Kizlar benim reglim gelmedi bugun bat gunum test yaptim ikinci hemen cikti eşimde gordu ama teste bakinca yok gibi anlamadim
canım allah razi olsun.ne guzel yazmissin rabbim sana en kisa gunde hayırlı evlatlar nasip etsinYarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygula canım ..
Fotoğraf at bakalım canım vardır inşallah 2. Çizgi :)
Yapmaya calistim olmadi canim yuklenmiyorFotoğraf at bakalım canım vardır inşallah 2. Çizgi :)
Yapmaya calistim olmadi canim yuklenmiyor
Ne demek canım hepimiz burda arkadaşız kardeşiz rica etmişsin anlattım tabiki eğer bir işe yararsa ne mutlu bana çok sevinirim allah ta biliyor kalbimden tek geçen bizimde gönlümüzeekini nasip etsin inşallah amin canımmcanım allah razi olsun.ne guzel yazmissin rabbim sana en kisa gunde hayırlı evlatlar nasip etsin
28 temmuz da basladik canim cok olmadi Rabbim den hayirlisini istiyorum veren de o vermeyen de o ama yine de insan istiyor yaa :) aynen suan ona odakli dusunuyorum belki bi sorunumuz var aylarca bos yere ugrasip netice elde edememekte var o yuzden belki bu ay adet olduğum zaman giderim bi kadin doğuma esimin sperm testini de yaptiririz icimiz rahat eder insallah tertemiz sonuclar alirsak gerisini Allaha birakiriz dedigim gibi veren de o vermeyen desaol canım benim cok daüzüldüm diyemem zaten beklemiyordum buaay hiç belirti yaşamadım çünkü, hayırlısını dileyip umutlarımızı diğer aya erteledik, sende kötü düşünmemelisn ama yinede bi kontrol ettirmen içini rahatlatır, kaç aydır istiyorusunuz canım
canim bazi kadinlar ayda 1 den fazla yunurtlayabilirmis belki sende ikinci kez yumurtluyosundurKızlar bugün adet günüm ama olmadim.3 gün önce doktora gittim. doktor yumurtan büyümüş, yumurtluyorsun dedi.ama ben uzayan akintiyi 15.gunde gördüm ve bugün de uzayan akıntı var anlayamadim boyle olan var mı? Normal mi yani?
Ben de bu ay iki yumurta oldu canim olabiliyor yaniKızlar bugün adet günüm ama olmadim.3 gün önce doktora gittim. doktor yumurtan büyümüş, yumurtluyorsun dedi.ama ben uzayan akintiyi 15.gunde gördüm ve bugün de uzayan akıntı var anlayamadim boyle olan var mı? Normal mi yani?
Tebrikler canım allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallahEki Görüntüle 1889906 Eki Görüntüle 1889906 arkadaşlar 3 gün var test yaptım çok şükür :)
Olmuyor kuzum cok ugrastimAltta dosya yükleden yükleniyor canım
Canim ben balik cok severim cok fazla tukerim. Bu ne baligi. Alabalik mi.Eki Görüntüle 1889916 ya kızlar eşimden balık istedim hamilelikte yenilmesi gerekiyormuş sevmez kendisi bende anlamam, balıktan böyle bişey çıktı sizce normal mi bu
Harika.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 1889906 Eki Görüntüle 1889906 arkadaşlar 3 gün var test yaptım çok şükür :)
yıkayınca gitmiyor canım, kestim o kısmı derisine bastım içe çöküyor çupraymışCanim ben balik cok severim cok fazla tukerim. Bu ne baligi. Alabalik mi.
Tuhaf geldi bana bi koku varmi birde baligin gozlerine bak parlak canli mi. O icindeki yesillik pek iyi degil. Belki baligin ic organlarinin pisligidir. Yikayinca giidiyor mu
Cnm bende femara kullandim dr 15.gün Ayin 8 inde 14 mm bi tane 12 mm bi tane 10 mm vardi ... doktor bu ay yumurtlama yok dedi ayin 24 u bat günümdu normalde ama hala olmadim acaba 19 unda beyaz akimtim oldu uzun yumurtlama olmusmudur diye düşünüyorum hastalik belirtisi de yok suan anlamadim...yumurtlama sonradan olmuş olabilir mi ...dün kan verdim 1.2 çıktı ama 19 unda yumurtlama olmussa eğer belli olmaz kanda degil micanim bazi kadinlar ayda 1 den fazla yunurtlayabilirmis belki sende ikinci kez yumurtluyosundur
Himm. Bilemedim yinede dikkatli ol. Balik cok faydali ama tehlikelide bir besin. Taze balik almaya ozen gosterin mutlaka. Secerek al bir dahakine canim nolur nolmaz annis :))yıkayınca gitmiyor canım, kestim o kısmı derisine bastım içe çöküyor çupraymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?