2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sakin ol sampiyon benim ancak daha yeni yeni tiksinme basladi yemekten mutfaktan oncede cok acikiyodum baskada hicbirseyim yok sükür rahatim. Bu arada kese olusunca bebek gorunmeden kalbi duyuluyomu? Benim kesenin icindeni yolk kesesi olusmustu salak doktor kucuk duyulmaz dedi gecistirdi beni carsamba gidicem insallah duyarim ve gorurum bebisimi

Bayadır girmiyordun nerelerdeydin
Buraya girince sanki kendimi çok dinliyorum gibi geliyor olmayınca da daha çok üzülüyorum
Ama anladımki burdan başka dertleşcek kimse de yok .
Bebek istiyoruz demeye korkar oldum artık , herkez işi gücü bıraktı bizi takip ediyor sanki her ay olmadı mı saçma sapan yorumlar..

myzt sen nerdesin ya sesin solugun kesildi senin insan merak ediyo surekli yazardin simdi yoksun iyimisin kuzum? Insallah yolunda gitmeyen birseyler yoktur

Evet burası insana kendini dinlettiriyor banada iyi geliyor yazmasana sürekli takipteyim amman boşver dışardaki insanları hiç umrunda olmasın

Evet burası insana kendini dinlettiriyor banada iyi geliyor yazmasana sürekli takipteyim amman boşver dışardaki insanları hiç umrunda olmasın
Aynen canım artık takmıyorum , hayırlısını diliyorum herşeyin . Allahım tez zamanda bir bebiş verir hepimize inş

Buraya 3aydır takılıyorum nerdeyse Çok aktif Facebook'ta instigeam kullanirim 3aydır onlara bile öylesine girip cıkıyorum

Kızlar trentte bi konu okudum kadının birinin 3 yasında çocuğu varmış bi daha hamile kalmış korunurken aldırıcakmiş. İnan'ın cok üzüldüm biz ne Ümit'ler ne hayaller kurarken onlar nasıl istemezler böyle bişeyi

Aaa çok yazık inşlh vazgeçer

Assos merhaba bende işten ayrılalı 2 ay oldu.evden freelance çalışabiliyor olmamdan dolayı çok fazla stres yapmadan işten ayrıldım.şimdi pilates eğitmenlik kursuna kayıt oldum.hafta içi erken kalkıp yürüyorum kahvaltı evi istediğin gibi içine sinerek topluyor olmak( bu konuda biraz fazla takıntılıyımda ) çok çeşit yemek yapmak arkadaşlarla buluşmak ev alışverişi vs derken zaman geçiyor zaten.

Çalışıyorken tüm bunların hepsi oluyordu evet ama zamanla yarışıyordum ve çoook yoruluyordum. Ama şimdi daha kaliteli bi şekilde vaktim geçiyor ve bebiş öncesi kendine iyi bakmış oluyosun.

Öylelerinin ağzının payını vermek gerek
O kadar meraklılarsa kendileri yapsınlar

Assos ismek varya hani ben bekarken giderdim evlendikten sonra gitmedim ama öğrendiklerimin çok faydası oldu bazen canım istediği zamanlarda yapıyorum ahşap boyama ve rölyef'e gitmiştim ben...
Geçen sene bi ara işe başlamıştım çok zorlandım ya hem evle uğraş hem iş çok zordu ben bekarken çalışıyodum ama evliyken olmuyormuş onu anladım yani bana göre eğer çok geçerli bi sebep yoksa çalışmamak en güzeli öbür türlü evinle ve eşinle ilgilenemiyorsun
Şuan borcumuzdan dolayı benimde çalışmam lazım aslında ama böyle rahatım yaa bozulsun istemiyorum :)

Kızlar ben bu sene çalışmayacağım evde olanlar neler yapıyorsunuz

Ben evlendikten sonra calismayi biraktim.evimde 2 en fazla 3 gunde 1 derinden temizlige basliyrm cocukta olmayinca.bide internetten okurken izleyemedigim dizileri izliyorum bol bol geziyorum kuzenlerim arkadaslarim cevrem cok fazla kardeslerim en önemlisiama artik sıkıldım arkadas grubumla dikise yazildik.ekimde ins basliycaz

7 yasında oğlum var ikinci sınıf a geçti öğlene kadar beraberiz tüm öğleden sonra benım ben kocaelindeyim bizim burdada komek var haftada ıkı gün oluyor kurslar yarın bi gidip bakayım ne var yok teşekkür kızlar

Ne demek :) ALLAH bağışlasın...
bencede bir bak harika bölümler var çeşit çeşit ama orayı bilmem ama buralarda kayıtlar hemen doluyor
Komek....güzelmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…