2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım allah razi olsun.ne guzel yazmissin rabbim sana en kisa gunde hayırlı evlatlar nasip etsin

canım allah razi olsun.ne guzel yazmissin rabbim sana en kisa gunde hayırlı evlatlar nasip etsin
Ne demek canım hepimiz burda arkadaşız kardeşiz rica etmişsin anlattım tabiki eğer bir işe yararsa ne mutlu bana çok sevinirim allah ta biliyor kalbimden tek geçen bizimde gönlümüzeekini nasip etsin inşallah amin canımm

ya kızlar eşimden balık istedim hamilelikte yenilmesi gerekiyormuş sevmez kendisi bende anlamam, balıktan böyle bişey çıktı sizce normal mi bu

28 temmuz da basladik canim cok olmadi Rabbim den hayirlisini istiyorum veren de o vermeyen de o ama yine de insan istiyor yaa :) aynen suan ona odakli dusunuyorum belki bi sorunumuz var aylarca bos yere ugrasip netice elde edememekte var o yuzden belki bu ay adet olduğum zaman giderim bi kadin doğuma esimin sperm testini de yaptiririz icimiz rahat eder insallah tertemiz sonuclar alirsak gerisini Allaha birakiriz dedigim gibi veren de o vermeyen de

canim bazi kadinlar ayda 1 den fazla yunurtlayabilirmis belki sende ikinci kez yumurtluyosundur

Ben de bu ay iki yumurta oldu canim olabiliyor yani

Eki Görüntüle 1889916 ya kızlar eşimden balık istedim hamilelikte yenilmesi gerekiyormuş sevmez kendisi bende anlamam, balıktan böyle bişey çıktı sizce normal mi bu
Canim ben balik cok severim cok fazla tukerim. Bu ne baligi. Alabalik mi.
Tuhaf geldi bana bi koku varmi birde baligin gozlerine bak parlak canli mi. O icindeki yesillik pek iyi degil. Belki baligin ic organlarinin pisligidir. Yikayinca giidiyor mu

Canim ben balik cok severim cok fazla tukerim. Bu ne baligi. Alabalik mi.
Tuhaf geldi bana bi koku varmi birde baligin gozlerine bak parlak canli mi. O icindeki yesillik pek iyi degil. Belki baligin ic organlarinin pisligidir. Yikayinca giidiyor mu
yıkayınca gitmiyor canım, kestim o kısmı derisine bastım içe çöküyor çupraymış

canim bazi kadinlar ayda 1 den fazla yunurtlayabilirmis belki sende ikinci kez yumurtluyosundur
Cnm bende femara kullandim dr 15.gün Ayin 8 inde 14 mm bi tane 12 mm bi tane 10 mm vardi ... doktor bu ay yumurtlama yok dedi ayin 24 u bat günümdu normalde ama hala olmadim acaba 19 unda beyaz akimtim oldu uzun yumurtlama olmusmudur diye düşünüyorum hastalik belirtisi de yok suan anlamadim...yumurtlama sonradan olmuş olabilir mi ...dün kan verdim 1.2 çıktı ama 19 unda yumurtlama olmussa eğer belli olmaz kanda degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…