Soyleme kizz catlasinn :)) hadi hayirlisu olsunn ayni ruyayi görmüşüz: )aaaa canim bende benzer bi ruya gordum.bebek emziriyodum gogsumdende sut geliyodu..ayy hadi insallah.eger olursa 3 ay kayinvaldeme soylemiycem gicik oldum
Iyiyim tatlim bugun daha iyiyim. Ya 21 inde kan testi yaptirdjm ckmadi ama bilmiyorum ki bos bos umutlanmiyorumdur yine insallahKuzum nasıl oldun ameliyattan sonra?
Bir de sen çok şühheleniyorsan direk doktoruna görün. Çünkü ameliyat sonrası ilaç veriyorlar kayınpederimde olmuştu çünkü onlar ağır gelebilir..
Kızlar bat tarihim bugün ve hiçbir adet belirtim yok.. Çok şaşkınım ümitlenmeye baslıyorum
İnşallah canm ama ben normalde en erken üç gün önceden en geç on gün önce belirtileri yasıyordum...Güzel haberler bekliyoruz
İnşallah canm ama ben normalde en erken üç gün önceden en geç on gün önce belirtileri yasıyordum...
Göğüslerim mutlaka şişip hassaslaşırdı..
Eşim biraz daha bekleyelim diyor ama ben yerimde dıramıyorum ..
Acil de gebelik testi yapıyorlarmı
Normalde gebelk testi nasl yapılıyor canmÖzel hastanelerde yapıyorlar ama devleti bilmiyorum canım
Valla foruma bakmak icimden gelmio kuzicum ya gecen ay ki hayal kirikligi bayagi umidimi yitirmeme neden oldu sanirim bosvermis pozisyonda takikiyorum arada sizi takip ediyorumDusunmemeye çalışıyorum ama insanin aklına geliyor özellikle de evdeyken.bi is yapmiyoken...haftaici okula gidince unutuyorum biraz , günler bi.türlü. geçmiyor gibi geliyo...buaradaKarpatyam nerelerde hic görünmüyor bu.ara??
Normalde gebelk testi nasl yapılıyor canm
Hasta olmadim kan testi 1.2yani yok ekime kaldiN nehir-arin
W Weravurus
ilkinilkin
baby baby
E Esraerol
@clkgzm
@baharcuk61
@stu2012
Kızlar batlar geçmiş durumlar neler
Hasta olmadim kan testi 1.2yani yok ekime kaldi
Çok Sagol cnm aşılama düşünüyorum ins tutar hayırlısı hepimiz içinHayırlısi olsun canım inşallah bir dahaki ay olur
Ne durumdasın canım. Kaç gün kaldı batına@Dontsay tebrik ederim takip ediyordum seni adet olamıyorum diye çok canını sıkıyordun doktorlar bulamıyordu nedenini felan hikayeni biliyorum hamile olduğuna inan çok sevindim tebrik ederim :) İnşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bize de dua et :)
Anladm canm tesekkür ederim .. Kadın hastalkları bölümünde kan veriliyor sanırımHastane de kan testi yapıyor özelde 2 saatte devlette ve sağlık ocaklarında bir bir buçuk günde sonuc çıkıyor
ultrason ile bakıyorlar
Ve ya erken gebelik testi al istersen onlar daha hassas oluyor idrar testi
Anladm canm tesekkür ederim .. Kadın hastalkları bölümünde kan veriliyor sanırım
Çok Sagol cnm aşılama düşünüyorum ins tutar hayırlısı hepimiz için
Artik 2 bebek kaybi 1 senedirde clomen ve femara gibi ilaclarla bebek bekledim olmadi artik psikolojikmen biraktim aşılama yaparim olursa olur allahin takdiri ne diyelimPsikolojik yüksek olduğu sürece herşey olur canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?