evet canim gec yumurtlamissin demekki insallah bebis seninledirCnm bende femara kullandim dr 15.gün Ayin 8 inde 14 mm bi tane 12 mm bi tane 10 mm vardi ... doktor bu ay yumurtlama yok dedi ayin 24 u bat günümdu normalde ama hala olmadim acaba 19 unda beyaz akimtim oldu uzun yumurtlama olmusmudur diye düşünüyorum hastalik belirtisi de yok suan anlamadim...yumurtlama sonradan olmuş olabilir mi ...dün kan verdim 1.2 çıktı ama 19 unda yumurtlama olmussa eğer belli olmaz kanda degil mi
Benimde bi kürtaj var şu an herkes adet oldun mu hamile misin her ay soruyorlar. Ve kimin ne niueti var bilemiyorsun. Sen eşine söyle yine de canımaynen canim bi dusugum oldu milletin diline dustum.esime bile belki soylemem.o da bugunlerde beni sinirlendiriyo..diyoki sen niye internette yazisiyosun..diyorumki benim gibi bir suru bayan var dertlesiyoruz.diyoki yazdikca stres oluyosun.bende dedimki sen oyle san rahatliyorum dedim.
Benimde bi kürtaj var şu an herkes adet oldun mu hamile misin her ay soruyorlar. Ve kimin ne niueti var bilemiyorsun. Sen eşine söyle yine de canımonun da hakkı var sonuçta
canim valla bu havalarda ilişki yasamaya cok useniyorum..zaten yakinda bizim ilişki araliklari uzarHavalar soğudu usutmeyin kizlar
canim valla bu havalarda ilişki yasamaya cok useniyorum..zaten yakinda bizim ilişki araliklari uzar
Bende dinlemiyorum bu ay kendimi. 4 günüm kaldı benim canım. Bakalım hayırlısı9 gün kaldı canım bu ay kendimi dinlememeye çalışıyorum şuana kadar hiç belirti felan yaşamadım inan böyle daha rahat :)
Sen ne durumdasın kaç gün kaldı bata ?
Bat üzerinden 2-3 gün geçsin bence canımİdrar testini ne zaman yapayım kızlar bat 2 ekim gelmezse eğer tabi
TebriklerKızlaaaar heycandan ölücem şimdii bu ne şimdi hamilemiyim ayy şoktayım
Bendekide dijital canim ama bi yerde okumustum şu eskiden vardi ya çubuk gibi onlardan olmaliymis ve her sabah ayni saatten yataktan kalkmadan ölcülcekmis
Ins cnm dünkü kandan sonra umudumu yitirdim inss gec yumurtlama ve döllenme olmuştur...carsamba doktor randevum var umarim öyle der o da mucize olur banaevet canim gec yumurtlamissin demekki insallah bebis seninledir
Bu migren beni mahfediyor ya ilaç icemiyorum nane yagiyla idare ediyorum sessizlik lazim ama nerdeeee sinir stres basim agrimasa sasarim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?