2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hosgeldin nacizane tavsiyem cok kaptirma kendini cunku ben korumayi birakir birakmaz hamile kalcam sandim ama maalesef akisina birak cok stres yapma vardir bi zmani ins bizimde olucak bebisimiz

Canım haftasonu giremedim o yüzden yazını yeni gördüm kusura bakma ben içmiyorum eşim içiyor oda faydasını gördüm diyor . yani hissetiğini, söylüyor dediğin gibi biz 1 hfta sabah akşam aç karnına içti şimdi dün akşam itaberen sadce
akşam yatarken içiyor .aynen canım 2.5 su bardağına geliyor :)

Canim çizgi ilk 5 dakika içinde cikmisti ama.bugun De adet oldum ya kimyasal gebelik ti bilmiyorum ya da test bozuk perşembe doktora gideceğim bakalim o ne diyecek
geçmiş olsun canim.umarim bidahaki aya hamile kalorsin.bende geçen ay bu testlerin azizligine ugradim.3 farklı marka aldim.3unde de çizgi vardı ama maalesef kan testi negatifti.sonrada adet oldum zaten.

Canım ben haftasonu girmedim nete girer girmez okuyunca çok üzüldüm tatlım gerçekten bu konuda ne denir ne anlatırlır bilmiyorum ama şunu iyi biliyorum ki ben mutsuz bir aile ortamında büyüdüm benim babam baba bile demek istemiyorum ama onun da kendimi bildim bileli hayatındaki kadınları kadınların konuşmalarını eve bile geldiğini biliyorum o küçük yaşta o an psikilojiyi anlatamam. İnsan çok çaresiz kalıyor ama annem bizim herşeyimizidi iki kardeşiz biz ablam annem ben ama hep birbimizi destek olduk hep güçlü durduk hep mücadele ettik . demem o ki sen güçlü dur aglama üzülme bunu sen hakketmedin bu senin suçun değil . ben inanıyorum en kısa zamnda bunu atlacağına inanıyorum ve sen bunları hatırlatığındada aa ben niye üzülmüşüm diyeceksin demem gerekiyor sen üzülme canım böyle serefsizlere üzülmeye değmez kusra bakma ama doğru olan buu

Anladim canım benim esimde iciyor da 1hafta bitince yine 2,5bardak mi içiyor yoksa azaltmak mi gerek diye.düşündüm? ?

Anladim canım benim esimde iciyor da 1hafta bitince yine 2,5bardak mi içiyor yoksa azaltmak mi gerek diye.düşündüm? ?

Canım işte bi hafta sonrasında sadece akşamları 1 bardak gece içse yeter diyorlar ta ki olana kadar sanırım bizde ilk deniyoruz ama bakalım :)

Canım işte bi hafta sonrasında sadece akşamları 1 bardak gece içse yeter diyorlar ta ki olana kadar sanırım bizde ilk deniyoruz ama bakalım :)

Benimki de öyle bir bucuk.bardaktan yapıyorum artik.sadece gece yatarken iciyor. 3ay kullanimi gerekiyormuş bakalim bizim de kürü ilk denememiz,sen incir.kürü iciyo musun peki??ben onu içiyorum. Hakkimizda hayırlısı olsun canim ins.

Canm ben 2 bat önce kullandım incir kürünü ama geçen ay soğan kürü kullandım bu ay da 10 gün kala içecem dün yumurtlama günümdü denemem vardı hatta soru sorucam ben de kızlar sizde biliyorsanız yumurtladığımı anlamaya çalışıyorum ama insan kestiremniyor . bizim geçn hafta başladık denmelere geçn hfta çarşamba yada perşembe günü tam hatırlamıyorum üşüttüğümden sanırım bi gün kasık agrım oldu sonra ertesi gün hiçbişey kalmamıştı hftasonu da çok güzeldi değerlendrdi dünde yumurtlama günümdü denedik bu arada sormak istediğim eşim keçiboynuzu kürrü içtiğinden midir ne dir anlayamadım çok geliyor galiba az olsa akıyor yapmadığımız şey kalmadı :)) giden gidiyordur diye düşünüyoruz dünden beridir de beyaz sefaf akıntım oluyor valla kızlar bu keçiboynuzu kürü yoğunmudur nedir benden ilk defa bu kadar çok akıntım geliyor bel kasık agrım var şuan inşallah kızlar ya canım hakkımızda hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…