- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Canim. Teşekkür ederim geç döllenme olunca böyle mj olur ya guvenemedim umutlanmakta istemedimcanim belki gec dollenmedir...insallah var gibi canim
Testi tekrarla canim eger cikarsa yine aynisi gec dollenme olmustur canim hayirli olsunKızlar gunaydin benim de bir sorum olacaktı adetim geceli 11 gün oldu hatta bugün 12.ci güne girdim idrar testi yaptım ama çok silik çıktı şimdiye koyulasmasi gerekmezmiydi bir de çizgi altına doğru hafif yamulmus bilen bir arkadas yardimci olabilir mi teşekkür ederim Eki Görüntüle 1889691 Eki Görüntüle 1889691
Yap canim inş vardır ama ben çok emin olamadım canim ya çok silik olduğu icinGunaydin kizlar tesleri gorunce test yapasim geldi :-(
Teşekkür ederim canim inş öyledirTesti tekrarla canim eger cikarsa yine aynisi gec dollenme olmustur canim hayirli olsun
Yok canim teste yazik olur bat 5 ekimYap canim inş vardır ama ben çok emin olamadım canim ya çok silik olduğu icin
Peki sence benim testimde var mı biseylerYok canim teste yazik olur bat 5 ekim
Ben resmi yakinlastirmadan bile silik olarak goruyorumPeki sence benim testimde var mı biseyler
aaaa canim bende benzer bi ruya gordum.bebek emziriyodum gogsumdende sut geliyodu..ayy hadi insallah.eger olursa 3 ay kayinvaldeme soylemiycem gicik oldum
Kizlarr testime yazik olacak dayaniyorum :-(
Bencede testi 2 gun sonra tekrar et bide ilk 5 dk mi cikti sonuckurudktan sonra miTesti tekrarla canim eger cikarsa yine aynisi gec dollenme olmustur canim hayirli olsun
Kuzum nasıl oldun ameliyattan sonra?Insallah kuzum ya 12 sinde olgun yumurtam vardi hangi gun catladi bilmiylrum ama 16 sindaki kontrolde doktor catlamis dedi. 16 si catladi kabul etsem 30 una kafar adet olmam gerekir diye dusunuyorum bakaljm beklicem 30 unu
Gorunce testleri dayanamiyorum :-(Sabret bence canım paran boşa gitmesin
Bende de evde son 1 tane var. Yapmıycam valla dayanıyorum.Gorunce testleri dayanamiyorum :-(
Bide ben internetten aldim 3 tanesine 30 tl verdim :-( ve bat 5 ekim yani ay basina kadar beklesem yetcek zaten testlerim 6 gun erken testiBende de evde son 1 tane var. Yapmıycam valla dayanıyorum.
Teste gömdüğüm paranın haddi hesabı yok
Günaydın canımGunaydin kizlar 2 aydir bizde denemelere basladik benim Bat 15 ekim beklemek be zor is yaw bide bat gelicek mi gelmicek mi test te ciftmi tek mi off isimiz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?