2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bana da fikir verir misiniz? Mesajım yine gerilerde kaldı. Eşime süpriz yapma hayali içerisindeydim hep şuan belirsizlikten sevinemiyorum bile umudum yok yarın sabah tekrar test alacağım çizgi koyulaşmazsa bir sorun mu var olduğunu gösteriyor?

Silik cizgi mi gördün canim idrar testinde

Canim ozelliklede biraz bekledikten sonra 5 dk 10 dk dan sonra beliren silik cizgiler asagi yukari butun testlerimde cikti benim.onlara guvenme.ilk dakikada pembelesen cizgiler gebelik olabiliyor ama gölge gibi ve sonradan beliren cizgilerde olmuyor malesef.bana bi 20 30 kere denk gelmistir.daha bu ay 2 tane yaptim ikiside silik.ertesi gun hastalandim...

Benim hemen belirdi silik çizgiler 2 testte de yarın sabah tekrar alacağım testlere yatırıyorum parayı hayırlısı bakalım arkadaşım da bugün kahverengi gibi lekelenmeler bende de oldu 3 gün dedi umut ettim biraz. Aslında bu ay tamamen sallamıştım hatta yumurtlama günümü falan da dikkate almadım hiç

Geçmiş mesajımı alıntı yapmaya çalıştım ama oldu mu? Görebiliyor musunuz?

Doktora da gidemiyorum Türkiye 'de değilim kafana göre gidemiyorsun. Eşim kendi numarasını vermiş bazı testlerde mesaj gidiyor ona sonuç çıktı diye. Koyu renk çift çizgi görsem hemen söyleyeceğim gideriz. Geç döllenme de bu durum olur mu kızlar?

Hemen ciktiysa olabilir canim.idrar testleriyle supheli yasayacagina midem bulaniyor diye acile git devlette kan da baktir .45 dk ya cikiyor sonuc

Hm ozaman erken gebelik testi yaptr canim direk

Arkadaşımla mesajlaştım yardımcı olacak eşi konuşacak mesaj gitmemesi konusunda yarından sonra yaptıracağız inşallah. Bu arada benim bugün yaptığım test erken gebelik testiydi sabah ilk idrar ile yaptım yine silikti o benim kafamı karıştırdı işte. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için Rabbim bekleyen herkese anne baba olmayı tattırsın inşallah

:) kuzu olay ne ben merak ettim simdi bak
erkek üye canim nisanlisiyla ilişkiye girmis falan anlatmis birseyler hamilemidir diye soruyordu açtığı konuya burdada sorucakti sanırım vazgeçti kimseden cevap gelmeyince ya da faka basınca

Kızlar gunaydin benim de bir sorum olacaktı adetim geceli 11 gün oldu hatta bugün 12.ci güne girdim idrar testi yaptım ama çok silik çıktı şimdiye koyulasmasi gerekmezmiydi bir de çizgi altına doğru hafif yamulmus bilen bir arkadas yardimci olabilir mi teşekkür ederim

Ay kizlar rüyamda balik gördüm bi de gogsumden nasil sut geliyordu cocugum olmus emziriyordum anlamina baktm balikta da sutte de bebek olacağına isaret diyor ayy insallah amin :)
aaaa canim bende benzer bi ruya gordum.bebek emziriyodum gogsumdende sut geliyodu..ayy hadi insallah.eger olursa 3 ay kayinvaldeme soylemiycem gicik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…