Valla canım sanırsam öyle galiba ay inşallah agızından bal damlıyor inşallah öyledir valla canım kasık agrım şuan bugun sabahta seffaf akıntı vardı belirtiler var gibi ama denedik canım şimdi baktım da takvime ama şimdi dün yaptık bişey olur mu ki
Kızlar sivilcelerim cıkıyor adrtmi olucam ??
Baska hiçbir adet belirtisinyok ama
Yok yok ilişkiyle bebeğe bişey olmuyor diyolar merak etme :) o yeterki tutunmak istesin. Rabbim izin versin... ben her ay o akıntıları yaşıyorum ama fıss :)) Şuan mesela hala adet olmadım bekliyorum bakalım ne zaman keyfi gelecek.
kızlar ben deli gibiyim hormonlarım fena halde vuruyor aglama krizleri sürekli bagırmalar oluyor ben hayatımda sesini yükselten bir insan degilim oysaki kendi sesim kulagıma kötü gelir heran herşey batıyor ne var ne yok parçalayasım geliyor çok fazla sinşr var kafayı yiycem eşimi hele öldürmek istiyorum
elimde olmuyor ki aglama krizim tutuyor her hareketi batıyor sevmedigini düşünmeye başladım ona aglıyorum diyorum sevmiyor bu çocugu istiyordu şimdi hiç bi sevgi mutluluk belirtisi yok bumuydu diyorum ben yaşıyorum o niye yaşamıyor oturmuş tv karşısında çekirdek çitliyorMümkün olduğunca sakın ol canım sonra bebeğin de hissediyor
Bende de olurdu ama bu kadar uzayan ne biliyim arka arkaya hiç görmedim inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah senden de bir haber duyamak ta nasip olur pes etme Allah bir gün bizimde sesimizi duyar Rabbimin taktiri
elimde olmuyor ki aglama krizim tutuyor her hareketi batıyor sevmedigini düşünmeye başladım ona aglıyorum diyorum sevmiyor bu çocugu istiyordu şimdi hiç bi sevgi mutluluk belirtisi yok bumuydu diyorum ben yaşıyorum o niye yaşamıyor oturmuş tv karşısında çekirdek çitliyor
Ya benim en fazla 35.günde adet olurum o yüzden bugün kesin olmam gerekiyordu hala olmayınca çok umutlandım bir heyecan test aldım ilk defa test yaptım öyle çok gecikme yaşamadığım için. Ama negatif çıkınca çok üzüldüm. Zamanı geldiğinde adet olsaydım bu kadar üzülmezdim aslında.
ama aglama krizim geçmiyor şuan 1 saattir durmadan gözyaşı döküyorum durmuyor durdurmak istiyorum çünkü kasıgım sancımaya başladı onun rahatlıgını görünce dahada sinirleniyorumErkekler genellikle öyle canım yapacak birşey yok
Ya benim en fazla 35.günde adet olurum o yüzden bugün kesin olmam gerekiyordu hala olmayınca çok umutlandım bir heyecan test aldım ilk defa test yaptım öyle çok gecikme yaşamadığım için. Ama negatif çıkınca çok üzüldüm. Zamanı geldiğinde adet olsaydım bu kadar üzülmezdim aslında.
ama aglama krizim geçmiyor şuan 1 saattir durmadan gözyaşı döküyorum durmuyor durdurmak istiyorum çünkü kasıgım sancımaya başladı onun rahatlıgını görünce dahada sinirleniyorum
ya ablası benim yanımda sözde akıl verdi üstüne düşme aglarsa aglasın üstüne düşme hamileyken diger sıkıntılarında daha çok üstüne düşmeni ister dedi oda onu dinlemiyorsa ben neyimHadi bi elini yüzünü yıka bir film aç seyret ya da kitap oku kafani başka yere ver merak etme bebeğinizin dünyaya gelince ikimizde üzerine titreyeceksiniz erkekler yapısal olarak çok rahat varlıklar farklilar bunun için aglamana değmez seni anlaması çok zor birazcık kendi kendine vakit geçir bir iki güne bak ne oluyor diye ustune dusecek
ya ablası benim yanımda sözde akıl verdi üstüne düşme aglarsa aglasın üstüne düşme hamileyken diger sıkıntılarında daha çok üstüne düşmeni ister dedi oda onu dinlemiyorsa ben neyim
Canım Allah tan umut kesilmezmiş. Sen dua et inşallah olur niye böyle oluyor bir erken bi geç onu da vardır bir çözümü .. Ay canım ilk miş benimde ilk olunca çok heycanlanmıştım çok umutlanıyor ama işte insan sabredemiyor. .
ya ablası benim yanımda sözde akıl verdi üstüne düşme aglarsa aglasın üstüne düşme hamileyken diger sıkıntılarında daha çok üstüne düşmeni ister dedi oda onu dinlemiyorsa ben neyim
Amin canımSagol canım karanlik mümkünde sessiz zor biraz bakalım Allahim beterinden saklasin
her istedigini yapma her istegini getirme daha tahamülsüz olur dedi aklınca naz yapar inanmaya getirdiKendisi hamileyken kocasından ilgi görememiştir şimdi senin ilgi görmene katlanamaz. Ne kadar kötü insanlar var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?