2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aleyküm selam.. İnşallah hamilesinizdir..
Hala test yapmadız mı :)

canim nasil oluyor bu kur.bende icireyim kocise

canim nasil oluyor bu kur.bende icireyim kocise
Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula canım ..

eveeet hayirli olsun canim.yeni hamis bizede dua et.belirtilerin varmiydi canim

Wsagol hayatim hepinize ederkm kan testine pozitif ciksin insallah .. İki gün gecikti asetim be gögüslerime sokunamıyırum sabah miğdem bulandı servisle işe giderken bide çok çişe gidiyorum bi bakıyım dedim gecen ay 5gün gecikmişti. Bu ayda öle sandım yinede bi bakıyım dedim böle çıktı şoktayım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…