- 22 Kasım 2014
- 360
- 203
- 53
- 37
inşallah hamilesindir canımKızlar nasılsınız
Varmı bu ay aranızda güzel haberi alan
Dün gece rüyamda hamile oldugumu gördüm , yarın adet günüm hayırlısı herşryin
Ben yazmıştım canım,2 gün önce regl oldumHasta olmadim kan testi 1.2yani yok ekime kaldi
S.a hanımlar 2 yıldır bebek istiyoruz ama kısmet olmadı vakti saati varmış demek ki sat 25 ağustos bat 23-25 eylül normalde aksama olmazdi ama henüz adet olmadım lütfen dualarınızda eksik etmeyin beni Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
canim nasil oluyor bu kur.bende icireyim kociseCanm ben 2 bat önce kullandım incir kürünü ama geçen ay soğan kürü kullandım bu ay da 10 gün kala içecem dün yumurtlama günümdü denemem vardı hatta soru sorucam ben de kızlar sizde biliyorsanız yumurtladığımı anlamaya çalışıyorum ama insan kestiremniyor . bizim geçn hafta başladık denmelere geçn hfta çarşamba yada perşembe günü tam hatırlamıyorum üşüttüğümden sanırım bi gün kasık agrım oldu sonra ertesi gün hiçbişey kalmamıştı hftasonu da çok güzeldi değerlendrdi dünde yumurtlama günümdü denedik bu arada sormak istediğim eşim keçiboynuzu kürrü içtiğinden midir ne dir anlayamadım çok geliyor galiba az olsa akıyor yapmadığımız şey kalmadı :)) giden gidiyordur diye düşünüyoruz dünden beridir de beyaz sefaf akıntım oluyor valla kızlar bu keçiboynuzu kürü yoğunmudur nedir benden ilk defa bu kadar çok akıntım geliyor bel kasık agrım var şuan inşallah kızlar ya canım hakkımızda hayırlısı olsunn
Umudun var mıydı pki cnm belirti vs
Evet canım 5 gündür leke geldi pembe belirti vardı nerdeyse hepsi vardı bi miğde bulantısı yoktu ya bende anlamadım canım ya
canım hayırlı olsun mutluluk içindeKızlaaaar heycandan ölücem şimdii bu ne şimdi hamilemiyim ayy şoktayım
Kızlaaaar heycandan ölücem şimdii bu ne şimdi hamilemiyim ayy şoktayım
Evet canım 5 gündür leke geldi pembe belirti vardı nerdeyse hepsi vardı bi miğde bulantısı yoktu ya bende anlamadım canım ya
canım hayırlı olsun mutluluk içinde
eveeet hayirli olsun canim.yeni hamis bizede dua et.belirtilerin varmiydi canimKızlaaaar heycandan ölücem şimdii bu ne şimdi hamilemiyim ayy şoktayım
Hemen hastaneye gidiyorum kan testi yaptırıcam inşallah pozitif çıkar kizlar dua edin bana
Bende olucam galiba biraz sivilcelendim adet öncesi geneldir benim
Ben yarın kadın doğuma gidecem canım Dr. Adetin 2-3 günü gel dediydi yarın 3. Günü olacak
Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula canım ..canim nasil oluyor bu kur.bende icireyim kocise
Ne yapacak ki muayene mi
eveeet hayirli olsun canim.yeni hamis bizede dua et.belirtilerin varmiydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?