2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bisey sorucam ben cuma gunu annemden termometre aldım arada sırda kafama estikce olcme yaptım hep 37 çiktı bugun simdi hala olmayınca bi daha ölctum 37.2 çıktı bu belirtimi bu konida bilgisi olan varmı???
canım kafana estikce olmaz.sabah Hiç yataktan kalkmadan saat 7 civarı olculur.

canım kafana estikce olmaz.sabah Hiç yataktan kalkmadan saat 7 civarı olculur.
Yok ben zaten yeni aldım termometreyi annemden eger bu ay olursam obur ay o sekilde takip yapacaktım ama hasta olmayınca arada sırada olctum çıkan sonuçları dedim acaba belirti olurmu diye olmazsada sorun degil sadece merak

Benim bu ay kasik agrilarim bitmedi hala devam ediyor hatta arada bel ve bacak agrilarimda oluyor. Bugun temizlik yapayim dedim koltuklarin falan altini temizlemek icin yer degistirdim azcik yoruldum oturayim dedim de sanki kalbim sol kasigimda atiyo gibi biseyler atiyo noluuo anlayamadim

Merhaba, ben de yeni katıldım aranıza Biz de 4 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran . Ümitle beklememek adına erken gebelik testlerinden yapıyorum adetime 5-6 gün kala, kendimi adete hazırlıyorum böylece. Bat 1 ekim , dün yine test sabah yaptım yine tek çizgi Bu ayda bebiş yok sanırım , kendimde bir sürü belirti görüyorum ama sanırım hepsi psikolojik . Hayırlısı diyeceğiz artık ne yapalım..

Mucize diyorum canim hep allahin bizlere mükafatlandirdigi en güzel hediye evlat bence ötesi olamaz.. Ben bat gunumde kanda ogrendim oncede test yapmistim ama bebisim kendini belli etti ona guvenipte test yaptim yoksa umudu kesmistim olmaz diOdum.. Rabbim evladini sana bagislasin bende insallah sag salim alirim kucagima :) iki gundur farkettim vucudumun sekli degisiyo karnim once dikti simdi yanlara dogruda genislemis kiz olcak galiba diyorum :)

Kızlar bisey sorucam ben cuma gunu annemden termometre aldım arada sırda kafama estikce olcme yaptım hep 37 çiktı bugun simdi hala olmayınca bi daha ölctum 37.2 çıktı bu belirtimi bu konida bilgisi olan varmı???

Canım adet döneminde ateş yüksek çıkar zaten benimde öyleydi ama adetten sonra hergün ölçüyorum 36.4, 36.2, 36.5 hep bu aralıklarda oluyo yumurtlama dönemimde bile çıkmadı takip ediyorum sadece 12.günümde 36.7 oldu anlamış değilim

Bide gün içinde ölçme doğru sonucu alamazsın sadece sabah ilk uyanır uyanmaz ölç dil altından o şekilde daha doğru sonuç verir

Rabbim saglikli hayirli evlat versin canim insallah

Tamam canım anladım saol yardımın için sende ovulasyon takibin icin istersen bi bak vucut ısısı topiğine

Kizlar bu arada bende termometre yok dugmesine bastiginda ates ölcen normal derece var. Onunla da olur mu ölcsem her gun

Ucunda çubuğu yokmu yani o şekilde nasıl ölçüyosun canım?
civalı olan mı yoksa?
Onlarda oluyomuş ama en doğru sonucu dijital termometreler veriyomuş dil altından bakmak lazımmış ben geçen ay aldım eczaneden 10 liraya

çizgiler çok hafif.yarin tekrarla eğer çizgi daha koyuysa suphelenebilirsin.bide çizgi kaç dk sonra cikti?hemen hemen hepsinde belirli dk dan sonra böyle çizgi beliriyor.
Canim çizgi ilk 5 dakika içinde cikmisti ama.bugun De adet oldum ya kimyasal gebelik ti bilmiyorum ya da test bozuk perşembe doktora gideceğim bakalim o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…