2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sagol canım karanlik mümkünde sessiz zor biraz bakalım Allahim beterinden saklasin
Canım ya geçmiş olsun baş ağrısı çok kötü. Bir ilaç içmissin bir daha içme. ve ağır ilaçlar içme mümkünse ne olur ne olmaz. benim yengem başı agrıyınca basına ıslak bezi sıkıca bağlardı yada kafasını soğuk suya sokardı sirkeli bez koyardı falan dene istersen

Hamileyken de minoset içebilirsin ki
Gercekten mi canım oyleyse iyi gerci hamile kalirsam doktoruma söylerim migrenim olduğunu ona göre bir öneri ilaç verir sanırım ki zaten idare edebildigm kadar ediyorum cok siddetlenince icmek zorunda kalıyorum

Ne güzel haberler alıyoruz bugün çok mutlu oldum valla darısı başımıza hamiş annelerimiz adetten once mi sonra mı yapıp öğrendiniz? Belirtiler nelerdi bizimle paylaşır mısınız lütfen bize ışık tutun :)

Deniym canım sagolasin aynen kötü insanin neresi agrirsa canı ordadir derler yontemleri deniyorum nane yağı falan ilac son care oluyor bugün dayanamadim aldım bir kerelik birsey olmaz Allahin izniyle

Kızlar sari desem değil kahve desem değil bir akıntım var. 1-2 gündür. Ve sanki kasıklarımda birşeyleri çekiyorlar damar çekilmesi gibi kramp gibi sızı gibi ve gün içinde akıntım yumurtlama donemındeki gibi saydam ve seffaf ama uzan bı akıntı degil. bu seffaf akıntının ardından da dedigim sarımsı kahvemsi akıntım oluyor :)) ya birde 2 3 gündür saat 9 10 da uyuya kalıyorum. ben belirti aramıyorum. çünkü zaten ovitrelle kullandıgım ıcın test de yapamam battan once offff

Deniym canım sagolasin aynen kötü insanin neresi agrirsa canı ordadir derler yontemleri deniyorum nane yağı falan ilac son care oluyor bugün dayanamadim aldım bir kerelik birsey olmaz Allahin izniyle
inşallah canım. cok canına tak etmedikçe hiç birsey için ilac kullanma sonucta hamilelik düşünen insanlarıız. ben 3 ay olacak ilaç kullanmıyorum hiç birşey için

kızlar bana agırlık kaldırma flan diyorlar ama agırlık dedikleri ne kadar oluyor yani 5lt su bidonu damacana 5kg yag flan bunları poşetleri kapsıyormu

O uyku hali bende de var canim gec kalkiyorum yinede 9 gibi falan uykum geliyor son 2 gündür bugunde dahil 3 belirti desek mi buna acaba

inşallah canım. cok canına tak etmedikçe hiç birsey için ilac kullanma sonucta hamilelik düşünen insanlarıız. ben 3 ay olacak ilaç kullanmıyorum hiç birşey için
bende hemen alirdm son birkac aydır almıyorum zorda kalmadikca

kızlar bana agırlık kaldırma flan diyorlar ama agırlık dedikleri ne kadar oluyor yani 5lt su bidonu damacana 5kg yag flan bunları poşetleri kapsıyormu
canım bişey olacagını sanmam kanamalı bir hamilelik düsük riski olmadıgı surece ama yükü tek tarafı kaldırma . agırlıgı paylastır ıkı elinede 2 bucuk 2 bucuk. ama bana kalırsa hiç agırlık kaldırma

doktor dedi agır kaldırma yukarıdan bişey alma yorma kendini diye ve ben zaten düşük riski geçene kadar korkudan yerimden kalkmak dahi istemiyorum bu seferde buna tedirgin oluyor insan işte cnm rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun herkesinde kalbine göre bir evlat nasip etsin inşallah

inşallah canım. sen kendını koru kolla yınede. kaldırma agır hiç bir şey. ilk ay dikkatli olmanda fayda var canım . Rabbim bebişini saana bağıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…