2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

aaaa canim bende benzer bi ruya gordum.bebek emziriyodum gogsumdende sut geliyodu..ayy hadi insallah.eger olursa 3 ay kayinvaldeme soylemiycem gicik oldum
Soyleme kizz catlasinn :)) hadi hayirlisu olsunn ayni ruyayi görmüşüz: )

Kuzum nasıl oldun ameliyattan sonra?
Bir de sen çok şühheleniyorsan direk doktoruna görün. Çünkü ameliyat sonrası ilaç veriyorlar kayınpederimde olmuştu çünkü onlar ağır gelebilir..
Iyiyim tatlim bugun daha iyiyim. Ya 21 inde kan testi yaptirdjm ckmadi ama bilmiyorum ki bos bos umutlanmiyorumdur yine insallah

Güzel haberler bekliyoruz
İnşallah canm ama ben normalde en erken üç gün önceden en geç on gün önce belirtileri yasıyordum...
Göğüslerim mutlaka şişip hassaslaşırdı..
Eşim biraz daha bekleyelim diyor ama ben yerimde dıramıyorum ..
Acil de gebelik testi yapıyorlarmı

Özel hastanelerde yapıyorlar ama devleti bilmiyorum canım

Valla foruma bakmak icimden gelmio kuzicum ya gecen ay ki hayal kirikligi bayagi umidimi yitirmeme neden oldu sanirim bosvermis pozisyonda takikiyorum arada sizi takip ediyorum

Normalde gebelk testi nasl yapılıyor canm

Hastane de kan testi yapıyor özelde 2 saatte devlette ve sağlık ocaklarında bir bir buçuk günde sonuc çıkıyor

ultrason ile bakıyorlar

Ve ya erken gebelik testi al istersen onlar daha hassas oluyor idrar testi

Ne durumdasın canım. Kaç gün kaldı batına

Hastane de kan testi yapıyor özelde 2 saatte devlette ve sağlık ocaklarında bir bir buçuk günde sonuc çıkıyor

ultrason ile bakıyorlar

Ve ya erken gebelik testi al istersen onlar daha hassas oluyor idrar testi
Anladm canm tesekkür ederim .. Kadın hastalkları bölümünde kan veriliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…