2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim umarim hamile kalirsin ilk aydan güzel olur :) ama belirti aramaya baslarsan zor o isler ben hicbirsey yasamadim uc gun kalasiya kadar ne hamilelik nede adet belirtisi. ilk aydan bende olur sanmistim ama kolay olmuyormus sonradan anliyor insan :)

Hayırlısı olsun canım

Canım eşine söylemen konusunda hemfikir olmasamda bende etrafa 3 ay geçince annelere de kalp atışlarını duyunca söylemeyi düşünüyorum.

ve ben dün kırmıızıları gördüm S selifor hayırlısı olsun birdaha ki aya inşalah yeni bat 21 ekim
Hayirlisi olsun canim uzme kendini benimde bat 14 ekim kendimi hamile gibi hissetmiyorum bende adet olucam biliyorum kismet ya artik oluruna biraktim belki doktora giderim sorunumuz var mi diye tek dusuncem bu belki bosuna ugrasiyoruzdur

çok saol canım etmez olurmuyum dayeni doktora gittim, orda bi hasta vardı hamile 7 haftalıkmış kalp atışı çok yavaş alttan ultrason istiycem eger atmazsa durcak kalbi büyük ihtimal dedi. o kadar korktum ki Allahım ne olur atsın alma o kadından onu dedim, bendende yavrumu rabbim herkese nasip etsin inan hep dua ediyorum herkese ediyorum hala şoktan çıkamıyorum inanmakta zorlanıyorum ama dogru saatlerce ultrason resmine bakıyorum şaşırıyorum eşime gerçekten hamilemiyim diyorum yok ben hamileyim diye dalga geçiyor hatta ama öyle çok kalpten istiyorsun ki biranda kabul oldugunu görünce hem gözyaşını tutamıyorsun hemde onun böyle güzel attıgına, ve senin olduguna inanamıyorsun çok başka rabbim herkese saglıklı sıhatli birşekilde nasip etsin kimseye buldum diyipte kaybetme duygusunu yaşatmasın sizde bana dua edin 6 haftalık ya bu zamanlar tehlikeli ya düşük için ne olur öyle bişey olmasın gerçi doktorum olsa dikkat et derdi herhalde herşey güzel gözüküyor dedi onca şey yaptım bilmeden Ama demekki ömrü varmış rabbim herkesin evladını versin ve kimseyi evlst acısıyka terbiye etmesin kimseyide evlatla sınamasın rabbim inşallah tez vakitte güzel haberleri alırsınız inşallahh

Bende oglumda belirti yasamamistim hatta idrar testi yaptigimda negatifti bizde umudu kesmistik sonra meger gec dollenme olmus dusunun en son 10 ekimde bitmisti adetim ben 15 kasim gibi ogrendim kanda cikmisti ama hala @57 hamilelik gozukuyor daha tam degil demislerdi yani

Hayirlisi olsun canim uzme kendini benimde bat 14 ekim kendimi hamile gibi hissetmiyorum bende adet olucam biliyorum kismet ya artik oluruna biraktim belki doktora giderim sorunumuz var mi diye tek dusuncem bu belki bosuna ugrasiyoruzdur
saol canım benim cok daüzüldüm diyemem zaten beklemiyordum buaay hiç belirti yaşamadım çünkü, hayırlısını dileyip umutlarımızı diğer aya erteledik, sende kötü düşünmemelisn ama yinede bi kontrol ettirmen içini rahatlatır, kaç aydır istiyorusunuz canım

Hanımlar bi sorum var size bu ay yumurtlama dönemlerinizde hangi taraftan ağrı oldu? Genelde hangi tarafta oluyor? Benim soldan oldu bide anlamadığım bişey var bu ay 12.günümde uzayan akıntı geldi ama dün de biraz uzayan açık renkte akıntı geldi ve sol kasığıma hafif batmalar oldu dün 18.günümdü (genelde 31-32 günde adet olurum)
Hangisi doğru bilemiyorum hayırlısı artık inşaAllah hepimiz için

Kötü şeyler düşünme annesi tabi dikkat et kendine artık 2 canlısın :) Şahane bir histir eminim Allahım bize de en yakın zamanda nasip etsin inşalah hayırlısıyla sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla

Kızlar bisey sorucam ben cuma gunu annemden termometre aldım arada sırda kafama estikce olcme yaptım hep 37 çiktı bugun simdi hala olmayınca bi daha ölctum 37.2 çıktı bu belirtimi bu konida bilgisi olan varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…