3 ekim canım ama benim duzensiz yani tam kestiremiyorum takvimim uygulaması var ordan ortalamyi 35 gün olarak gösteriyor adetlerime göre öyle olursa 3u daha erken veya daha gecte olabilirvalla canım ne kadar belirti ararsak o kadar buluyoruz
senin bat 1 i mi 4 ü müydü benim bat 4 ekim yakındık sankı biz
Kızlar sari desem değil kahve desem değil bir akıntım var. 1-2 gündür. Ve sanki kasıklarımda birşeyleri çekiyorlar damar çekilmesi gibi kramp gibi sızı gibi ve gün içinde akıntım yumurtlama donemındeki gibi saydam ve seffaf ama uzan bı akıntı degil. bu seffaf akıntının ardından da dedigim sarımsı kahvemsi akıntım oluyor :)) ya birde 2 3 gündür saat 9 10 da uyuya kalıyorum. ben belirti aramıyorum. çünkü zaten ovitrelle kullandıgım ıcın test de yapamam battan once offff
Aynen canim. Belirti aramak bos is. Hep diyorum en guzel belirti adet gecikmesi ve sonrasinda gelen belirtiler :))3 ekim canım ama benim duzensiz yani tam kestiremiyorum takvimim uygulaması var ordan ortalamyi 35 gün olarak gösteriyor adetlerime göre öyle olursa 3u daha erken veya daha gecte olabilir
Ben bu ay belirti aramiyorum hic yoruldm artık zaten belirti oluyor sonra birsey çıkmıyor en iyisi aramamk
o zaman bundan sonra usuye usuye calismalara devamA angelina 34 canım hem spermler sogukken daha saglikliymis
Anlatabildim mi canim ya. Boyle gun icinde 7 8 kez oldu boyle damar cekilmesi gibi bir seydi. Ama tabiki ben buna sevinmiyorum heran hersey olabilir. Igne ve ilaclar kullandigim icin. 27 gunluk dongunun her gunu sanci agri cekiyorum. Normalde eskiden adet gunumde baslardi agrim 2 3 gun surerdi bir daha ki adete kadar anlaamazdim bisey. Valla en guzeli beklemek 4 ekim :))Kız yoksa hamişko musun
Ay hadi inşallah
Bende bugün sol kasığımda o dediğin tarzda bişey hissettim tuhaf bi his tarif edemiyorum ama damar çekilmesi gibi ama hamileliğe yormuyorum tabi yok yok yormicam bu ay kuruntu yapmicam
Ne demek canım hepimiz burda arkadaşız kardeşiz rica etmişsin anlattım tabiki eğer bir işe yararsa ne mutlu bana çok sevinirim allah ta biliyor kalbimden tek geçen bizimde gönlümüzeekini nasip etsin inşallah amin canımmcanım allah razi olsun.ne guzel yazmissin rabbim sana en kisa gunde hayırlı evlatlar nasip etsin
Kızlar ya bizde takvime göre dün yumurtlama günümdü denedik de ama benim kafam çok karışık tı bakıncada 2 aydır da gününden önce oluyurum .O yüzden 21 güne denk geliyor kızlar adet günün 28 günde bir olan ben çok fark eder mi kızlar hastaneye gittim doktor bişey olmaz desede pek anlayamadım. . Ama düzenli olarak denedik gün aşırı .Umarım olur ya kızlar dua edin bana bizde gün haberler veririz ama sanki oluyor bişeyler durup kasıklarıma agrı giriyor göğüslerim çok şişti belimde agrıyor 2-3 gündür seffaf beyaz uzayan berrak akıntı var kızlar yumurtluyormuyum acaba ?
Anlatabildim mi canim ya. Boyle gun icinde 7 8 kez oldu boyle damar cekilmesi gibi bir seydi. Ama tabiki ben buna sevinmiyorum heran hersey olabilir. Igne ve ilaclar kullandigim icin. 27 gunluk dongunun her gunu sanci agri cekiyorum. Normalde eskiden adet gunumde baslardi agrim 2 3 gun surerdi bir daha ki adete kadar anlaamazdim bisey. Valla en guzeli beklemek 4 ekim :))
Bu ay icimde ki his hamilesin diyo ama kaptirmamak lazim.
Tam 1hafta daha erken yumurtluyorsun demek 1 hafta öncesinde ilişkiye girdiniz mi? Asıl yumurtlama tarihi ilk adet gününden tam 15 gün öncesi oluyor.
Canım yaptık ama valla takvime göre yaptık ama çok karıştı kafam geçen hafta denedik valla ben bu ayın 14 oldu işte bayram da regl bitti 3 gün sürdü.
Şuan siklusun 14.gunü mü yani??
Valla bende anlamadım dünü gösteriyor takvimde . Eylül 14 de hasta oldum canım
Eğer 21 günde bir olmaya başladıysan 19-20 eylül gibi yumurtlaman lazım canım. O günler öncesi sonrası ikişer gün ilişkiye girdiysen ve yumurtladıysan şimdi tutunmaya çalışıyordur minnak insallah hamile kalırsın canım :)
Amin canim saol sanada sifa versin insallahArastiriym canım sağolasın Allah sifa versin esinede
o zaman bundan sonra usuye usuye calismalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?