idrar testi yap bence önce canım direk kan verme daha kötü hayal kırıklığı olur öyle ama negatif cikarsa da bence doktora git neden sökülemiyorsun diye ogrenirsinKizz ben hala olmadim yaa umutlaniyorum ister istemez sali gunu bi daha mi kandan baktirsam ki
kizlar ben 2.5 yillik evliyim.1.5 yil vajinusmusla ugrastim.bugun kayinvaldem diyoki madem bi sikintin yok niye bebegin olmuyo..benim ilk ay olmustu diyo.sanki bi sikintim varda ben soylemiyorum sakliyorum.napiyim olmuyo olmuyo..cildirtcaklar beni.cok üzülüyorum sanki yalan soyluyorum
ayy keske diyebilsem canim.utanirim ole demeye..
Canim senin zaten dr un dedigi yumurtaya gore bat kac ti konusmustuk.olabilir bu ayKizz ben hala olmadim yaa umutlaniyorum ister istemez sali gunu bi daha mi kandan baktirsam ki
Insallah kuzum ya 12 sinde olgun yumurtam vardi hangi gun catladi bilmiylrum ama 16 sindaki kontrolde doktor catlamis dedi. 16 si catladi kabul etsem 30 una kafar adet olmam gerekir diye dusunuyorum bakaljm beklicem 30 unubende bildirimde denk geldim konu acti falan diye çıktı adi üstünde kadinlar klübü ne isin var burda
Negatif olupta adetin gelmemeside kötü canım ya ama insaAllah dontsay gibi sende nazli bir bebis haberi gelir kendini belli etmeyen sonradan cikan falan
Kuzum 12 sinde olgun dedi hangi gun catladi bilmiyorum ama 16 sinda catlamisti bu 4 gun araliginda çatlamış isteCanim senin zaten dr un dedigi yumurtaya gore bat kac ti konusmustuk.olabilir bu ay
Devlette ucretsiz canim.uRolojide yapiliyor normalde..ama kadin dogum dr larida testi isteyebiliyor birlikte tedavi olurken.sifirdan gitcekse urolojiye gidicek.bizde cuma yaptrdik cok sukur normal cikti.buyuk bi yük kalkti uzerimizdenSperm testi icin hangi doktora başvuruyosunuz kzlar bi de ucretleri falan nasill
Bizde bi baktiralim kuzumDevlette ucretsiz canim.uRolojide yapiliyor normalde..ama kadin dogum dr larida testi isteyebiliyor birlikte tedavi olurken.sifirdan gitcekse urolojiye gidicek.bizde cuma yaptrdik cok sukur normal cikti.buyuk bi yük kalkti uzerimizden
Daha idrarda cikmaz ama.2 3 gun sonra kanda baktirirsan cikabilir.zaten idrarda cikcak olan ameliyat gunu kanda cikardi.idrara anca 3 4 gune geciyor kandan sonraKuzum 12 sinde olgun dedi hangi gun catladi bilmiyorum ama 16 sinda catlamisti bu 4 gun araliginda çatlamış iste
Canim karinca icin aktarlarda tozlar satiliyor gezdigi yerlere bikac hafta koyuyorsun daha gelmiyorlar bi dene istersen
Aynen bebegim adet olmadan umudum da gtmiyor iste hep bi acaba var.. Biraz daha bekleyeyim bakalim insallah vardirrDaha idrarda cikmaz ama.2 3 gun sonra kanda baktirirsan cikabilir.zaten idrarda cikcak olan ameliyat gunu kanda cikardi.idrara anca 3 4 gune geciyor kandan sonra
Zaten cikis yeRlerine dokup ondan sonra silikonlasan bidahaki seneye olusmazlar canim buyuk ihtimalle.normalde evin gezinen yerlerine bende duymadigim dokuldugunu.yuvalarina doldurup tıkıyolarSağol canım ama o tür şeylere yanaşmıyorum çünkü titiz olduğumdan öyle yerlere bişeyler dökmeye içim el vermez görünür yerlerden çıkıyolar parkelerin süpürgeliklerinden falan o yüzden en garanti çözüm çıkış yerlerini kapatmak
Hayirlisi olsun ikimiz icinde cnm valla 2 ay bekleyeyim 3.ay aşılama yapayim diyordum ama eşim kötü olunca tmm kesin bu ay dedim ins bi sıkıntı olmazsa carsamba doktora söyleyecem bu ay yapacambugun benimkilerde asilama yaptir bosuna bekliyosun dediler..bende bi 2 3 ay sonra deniyebilirim canim
bende çok usuyen bir insanım maalesef hayırlısı ile olur inşallah bebislerimızValla işin banyo kısmı çok sıkıcı zaten . Çok üşüyen biriyim ne zaman gelcek bebişlerimiz ya hep hayal ediyorum nasıl bi bebek acaba
Ürolojı doktoru istiyor ama hiç doktoru gormeden de dırek sperm randevusu alarak yaptırabılırsınız degısıyor fıyatları bızım gastanede 200 tlSperm testi icin hangi doktora başvuruyosunuz kzlar bi de ucretleri falan nasill
Oyle valla kuzum :)Aa hadi ya gitsin burda binlerce üye var ama ne malum içlerinde erkek olmadığı
Ürolojı doktoru istiyor ama hiç doktoru gormeden de dırek sperm randevusu alarak yaptırabılırsınız degısıyor fıyatları bızım gastanede 200 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?