2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bide ben internetten aldim 3 tanesine 30 tl verdim :-( ve bat 5 ekim yani ay basina kadar beklesem yetcek zaten testlerim 6 gun erken testi
İyi gene ucuza almışsın. Eczanelerde 15-20 tl. Valla varsa 3-5 tl lik eslerde çıksın hiç kusura bakmasın alamam erken testi
Bir de aslında eken testlerine güvenmiyorum.

Kizlar bu arada benim bu ay kilomda artis var :-( 1 kg aldim ya :-(
Valla bende adet olmadığım için karnım acayip şiş ama bacaklarım kollarım falan zayıfladı. Yüzüklerim parmağımadan düşecek neredeyse . Ama karnım şiş olunca Kol bacak çok önemli olmuyor. Pantullarım kapanmıyor

İyi gene ucuza almışsın. Eczanelerde 15-20 tl. Valla varsa 3-5 tl lik eslerde çıksın hiç kusura bakmasın alamam erken testi
Bir de aslında eken testlerine güvenmiyorum.
Bende ilk defa bu ay aldim eczanecim evlenince isi birakti. Burda da baska kadin eczaneci yok hepsi de esimin arkadasi utaniyo diye aldirmiyor. Burdan arkadaslar onerdi de internetten bi sayfa ordan aldim bnde bu zamana kadar hep 2 bucuk tl ye almistim test

Boşver zaten eczaneden almak daha zor. Her seferinde başka eczaneye gidiyorum. Eczane kalmadı gezecek

gunaydin kizlar, benim adetime 7 gun kaldi, biz ilk bu ay deneme yapmistik, ben hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum bence bu ay adet olucam. cok usuyorum bugunlerde, adetimden once hep boyle kanim cekilmis gibi usurum yine ayni belirtiler var sanki. gerci kimisi diyor ki adetle ayni belirtileri yasadim, kimisi diyor ki goguslerim cok agridi, kimisi de hicbir belirti olmadi diyor, valla neyi takip edecegimi sasirdim sizde durumlar neler, bat'i yaklasan var mi? hayirli haberler aldigimiz bir hafta olur insallah

Bende ilaclarla git gide kilo aliyorum pko luyumda veremiyorum da
Verememek cok kotu ya. Bnde bi tane daha dogurayim da belli kendimi sıkı bir forma sokayim diyorum. Bide benim oglukda sutum azdi sezeryanla olunca inmedi bi turlu fazla. Sut olsun diye yedirdiler durdular. Oglan da mamanin tadini iyice alinca 6. Ayda birakti emmeyi. Bende yedigimle kaldim :-( bu sefer allah izin verirse az yemek cok su bol sut ve emzirme istiyorum. Hem bebegime yararli olcak hemde ben kiloyu rahat veririm

bende varım kızlarr... :) bat: 6 ekim ama umutla bekliyorum rabbim hayırlısını versin.yalnız özellikle sağ yumurtalığım da ve belimde ağrılar var gerçi adet sancılarına benzemiyor, belirtileri bunlar mı acaba bilemedim çok umutlanmakta istemiyorum ilk denememiz çünkü :)

bende varım kızlarr... :) bat: 6 ekim ama umutla bekliyorum rabbim hayırlısını versin.yalnız özellikle sağ yumurtalığım da ve belimde ağrılar var gerçi adet sancılarına benzemiyor, belirtileri bunlar mı acaba bilemedim çok umutlanmakta istemiyorum ilk denememiz çünkü :)

Allah aratmasin bekletmesin canim hayirlisi olsun insallah

aaaa canim bende benzer bi ruya gordum.bebek emziriyodum gogsumdende sut geliyodu..ayy hadi insallah.eger olursa 3 ay kayinvaldeme soylemiycem gicik oldum
Kimseye söyleme 3 ay canım. Sütten ağzı yanmış biri olarak söylüyorum, ben öyle yapıcam şahsen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…