2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ya sözde deli gibi çocuk istiyordu bebek fotografçısı diyorum yok diyor dogumdan önce foto diyorum yok diyor baby shower olur dimi diyorum kavga çıktı ya bu kadar mı anlamadım

Ay o da varya bence seninki gebelikten değil yanındakilerden sinirin

Can'ım bende 13 eylül de Regl oldum 3 gün sürdü normal de 7 gün sürerdi bu hafta yumurtlama haftamız sıkı çalışmak lazım

Fena iltihaplandim galiba. Bu durumda pozitif ide goremem :-(

Canlarım benim hakkım da dua edenler Allah razı olsun rabbim inş isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ☺ama burada okuduklarımdan mı etkilendim bilmem kese ve kalp atışlarını duymadan hamile olduğuma inanmıcam galiba. Memleketimde öğrendim babamıza süpriz olacak gidince daha söylemedim ifadesini merak ettiğim için ☺

Hayırlı olsun canım senin çizgilerin çok net Can'ım için rahat olsun bence

Fena iltihaplandim galiba. Bu durumda pozitif ide goremem :-(

Nerden anladın canım? Yoğun akıntı kasıklarda ve belde ağrı idrarın koyu sarı renk olması falan bunlar enfeksiyon olabilir bende yaşadım
İnşallah değilsindir aklına kötü şeyler getirme

Nerden anladın canım? Yoğun akıntı kasıklarda ve belde ağrı idrarın koyu sarı renk olması falan bunlar enfeksiyon olabilir bende yaşadım
İnşallah değilsindir aklına kötü şeyler getirme
Ayni belirtiler malesef. Sarımsı renkte bi akinti geldi :-(

Adetten 3 Önce cnm.benim belirtim ilk günden başladı bu ay kendimi dinledim resmen. Sonu hayırla devam eder inş ☺

Ayni belirtiler malesef. Sarımsı renkte bi akinti geldi :-(

Akıntının sarı olması normal canım ona takılma benim akıntım genelde sarı zaten önemli olan göbeğinin alt taraflarında sızılar kramplar ve şişkinlik olmaması
çok pis bi hastalık yaa bilirim insanı delirtir çökertir iltihap varken gebelik oluşması da çok zor malesef adet bile geciktirebiliyo
Bol bol su içmen lazım varsada atlatırsın inşallah yoktur

İnsallah canim ya insallah yoktur ilac kullanmak istemiyorum cunku :-(

Bat günüme girmiş bulunuyorum , ooff off artık çift çizgi görmek istiyorum ya
Hamiş arkadaşlarım tebrik ederim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…