2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bizim de ilk denememiz, benim de bat 4 ekim insallah hayirli haberler aliriz. benim de yumurtaliklarim agriyor, sanki suan adet olacakmisim gibi hem de.. ama bilemiyorum tabi bunlar gebelik belirtisi midir yoksa yaklasan adetin belirtisi mi.. onun disinda gogus agrisi fln yok suan, ama ztn benim goguslerim adetime 2-3 gun kala agrimaya baslar.. bilemiyorum hep bir isaret bekliyorum ama normal gidiyor suan, hic hamile diilmisim gibi yani, bence adet olucam, yine de bekliyoruz bakalim...

hiç belli olmaz bence şekerim :) benim de bugün bel ağrılarım başladı normalde adet olacağım gün bel ağrım olurdu.bir de yumurtalarımdaki ağrı sanki üşütmüşüm gibi sızı şeklinde ağrıyor senin de öle mi??

benim de sizi seklinde agriyor, sanki her an adet olacakmisim gibi, ama daha 7 gun var benim bir de duzenlidir zamaninda olur en fazla 1 gun erken olur yani.. bakalim canim ya herseyin hayirlisi

çizgiler çok hafif.yarin tekrarla eğer çizgi daha koyuysa suphelenebilirsin.bide çizgi kaç dk sonra cikti?hemen hemen hepsinde belirli dk dan sonra böyle çizgi beliriyor.

Dontsay tebrik ederim takip ediyordum seni adet olamıyorum diye çok canını sıkıyordun doktorlar bulamıyordu nedenini felan hikayeni biliyorum hamile olduğuna inan çok sevindim tebrik ederim :) İnşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bize de dua et :)

Evet ctesi az bir geldi dunde bir damla ama regl olmadim.
Daha bata var ama 6gun bekliyorum test yapmadım erken diye çok heycanliyim
Sanki sağlık ocağında kan verdin gibi hatırladım da ondan sordum canım.
Ay hadi hayırlısı bakalım..
Bende bekliyorum 36 gün bugün. Dontsay in başına gelen gibi bişey olailir belki bende de bilemiyorum..
Eşim hergün hadi hayırlısı deyp duruyor

He evet onu diyorsun ön gün önce vermiştim bata ama saglikli degilmis onun sonucu 0.08 yani negatif ti. Şimdi tekrar bat gecikirse test yapicam canım. Belki de olabilir. Kan verdim mi sen

He evet onu diyorsun ön gün önce vermiştim bata ama saglikli degilmis onun sonucu 0.08 yani negatif ti. Şimdi tekrar bat gecikirse test yapicam canım. Belki de olabilir. Kan verdim mi sen
Canım ben bata 2 gün kala kan verdim negatif çıktı. Ama be ovü testi kullanıyorum 23-24-25 pozitif çıkmıştı. Eğer geç yumurtlama olmuşsa çıkmaması çok normal kanda.
Bekliyorum şimdilik. Eğer geç döllenme ise 12-15 gün geçmeden çıkmıyormuş

Bu bekleme kısmı bana gerçekten zor geliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…