:) kuzu olay ne ben merak ettim simdi bak
Silik cizgi mi gördün canim idrar testindeKızlar bana da fikir verir misiniz? Mesajım yine gerilerde kaldı. Eşime süpriz yapma hayali içerisindeydim hep şuan belirsizlikten sevinemiyorum bile umudum yokyarın sabah tekrar test alacağım çizgi koyulaşmazsa bir sorun mu var olduğunu gösteriyor?
Allah akil fikir versin insallahNisanlim diye konu var canım orada nişanlısı hamile mi diye merak etmiş sormus
Canim ozelliklede biraz bekledikten sonra 5 dk 10 dk dan sonra beliren silik cizgiler asagi yukari butun testlerimde cikti benim.onlara guvenme.ilk dakikada pembelesen cizgiler gebelik olabiliyor ama gölge gibi ve sonradan beliren cizgilerde olmuyor malesef.bana bi 20 30 kere denk gelmistir.daha bu ay 2 tane yaptim ikiside silik.ertesi gun hastalandim...Kızlar bana da fikir verir misiniz? Mesajım yine gerilerde kaldı. Eşime süpriz yapma hayali içerisindeydim hep şuan belirsizlikten sevinemiyorum bile umudum yokyarın sabah tekrar test alacağım çizgi koyulaşmazsa bir sorun mu var olduğunu gösteriyor?
Allah akil fikir versin insallah
Merhaba kızlar. Bugün yine test aldım yine silik çizgi ama sanki dün yaptığımdan daha silik delirmek üzereyimhazirandan bu yana 28. Gün,28.gün, 26.gün, 25. Gün başlangıç tarihlerim. Bu ay yine 25.gün lekelenmelerim oldu ama sadece çamaşırıma leke yani pede falan ihtiyacım olmadı bugün 6.günü lekelenmelerimin testlerim silik çıkıyor aynı şekilde göğüslerim ağrılı ve şiş. Dün gece kasıklarım çok ağrıdı bugün daha iyiyim. Bu arada sadece eşim korundu 3 yıldır 2 aydır korunmuyoruz
Hemen ciktiysa olabilir canim.idrar testleriyle supheli yasayacagina midem bulaniyor diye acile git devlette kan da baktir .45 dk ya cikiyor sonucBenim hemen belirdi silik çizgiler 2 testte de yarın sabah tekrar alacağım testlere yatırıyorum parayı hayırlısı bakalım arkadaşım da bugün kahverengi gibi lekelenmeler bende de oldu 3 gün dedi umut ettim biraz. Aslında bu ay tamamen sallamıştım hatta yumurtlama günümü falan da dikkate almadım hiç
Doktora da gidemiyorum Türkiye 'de değilim kafana göre gidemiyorsun. Eşim kendi numarasını vermiş bazı testlerde mesaj gidiyor ona sonuç çıktı diye. Koyu renk çift çizgi görsem hemen söyleyeceğim gideriz. Geç döllenme de bu durum olur mu kızlar?
erkek üye canim nisanlisiyla ilişkiye girmis falan anlatmis birseyler hamilemidir diye soruyordu açtığı konuya burdada sorucakti sanırım vazgeçti kimseden cevap gelmeyince ya da faka basınca:) kuzu olay ne ben merak ettim simdi bak
Sperm testi icin hangi doktora başvuruyosunuz kzlar bi de ucretleri falan nasill
aaaa canim bende benzer bi ruya gordum.bebek emziriyodum gogsumdende sut geliyodu..ayy hadi insallah.eger olursa 3 ay kayinvaldeme soylemiycem gicik oldumAy kizlar rüyamda balik gördüm bi de gogsumden nasil sut geliyordu cocugum olmus emziriyordum anlamina baktm balikta da sutte de bebek olacağına isaret diyor ayy insallah amin :)
canim belki gec dollenmedir...insallah var gibi canimKızlar gunaydin benim de bir sorum olacaktı adetim geceli 11 gün oldu hatta bugün 12.ci güne girdim idrar testi yaptım ama çok silik çıktı şimdiye koyulasmasi gerekmezmiydi bir de çizgi altına doğru hafif yamulmus bilen bir arkadas yardimci olabilir mi teşekkür ederim Eki Görüntüle 1889691 Eki Görüntüle 1889691
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?