2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba kızlar herkese gunaydınlar benim bat dundu ve beb dun olmadım bugunde bu saate kadar gelen yok ama azmettim bekliyorum test yapmadım yapmıycam cuma gunu çok siddetli kasık ve bel agrım ve gogus agrım oldu ha geldi gelecek dedim gelmedi cumarteside geliyomuş gibi sızlamalar gerilmeler hissettim ve gogus agrım devam etti ama gelmedi dun de aynı bugun sadece gogus agrım ve kasık agrım var hayrolsun diyorum S selifor biraz daha bekleyecegim kesinlikle bilgi veririm testi hemen yapmayı düsünmuyorum hakkımda hayırlısı olsun inşallah

Anladm canm tesekkür ederim .. Kadın hastalkları bölümünde kan veriliyor sanırım
Merhaba kızlar
Bizde bu ay başladık denemeye ovu testi yapmadım ama adetim düzenlidir genelde tatildeydik o günleri bir günde iki kez degerlendirdik bata iki gün kaldı dün test yaptım 5 liralıktı belki çıkar diye negatifti 5 gündür belim ikiye ayrıldı oturup kalkarken çok zorlandım bugün belim iyi gögüsler agrı iki gün sonra kan testine gideceğim testler sinirimi bozuyor ilk ayda tutturan oldu mu ben hiç doğum kontrolde kullanmadım doktorada gittim geçen ay adetliyken yumurtalıkların sağlıklı dedi folik asit verdi hergün içiyorum. Ben aranızda olmak isterim

Hayırlısı olsun canım inşallah hamişsindir

Hadi insalllah

canim ben senin yerinde olsam coktan test yapmistim.cok sabirlisin valla

Ben normalde adet belirtilerimi bir hafta önceden yasayan biriyim bu ayda hiçbir belirtim yok bugün bat tarihim bende bu yüzden şaşkınım bilmiyorum hiç beklemiyorum ama bi ümit var gibi..

Kimseye söyleme 3 ay canım. Sütten ağzı yanmış biri olarak söylüyorum, ben öyle yapıcam şahsen :)
aynen canim bi dusugum oldu milletin diline dustum.esime bile belki soylemem.o da bugunlerde beni sinirlendiriyo..diyoki sen niye internette yazisiyosun..diyorumki benim gibi bir suru bayan var dertlesiyoruz.diyoki yazdikca stres oluyosun.bende dedimki sen oyle san rahatliyorum dedim.

Ben normalde adet belirtilerimi bir hafta önceden yasayan biriyim bu ayda hiçbir belirtim yok bugün bat tarihim bende bu yüzden şaşkınım bilmiyorum hiç beklemiyorum ama bi ümit var gibi..
Insallah canım ikimizde hamisizdir allahım dualarımızı biliyo kalbimize gore nasip etsin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…