Hosgeldin nacizane tavsiyem cok kaptirma kendini cunku ben korumayi birakir birakmaz hamile kalcam sandim ama maalesef akisina birak cok stres yapma vardir bi zmani ins bizimde olucak bebisimizMerhaba, ben de yeni katıldım aranızaBiz de 4 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran . Ümitle beklememek adına erken gebelik testlerinden yapıyorum adetime 5-6 gün kala, kendimi adete hazırlıyorum böylece. Bat 1 ekim , dün yine test sabah yaptım yine tek çizgi Bu ayda bebiş yok sanırım , kendimde bir sürü belirti görüyorum ama sanırım hepsi psikolojik . Hayırlısı diyeceğiz artık ne yapalım..
Amin hepimize insallahRabbim saglikli hayirli evlat versin canim insallah
Forumlar gebelık ateş olçme teknigi canımSende sağol canım olur bakayım hangi bölümde orası?
Ya canim yeni gordum nasil sevindim anlatamam cok sukur hayirli olsun bizlere de dua etKızlar 6 haftalık hamişim keseyi gördük kalp atışını dahi duyduk aglamamak için zor tuttum kendimi rabbime şükürler olsun darısı tüm istiyenlere inşallah
Canim nekdar zamandır uyguluyor keçiboynuzu kürünü? Bnim esim de iciyor 10gun filan oldu,ama ilk hafta sabah aksam iciyordu snra sadece aksam icmesi gerek yaziyo kürde,bu durumda suyunu da yari yarıya azalttin mi sen?Yoksa yine yarim.litre su.ile mi yapıyorsun?
geçmiş olsun canim.umarim bidahaki aya hamile kalorsin.bende geçen ay bu testlerin azizligine ugradim.3 farklı marka aldim.3unde de çizgi vardıCanim çizgi ilk 5 dakika içinde cikmisti ama.bugun De adet oldum ya kimyasal gebelik ti bilmiyorum ya da test bozuk perşembe doktora gideceğim bakalim o ne diyecek
@Assos @myzt M MelekDiliyorum şimdi Arkadaşlar olayı anlattım. ama ben hiç yanılmadım hislerimde ve yine yanılmadım inanın karşısına geçip hesap sorabilirdim ama yalanları dinleyecek ve o halde görecek güç yoktu bende anlıyormusunuz kalp hastasıyım. ve şuda var ben bittim uzaktan davulun sesi hoş gelir o cümleleri bende burda dursam sizin dediginiz gibi konuş yanlıştır veya başka birşeydir diyen arkadaşlar inanın. ben biliyorum adam yine maf ettim dimi herşeyi diye mesaj atıyorsa daha ne bekleyebilirsiniz ki. ve benim hayatım zaten düzgün degildi mutlu olurum sandım dahada maf oldu inanmıştım oysa hayallerim yıkıldı ve gidip hesap sormak yerine çekip gidiyorum hayatından çünkü hesap sormaya deger görmedim artık... benim 4 kaynanam var babası 4 kadın almış ben buna ragmen inandım yapmaz annesi ne çekmiş gördü yapmaz dedim ve inandım meger annesinin degil babasının ogluymuş... ben artık ona söz degil laf bile söylemem dilimden dökülecek her sözcük ona fazla gelir ben öyle insana adam dahi demem. ben ki benim gibi biri aldatıldıysa bu saatten sonra herkes aldatılır bunu anladım. terliyor diye çok fazla saat başı üst götürürdüm işe yemegi her gün hazır olur eve gelir yorgun diye ayaklarını yıkardım masaj yapardım duşa sokar yıkardım bir bebek gibi bakardım... süprizler yapardım mutlu etmek için yüceltmek için ama banada bunları yaptı ya haram olsun yaptıgım herşey tek kelime etmem bu saatten sonra çocugumda bunca acıyla tutunuyorsa bana ben kendim bakarım ihtiyacım yok ona... hak etmemiş demekki hiç birşeyi herşey yalanmış
Canım haftasonu giremedim o yüzden yazını yeni gördüm kusura bakma ben içmiyorum eşim içiyor oda faydasını gördüm diyor . yani hissetiğini, söylüyor dediğin gibi biz 1 hfta sabah akşam aç karnına içti şimdi dün akşam itaberen sadce
akşam yatarken içiyor .aynen canım 2.5 su bardağına geliyor :)
Anladim canım benim esimde iciyor da 1hafta bitince yine 2,5bardak mi içiyor yoksa azaltmak mi gerek diye.düşündüm? ?
Canım işte bi hafta sonrasında sadece akşamları 1 bardak gece içse yeter diyorlar ta ki olana kadar sanırım bizde ilk deniyoruz ama bakalım :)
O kadar erken yerlesme kanaması olamaz canm sakin ol adet oluyorsun5 gün var daha bat a ama bugün kanamam var yerleşme kanaması olabilir mi
Off ya ne zaman olur yerleşme kanamasıO kadar erken yerlesme kanaması olamaz canm sakin ol adet oluyorsun
Benimki de öyle bir bucuk.bardaktan yapıyorum artik.sadece gece yatarken iciyor. 3ay kullanimi gerekiyormuş bakalim bizim de kürü ilk denememiz,sen incir.kürü iciyo musun peki??ben onu içiyorum. Hakkimizda hayırlısı olsun canim ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?