten idrarda cikcak olan ameliyat gunu kanda cikardi.idrara anca 3 4 gune geciyor kandan sonra

Canim karinca icin aktarlarda tozlar satiliyor gezdigi yerlere bikac hafta koyuyorsun daha gelmiyorlar bi dene istersen

Sağol canım ama o tür şeylere yanaşmıyorum çünkü titiz olduğumdan öyle yerlere bişeyler dökmeye içim el vermez görünür yerlerden çıkıyolar parkelerin süpürgeliklerinden falan o yüzden en garanti çözüm çıkış yerlerini kapatmak

Daha idrarda cikmaz ama.2 3 gun sonra kanda baktirirsan cikabilir.zaten idrarda cikcak olan ameliyat gunu kanda cikardi.idrara anca 3 4 gune geciyor kandan sonra
Aynen bebegim adet olmadan umudum da gtmiyor iste hep bi acaba var.. Biraz daha bekleyeyim bakalim insallah vardirr

Zaten cikis yeRlerine dokup ondan sonra silikonlasan bidahaki seneye olusmazlar canim buyuk ihtimalle.normalde evin gezinen yerlerine bende duymadigim dokuldugunu.yuvalarina doldurup tıkıyolar

bugun benimkilerde asilama yaptir bosuna bekliyosun dediler..bende bi 2 3 ay sonra deniyebilirim canim
Hayirlisi olsun ikimiz icinde cnm valla 2 ay bekleyeyim 3.ay aşılama yapayim diyordum ama eşim kötü olunca tmm kesin bu ay dedim ins bi sıkıntı olmazsa carsamba doktora söyleyecem bu ay yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…