Ne yapacak ki muayene mi
Insallah bebegimİnşallah gelir tatlım bebiş
Adetin 3 gunu yapılan testler en Doğru sonucu verir kan verirsiniz hormonlara bakar
İsterseniz alttan muayene de yapar ama cekinebilirsiniz
Evet canım Dr 8 aylık evliyim dedimahaha halbuki 4 aylık evliyim sırf baksın diye yalan söyledim ya
Tebrik ederim pozitif test sonucu gorunce benim gözlerim doluyo asla fesatlıktan degil mutluluktan allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dualarını eksik etme cnmKızlaaaar heycandan ölücem şimdii bu ne şimdi hamilemiyim ayy şoktayım
Ay bende ayni ruyayi gordum. Ama ben bebek emzirmiyordum. Gogsumden sut sagiyordum sadece :)Soyleme kizz catlasinn :)) hadi hayirlisu olsunn ayni ruyayi görmüşüz: )
Eki Görüntüle 1889906 Eki Görüntüle 1889906 arkadaşlar 3 gün var test yaptım çok şükür :)
Resim Atmayı da çok beceremedim galiba
Ya biz kafayi yiyoruz yavastan artik ya da bunlar birer işaret: )Ay bende ayni ruyayi gordum. Ama ben bebek emzirmiyordum. Gogsumden sut sagiyordum sadece :)
Bendekide dijital canim ama bi yerde okumustum şu eskiden vardi ya çubuk gibi onlardan olmaliymis ve her sabah ayni saatten yataktan kalkmadan ölcülcekmisUcunda çubuğu yokmu yani o şekilde nasıl ölçüyosun canım?
civalı olan mı yoksa?
Onlarda oluyomuş ama en doğru sonucu dijital termometreler veriyomuş dil altından bakmak lazımmış ben geçen ay aldım eczaneden 10 liraya
Hahahaha alemsin haha çok guldum inş temiz çıkar canim
Bende geçen Dr a gittim bebek istiyoruz dedim uç dört ay önce muayene olmak için kadın bana ilişkiye girmen gerekiyor dedi ben şokGamzecannn
Eki Görüntüle 1889906 Eki Görüntüle 1889906 arkadaşlar 3 gün var test yaptım çok şükür :)
Hay maşallah gruba üye oldum 2 saat sonra 2 tane hamile çıktı guruba mı bereketli geldim grup mu bana bereketli geldi bilemedim
İnşallah hergün hamile haberi alırız böyle gelsin bebişler dolsun göbüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?