2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

evet canim gec yumurtlamissin demekki insallah bebis seninledir

Benimde bi kürtaj var şu an herkes adet oldun mu hamile misin her ay soruyorlar. Ve kimin ne niueti var bilemiyorsun. Sen eşine söyle yine de canım onun da hakkı var sonuçta

9 gün kaldı canım bu ay kendimi dinlememeye çalışıyorum şuana kadar hiç belirti felan yaşamadım inan böyle daha rahat :)
Sen ne durumdasın kaç gün kaldı bata ?
Bende dinlemiyorum bu ay kendimi. 4 günüm kaldı benim canım. Bakalım hayırlısı

Bu migren beni mahfediyor ya ilaç icemiyorum nane yagiyla idare ediyorum sessizlik lazim ama nerdeeee sinir stres basim agrimasa sasarim zaten

Bendekide dijital canim ama bi yerde okumustum şu eskiden vardi ya çubuk gibi onlardan olmaliymis ve her sabah ayni saatten yataktan kalkmadan ölcülcekmis

Bendekide ucu hafif uzun o şekilde
Ben hergün aynı saatte ölçmüyorum çünkü aynı saatte uyanmıyorum ama yataktan kalkmadan ölçüyorum
senin vücut ısın normalde hangi seviyelerde?

Bu migren beni mahfediyor ya ilaç icemiyorum nane yagiyla idare ediyorum sessizlik lazim ama nerdeeee sinir stres basim agrimasa sasarim zaten

Ah annem ya Allah şifa versin
Benimde sinüzitim var ve bazen çok fena oluyo sinüslerim iltihaplı alnım ve şakaklarıma vuruyo
Başını tülbentle sar sıktır baskı biraz iyi gelir belki bide ağrıyan yeri bastırarak ov hatta eşin yapsın onun gücü daha fazla ya böyle titreşim yapsın elleriyle bastırarak
Benim ağrıyınca eşime öyle yaptırıyorum ağrı dağılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…