canım kafana estikce olmaz.sabah Hiç yataktan kalkmadan saat 7 civarı olculur.Kızlar bisey sorucam ben cuma gunu annemden termometre aldım arada sırda kafama estikce olcme yaptım hep 37 çiktı bugun simdi hala olmayınca bi daha ölctum 37.2 çıktı bu belirtimi bu konida bilgisi olan varmı???
Yok ben zaten yeni aldım termometreyi annemden eger bu ay olursam obur ay o sekilde takip yapacaktım ama hasta olmayınca arada sırada olctum çıkan sonuçları dedim acaba belirti olurmu diye olmazsada sorun degil sadece merakcanım kafana estikce olmaz.sabah Hiç yataktan kalkmadan saat 7 civarı olculur.
Insallah bende çok heycanlıyım sizde hamis olun bende isteyen herkes allahım kabul et dualarımızı aminEvet canım yaa hadi inşallahdır.
Insallah bende çok heycanlıyım sizde hamis olun bende isteyen herkes allahım kabul et dualarımızı amin
Bende burda vucut ısısı topigi var oma baktım sanırım basmalılarda oluyo canım sabah uyanınca olculecekmiş o topiktende daha net bilgi alabilirsin canımKizlar bu arada bende termometre yok dugmesine bastiginda ates ölcen normal derece var. Onunla da olur mu ölcsem her gun
Amin canımGerçekten mi gittikce ümitleniyorum hem gecikme hem bu sonra kendime kızıyorum negatifi gorursen diye allahım hakkımda hayırlısinı ver yarabbim insallah
Bende burda vucut ısısı topigi var oma baktım sanırım basmalılarda oluyo canım sabah uyanınca olculecekmiş o topiktende daha net bilgi alabilirsin canım
Tamam canim bakayim biBende burda vucut ısısı topigi var oma baktım sanırım basmalılarda oluyo canım sabah uyanınca olculecekmiş o topiktende daha net bilgi alabilirsin canım
Mucize diyorum canim hep allahin bizlere mükafatlandirdigi en güzel hediye evlat bence ötesi olamaz.. Ben bat gunumde kanda ogrendim oncede test yapmistim ama bebisim kendini belli etti ona guvenipte test yaptim yoksa umudu kesmistim olmaz diOdum.. Rabbim evladini sana bagislasin bende insallah sag salim alirim kucagima :) iki gundur farkettim vucudumun sekli degisiyo karnim once dikti simdi yanlara dogruda genislemis kiz olcak galiba diyorum :)Bende oglumda belirti yasamamistimhatta idrar testi yaptigimda negatifti bizde umudu kesmistik sonra meger gec dollenme olmus dusunun en son 10 ekimde bitmisti adetim ben 15 kasim gibi ogrendim kanda cikmisti ama hala @57 hamilelik gozukuyor daha tam degil demislerdi yani
Kızlar bisey sorucam ben cuma gunu annemden termometre aldım arada sırda kafama estikce olcme yaptım hep 37 çiktı bugun simdi hala olmayınca bi daha ölctum 37.2 çıktı bu belirtimi bu konida bilgisi olan varmı???
Rabbim saglikli hayirli evlat versin canim insallahMucize diyorum canim hep allahin bizlere mükafatlandirdigi en güzel hediye evlat bence ötesi olamaz.. Ben bat gunumde kanda ogrendim oncede test yapmistim ama bebisim kendini belli etti ona guvenipte test yaptim yoksa umudu kesmistim olmaz diOdum.. Rabbim evladini sana bagislasin bende insallah sag salim alirim kucagima :) iki gundur farkettim vucudumun sekli degisiyo karnim once dikti simdi yanlara dogruda genislemis kiz olcak galiba diyorum :)
Tamam canım anladım saol yardımın için sende ovulasyon takibin icin istersen bi bak vucut ısısı topiğineCanım adet döneminde ateş yüksek çıkar zaten benimde öyleydi ama adetten sonra hergün ölçüyorum 36.4, 36.2, 36.5 hep bu aralıklarda oluyo yumurtlama dönemimde bile çıkmadı takip ediyorum sadece 12.günümde 36.7 oldu anlamış değilim
Bide gün içinde ölçme doğru sonucu alamazsın sadece sabah ilk uyanır uyanmaz ölç dil altından o şekilde daha doğru sonuç verir
Kizlar bu arada bende termometre yok dugmesine bastiginda ates ölcen normal derece var. Onunla da olur mu ölcsem her gun
Tamam canım anladım saol yardımın için sende ovulasyon takibin icin istersen bi bak vucut ısısı topiğine
Canim çizgi ilk 5 dakika içinde cikmisti ama.bugun De adet oldum ya kimyasal gebelik ti bilmiyorum ya da test bozuk perşembe doktora gideceğim bakalim o ne diyecekçizgiler çok hafif.yarin tekrarla eğer çizgi daha koyuysa suphelenebilirsin.bide çizgi kaç dk sonra cikti?hemen hemen hepsinde belirli dk dan sonra böyle çizgi beliriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?