ya sözde deli gibi çocuk istiyordu bebek fotografçısı diyorum yok diyor dogumdan önce foto diyorum yok diyor baby shower olur dimi diyorum kavga çıktı ya bu kadar mı anlamadımO çocuk doğduğunda sevmek isteyecek o zaman hırsını alırsın canım haha
Düzenli mi olursun?Benim 3 gün gecikti adetim yarın 4 gün gecikmiş olacak. Bugün evde idrar testi yaptım negatif çıktı. İkinci çizginin ç'si bile yok yani. Acaba ne zaman adet olcam merakla bekliyorum
ya sözde deli gibi çocuk istiyordu bebek fotografçısı diyorum yok diyor dogumdan önce foto diyorum yok diyor baby shower olur dimi diyorum kavga çıktı ya bu kadar mı anlamadım
Şimdiden başladiysaniz kuzum bunun daha isim falan mevzusu varya sözde deli gibi çocuk istiyordu bebek fotografçısı diyorum yok diyor dogumdan önce foto diyorum yok diyor baby shower olur dimi diyorum kavga çıktı ya bu kadar mı anlamadım
Şimdiden başladiysaniz kuzum bunun daha isim falan mevzusu var
Can'ım bende 13 eylül de Regl oldum 3 gün sürdü normal de 7 gün sürerdi bu hafta yumurtlama haftamız sıkı çalışmak lazımBende de olurdu ama bu kadar uzayan ne biliyim arka arkaya hiç görmedim inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah senden de bir haber duyamak ta nasip olur pes etme Allah bir gün bizimde sesimizi duyar Rabbimin taktiri
Hayırlı olsun canım senin çizgilerin çok net Can'ım için rahat olsun benceCanlarım benim hakkım da dua edenler Allah razı olsun rabbim inş isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ☺ama burada okuduklarımdan mı etkilendim bilmem kese ve kalp atışlarını duymadan hamile olduğuma inanmıcam galiba. Memleketimde öğrendim babamıza süpriz olacak gidince daha söylemedim ifadesini merak ettiğim için ☺
Neden Can'ımFena iltihaplandim galiba. Bu durumda pozitif ide goremem :-(
Fena iltihaplandim galiba. Bu durumda pozitif ide goremem :-(
Ben bu son degerlendirdigim gunden umutlanmistim ama suan fena kasik agrilarim var iltihap oldu heralde ondan iltihapliyken pek tutmaz benimNeden Can'ım
Ayni belirtiler malesef. Sarımsı renkte bi akinti geldi :-(Nerden anladın canım? Yoğun akıntı kasıklarda ve belde ağrı idrarın koyu sarı renk olması falan bunlar enfeksiyon olabilir bende yaşadım
İnşallah değilsindir aklına kötü şeyler getirme
Adetten 3 Önce cnm.benim belirtim ilk günden başladı bu ay kendimi dinledim resmen. Sonu hayırla devam eder inş ☺Ne güzel haberler alıyoruz bugün çok mutlu oldum valla darısı başımıza hamiş annelerimiz adetten once mi sonra mı yapıp öğrendiniz? Belirtiler nelerdi bizimle paylaşır mısınız lütfen bize ışık tutun :)
Ayni belirtiler malesef. Sarımsı renkte bi akinti geldi :-(
İnsallah canim ya insallah yoktur ilac kullanmak istemiyorum cunku :-(Akıntının sarı olması normal canım ona takılma benim akıntım genelde sarı zaten önemli olan göbeğinin alt taraflarında sızılar kramplar ve şişkinlik olmaması
çok pis bi hastalık yaa bilirim insanı delirtir çökertir iltihap varken gebelik oluşması da çok zor malesef adet bile geciktirebiliyo
Bol bol su içmen lazım varsada atlatırsın inşallah yoktur
Bayadır girmiyordun nerelerdeydinBat günüme girmiş bulunuyorum , ooff off artık çift çizgi görmek istiyorum ya
Hamiş arkadaşlarım tebrik ederim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?