bende varım kızlarr... :) bat: 6 ekim ama umutla bekliyorum rabbim hayırlısını versin.yalnız özellikle sağ yumurtalığım da ve belimde ağrılar var gerçi adet sancılarına benzemiyor, belirtileri bunlar mı acaba bilemedim çok umutlanmakta istemiyorum ilk denememiz çünkü :)
Bat ne zamandı canım senin ?Kizlarr testime yazik olacak dayaniyorum :-(
hiç belli olmaz bence şekerim :) benim de bugün bel ağrılarım başladı normalde adet olacağım gün bel ağrım olurdu.bir de yumurtalarımdaki ağrı sanki üşütmüşüm gibi sızı şeklinde ağrıyor senin de öle mi??bizim de ilk denememiz, benim de bat 4 ekim insallah hayirli haberler aliriz. benim de yumurtaliklarim agriyor, sanki suan adet olacakmisim gibi hem de.. ama bilemiyorum tabi bunlar gebelik belirtisi midir yoksa yaklasan adetin belirtisi mi.. onun disinda gogus agrisi fln yok suan, ama ztn benim goguslerim adetime 2-3 gun kala agrimaya baslar.. bilemiyorum hep bir isaret bekliyorum ama normal gidiyor suan, hic hamile diilmisim gibi yani, bence adet olucam, yine de bekliyoruz bakalim...
hiç belli olmaz bence şekerim :) benim de bugün bel ağrılarım başladı normalde adet olacağım gün bel ağrım olurdu.bir de yumurtalarımdaki ağrı sanki üşütmüşüm gibi sızı şeklinde ağrıyor senin de öle mi??
evet hayırlısı cnm..güzel haberler verebiliriz inş. birbirimizebenim de sizi seklinde agriyor, sanki her an adet olacakmisim gibi, ama daha 7 gun var benim bir de duzenlidir zamaninda olur en fazla 1 gun erken olur yani.. bakalim canim ya herseyin hayirlisi
çizgiler çok hafif.yarin tekrarla eğer çizgi daha koyuysa suphelenebilirsin.bide çizgi kaç dk sonra cikti?hemen hemen hepsinde belirli dk dan sonra böyle çizgi beliriyor.Kızlar gunaydin benim de bir sorum olacaktı adetim geceli 11 gün oldu hatta bugün 12.ci güne girdim idrar testi yaptım ama çok silik çıktı şimdiye koyulasmasi gerekmezmiydi bir de çizgi altına doğru hafif yamulmus bilen bir arkadas yardimci olabilir mi teşekkür ederim Eki Görüntüle 1889691 Eki Görüntüle 1889691
Amin cnm Allah razı olsun darısı bizlere inşOyyy masallah bebismi bol bol kokla benim yerimede. Allah bagislasin sizlere
14 agustos lekelenmem oldu 10 agustosta son adetim kabul etti doktor ama son adetim 21 temmuzdu benim ama bebiş 10 agustosta olmuş işte sonra 30 agustosta test yaptım ısrarlae sonucu negatif çıktı bir dahada elim gitmedi testlere meger o zaman hamileymişim aslında ve ablam dogruyu dedi kanda hemen hamilelik çıkmaz manyaklaşma dedi ilk idrar sonra kan dedi gerçektende öyleymiş bende öyle oldu. sonra bugünde clear blue hem gebelik testi hemde ovulasyon sipariş vermiştim ondan bi kaç gün önce çizgi vardı gebelik inanmamıştım. sonrasında aman geldi gebelik testi yapayım dedim kasık agrılarım çok fazlaydı sag kasıgım ve sol kasıgım agrıyordu. kist dediler neler neler dediler ama hep bi şişti hissediyordum sonra yaptım 6 haftalık hamile çıktım inanamadım, doktora gittim bugün kese gözüktü kalp atışını duyduk kanda iyi geldi yüksek çıktı baya hatta. öyle işte mucize bebek benimki ol deyince oluyor işte rabbim yeterki ol desin doktor 10 agustos diyor ama bence benimki eylülde oldu yani kanda idrarda çıkma biranda 1buçuk aylıkken patla böyle hala şoktayım inanamıyorum...
Sanki sağlık ocağında kan verdin gibi hatırladım da ondan sordum canım.Evet ctesi az bir geldi dunde bir damla ama regl olmadim.
Daha bata var ama 6gun bekliyorum test yapmadım erken diye çok heycanliyim
Sanki sağlık ocağında kan verdin gibi hatırladım da ondan sordum canım.
Ay hadi hayırlısı bakalım..
Bende bekliyorum 36 gün bugün.Dontsay in başına gelen gibi bişey olailir belki bende de bilemiyorum..
Eşim hergün hadi hayırlısı deyp duruyor
Bu da bir belirti
Canım ben bata 2 gün kala kan verdim negatif çıktı. Ama be ovü testi kullanıyorum 23-24-25 pozitif çıkmıştı. Eğer geç yumurtlama olmuşsa çıkmaması çok normal kanda.He evet onu diyorsun ön gün önce vermiştim bata ama saglikli degilmis onun sonucu 0.08 yani negatif ti. Şimdi tekrar bat gecikirse test yapicam canım. Belki de olabilir. Kan verdim mi sen
Ay hadi inşallah...Bu da bir belirti
Canım ben bata 2 gün kala kan verdim negatif çıktı. Ama be ovü testi kullanıyorum 23-24-25 pozitif çıkmıştı. Eğer geç yumurtlama olmuşsa çıkmaması çok normal kanda.
Bekliyorum şimdilik. Eğer geç döllenme ise 12-15 gün geçmeden çıkmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?