Bat üzerinden 2-3 gün geçsin bence canım
Hayırlı olsun..rabbim sağlıklıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..bize de dua et güzelimYa canim yeni gordum nasil sevindim anlatamam cok sukur hayirli olsun bizlere de dua et
Hic bilmiyorum canim ama bikac gundur vucut ısım fazla sanirim. Cunku yanaklarim falan hep kirmizilaşiyoBendekide ucu hafif uzun o şekilde
Ben hergün aynı saatte ölçmüyorum çünkü aynı saatte uyanmıyorum ama yataktan kalkmadan ölçüyorum
senin vücut ısın normalde hangi seviyelerde?
hakkımızda hayırlısı canım.benimde yakında 2 yıl olacakS.a hanımlar 2 yıldır bebek istiyoruz ama kısmet olmadı vakti saati varmış demek ki sat 25 ağustos bat 23-25 eylül normalde aksama olmazdi ama henüz adet olmadım lütfen dualarınızda eksik etmeyin beni Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Bu migren beni mahfediyor ya ilaç icemiyorum nane yagiyla idare ediyorum sessizlik lazim ama nerdeeee sinir stres basim agrimasa sasarim zaten
cizgi baya baya belli.kac gun gectı bat?tebrikleeeer :)))Kızlaaaar heycandan ölücem şimdii bu ne şimdi hamilemiyim ayy şoktayım
yapma ya deseydinBende geçen Dr a gittim bebek istiyoruz dedim uç dört ay önce muayene olmak için kadın bana ilişkiye girmen gerekiyor dedi ben şok@Gamzecannn
demekki tekrar yumurtluyorsun canım :) degerlendirKızlar bugün adet günüm ama olmadim.3 gün önce doktora gittim. doktor yumurtan büyümüş, yumurtluyorsun dedi.ama ben uzayan akintiyi 15.gunde gördüm ve bugün de uzayan akıntı var anlayamadim boyle olan var mı? Normal mi yani?
fotografı kırpman lazım.boyutu buyuk gelıyordur muhtemelen.Olmuyor kuzum cok ugrastim
saka yapıyosunnn deseydın ya canımalkisladim kadın bilime ışık tuttu
saka yapıyosunnn deseydın ya canımciddi miymiş tuh bende neyı yanlıs yapıyorum dıyodum :))))
reçetesz aliniyormu canım dayanamadim minoset 100mg ictm Allaha emanet artık napiym
Kızlar hiç birimiz bilmiyoruz işte alla alla ilişkiye girmeliyiz sonra bekleriz tabi ben de aletleri bekliyordum hava da ciks ciks ciks
Allah sifa versin sana bana sifa bekleyen herkese canım aynen yaptiriym bir ise yarasın bariAh annem ya Allah şifa versin
Benimde sinüzitim var ve bazen çok fena oluyo sinüslerim iltihaplı alnım ve şakaklarıma vuruyo
Başını tülbentle sar sıktır baskı biraz iyi gelir belki bide ağrıyan yeri bastırarak ov hatta eşin yapsın onun gücü daha fazla ya böyle titreşim yapsın elleriyle bastırarak
Benim ağrıyınca eşime öyle yaptırıyorum ağrı dağılıyo
reçetesz aliniyormu canım dayanamadim minoset 100mg ictm Allaha emanet artık napiym
canım bugünü ve yarını değerlendir. yarın da test yap bakalım. ona göre öbür günüde değerlendir. bu aralar sıkı çalışın ve beklemeye başla. eşine türk kahvesi ve bitter çikolata yedir içir. sende muz ye gunde 1 2 tane :)Kızlar bugün yumurtlama günüm dijital test yaptım ne Zaman ilişki olması lazım ve ne yapamam gerek tavsiye verin cok heyecanlıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?