İyi gene ucuza almışsın. Eczanelerde 15-20 tl. Valla varsa 3-5 tl lik eslerde çıksın hiç kusura bakmasın alamam erken testiBide ben internetten aldim 3 tanesine 30 tl verdim :-( ve bat 5 ekim yani ay basina kadar beklesem yetcek zaten testlerim 6 gun erken testi
Valla bende adet olmadığım için karnım acayip şiş ama bacaklarım kollarım falan zayıfladı. Yüzüklerim parmağımadan düşecek neredeyse . Ama karnım şiş olunca Kol bacak çok önemli olmuyor. Pantullarım kapanmıyorKizlar bu arada benim bu ay kilomda artis var :-( 1 kg aldim ya :-(
Bende ilk defa bu ay aldimİyi gene ucuza almışsın. Eczanelerde 15-20 tl. Valla varsa 3-5 tl lik eslerde çıksın hiç kusura bakmasın alamam erken testi
Bir de aslında eken testlerine güvenmiyorum.
Boşver zaten eczaneden almak daha zor. Her seferinde başka eczaneye gidiyorum. Eczane kalmadıBende ilk defa bu ay aldimeczanecim evlenince isi birakti. Burda da baska kadin eczaneci yok hepsi de esimin arkadasi utaniyo diye aldirmiyor. Burdan arkadaslar onerdi de internetten bi sayfa ordan aldim bnde bu zamana kadar hep 2 bucuk tl ye almistim test
Gorunce testleri dayanamiyorum :-(
Bende ilaclarla git gide kilo aliyorum pko luyumda veremiyorum daKizlar bu arada benim bu ay kilomda artis var :-( 1 kg aldim ya :-(
Yok burda yapanlari gorunce hevesleniyorBakma uzağa koy:)
Verememek cok kotu ya. Bnde bi tane daha dogurayim da belli kendimi sıkı bir forma sokayim diyorum. Bide benim oglukda sutum azdi sezeryanla olunca inmedi bi turlu fazla. Sut olsun diye yedirdiler durdular. Oglan da mamanin tadini iyice alinca 6. Ayda birakti emmeyi. Bende yedigimle kaldim :-( bu sefer allah izin verirse az yemek cok su bol sut ve emzirme istiyorum. Hem bebegime yararli olcak hemde ben kiloyu rahat veririmBende ilaclarla git gide kilo aliyorum pko luyumda veremiyorum da
Allah aratmasin bekletmesin canim hayirlisi olsun insallahbende varım kızlarr... :) bat: 6 ekim ama umutla bekliyorum rabbim hayırlısını versin.yalnız özellikle sağ yumurtalığım da ve belimde ağrılar var gerçi adet sancılarına benzemiyor, belirtileri bunlar mı acaba bilemedim çok umutlanmakta istemiyorum ilk denememiz çünkü :)
Canim adet oldum ya böyle parça parça düşük mu ne bilemedim bir de öğretmenim okuldayim şu an çok ağrım da var testlere güvenim kalmadı yaBen resmi yakinlastirmadan bile silik olarak goruyorum
Geri sayim basladim bat a son 9 gun...
Kimseye söyleme 3 ay canım. Sütten ağzı yanmış biri olarak söylüyorum, ben öyle yapıcam şahsen :)aaaa canim bende benzer bi ruya gordum.bebek emziriyodum gogsumdende sut geliyodu..ayy hadi insallah.eger olursa 3 ay kayinvaldeme soylemiycem gicik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?