2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim 3 gün gecikti adetim yarın 4 gün gecikmiş olacak. Bugün evde idrar testi yaptım negatif çıktı. İkinci çizginin ç'si bile yok yani. Acaba ne zaman adet olcam merakla bekliyorum

valla canım ne kadar belirti ararsak o kadar buluyoruz

senin bat 1 i mi 4 ü müydü benim bat 4 ekim yakındık sankı biz
3 ekim canım ama benim duzensiz yani tam kestiremiyorum takvimim uygulaması var ordan ortalamyi 35 gün olarak gösteriyor adetlerime göre öyle olursa 3u daha erken veya daha gecte olabilir
Ben bu ay belirti aramiyorum hic yoruldm artık zaten belirti oluyor sonra birsey çıkmıyor en iyisi aramamk

Kız yoksa hamişko musun
Ay hadi inşallah
Bende bugün sol kasığımda o dediğin tarzda bişey hissettim tuhaf bi his tarif edemiyorum ama damar çekilmesi gibi ama hamileliğe yormuyorum tabi yok yok yormicam bu ay kuruntu yapmicam

Aynen canim. Belirti aramak bos is. Hep diyorum en guzel belirti adet gecikmesi ve sonrasinda gelen belirtiler :))
Adet oncesi belirtilere guven olmuyor :)

Anlatabildim mi canim ya. Boyle gun icinde 7 8 kez oldu boyle damar cekilmesi gibi bir seydi. Ama tabiki ben buna sevinmiyorum heran hersey olabilir. Igne ve ilaclar kullandigim icin. 27 gunluk dongunun her gunu sanci agri cekiyorum. Normalde eskiden adet gunumde baslardi agrim 2 3 gun surerdi bir daha ki adete kadar anlaamazdim bisey. Valla en guzeli beklemek 4 ekim :))
Bu ay icimde ki his hamilesin diyo ama kaptirmamak lazim.

canım allah razi olsun.ne guzel yazmissin rabbim sana en kisa gunde hayırlı evlatlar nasip etsin
Ne demek canım hepimiz burda arkadaşız kardeşiz rica etmişsin anlattım tabiki eğer bir işe yararsa ne mutlu bana çok sevinirim allah ta biliyor kalbimden tek geçen bizimde gönlümüzeekini nasip etsin inşallah amin canımm

Kızlar ya bizde takvime göre dün yumurtlama günümdü denedik de ama benim kafam çok karışık tı bakıncada 2 aydır da gününden önce oluyurum .O yüzden 21 güne denk geliyor kızlar adet günün 28 günde bir olan ben çok fark eder mi kızlar hastaneye gittim doktor bişey olmaz desede pek anlayamadım. . Ama düzenli olarak denedik gün aşırı .Umarım olur ya kızlar dua edin bana bizde gün haberler veririz ama sanki oluyor bişeyler durup kasıklarıma agrı giriyor göğüslerim çok şişti belimde agrıyor 2-3 gündür seffaf beyaz uzayan berrak akıntı var kızlar yumurtluyormuyum acaba ?

Tam 1hafta daha erken yumurtluyorsun demek 1 hafta öncesinde ilişkiye girdiniz mi? Asıl yumurtlama tarihi ilk adet gününden tam 15 gün öncesi oluyor.

İnşallah cınım :)
4 ekim benim doğum günüm
bende o günü bekliyorum
Seninde bat günün hadi hayırlısı
Hayatımda hiç 27-28 günde adet gördüğümü hatırlamıyorum benimki her ay öne kayar ama hiç geriye gitmez

Tam 1hafta daha erken yumurtluyorsun demek 1 hafta öncesinde ilişkiye girdiniz mi? Asıl yumurtlama tarihi ilk adet gününden tam 15 gün öncesi oluyor.

Canım yaptık ama valla takvime göre yaptık ama çok karıştı kafam geçen hafta denedik valla ben bu ayın 14 oldu işte bayram da regl bitti 3 gün sürdü.

Eğer 21 günde bir olmaya başladıysan 19-20 eylül gibi yumurtlaman lazım canım. O günler öncesi sonrası ikişer gün ilişkiye girdiysen ve yumurtladıysan şimdi tutunmaya çalışıyordur minnak insallah hamile kalırsın canım :)
Valla bende anlamadım dünü gösteriyor takvimde . Eylül 14 de hasta oldum canım

Valla canım sanırsam öyle galiba ay inşallah agızından bal damlıyor inşallah öyledir valla canım kasık agrım şuan bugun sabahta seffaf akıntı vardı belirtiler var gibi ama denedik canım şimdi baktım da takvime ama şimdi dün yaptık bişey olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…