Sakin ol sampiyonkızlar ben deli gibiyim hormonlarım fena halde vuruyor aglama krizleri sürekli bagırmalar oluyor ben hayatımda sesini yükselten bir insan degilim oysaki kendi sesim kulagıma kötü gelir heran herşey batıyor ne var ne yok parçalayasım geliyor çok fazla sinşr var kafayı yiycem eşimi hele öldürmek istiyorum
Bende evlendiğimizden beri çalışmıyorum şehir değişikliği sebebi ile . Çalışmaya alışkın insan için evde vakit geçirmek çok zor.Kızlar ben bu sene çalışmayacağım evde olanlar neler yapıyorsunuz
cizgi baya baya belli.kac gun gectı bat?tebrikleeeer :)))
Buraya girince sanki kendimi çok dinliyorum gibi geliyor olmayınca da daha çok üzülüyorumBayadır girmiyordun nerelerdeydin
Ne yapıcan koca kış kursa falanmı gitsem dikiş nakışBende evlendiğimizden beri çalışmıyorum şehir değişikliği sebebi ile . Çalışmaya alışkın insan için evde vakit geçirmek çok zor.
Evet burası insana kendini dinlettiriyor banada iyi geliyor yazmasana sürekli takipteyim amman boşver dışardaki insanları hiç umrunda olmasınBuraya girince sanki kendimi çok dinliyorum gibi geliyor olmayınca da daha çok üzülüyorum
Ama anladımki burdan başka dertleşcek kimse de yok .
Bebek istiyoruz demeye korkar oldum artık , herkez işi gücü bıraktı bizi takip ediyor sanki her ay olmadı mı saçma sapan yorumlar..
Aynen canım artık takmıyorum , hayırlısını diliyorum herşeyin . Allahım tez zamanda bir bebiş verir hepimize inşEvet burası insana kendini dinlettiriyor banada iyi geliyor yazmasana sürekli takipteyim amman boşver dışardaki insanları hiç umrunda olmasın
Sende haber ver mutlaka bat yaklaşınca :))
Aaa çok yazık inşlh vazgeçerKızlar trentte bi konu okudum kadının birinin 3 yasında çocuğu varmış bi daha hamile kalmış korunurken aldırıcakmiş. İnan'ın cok üzüldüm biz ne Ümit'ler ne hayaller kurarken onlar nasıl istemezler böyle bişeyi
Buraya girince sanki kendimi çok dinliyorum gibi geliyor olmayınca da daha çok üzülüyorum
Ama anladımki burdan başka dertleşcek kimse de yok .
Bebek istiyoruz demeye korkar oldum artık , herkez işi gücü bıraktı bizi takip ediyor sanki her ay olmadı mı saçma sapan yorumlar..
Kızlar ben bu sene çalışmayacağım evde olanlar neler yapıyorsunuz
Assos merhaba bende işten ayrılalı 2 ay oldu.evden freelance çalışabiliyor olmamdan dolayı çok fazla stres yapmadan işten ayrıldım.şimdi pilates eğitmenlik kursuna kayıt oldum.hafta içi erken kalkıp yürüyorum kahvaltı evi istediğin gibi içine sinerek topluyor olmak( bu konuda biraz fazla takıntılıyımda ) çok çeşit yemek yapmak arkadaşlarla buluşmak ev alışverişi vs derken zaman geçiyor zaten.
Çalışıyorken tüm bunların hepsi oluyordu evet ama zamanla yarışıyordum ve çoook yoruluyordum. Ama şimdi daha kaliteli bi şekilde vaktim geçiyor ve bebiş öncesi kendine iyi bakmış oluyosun.
Assos ismek varya hani ben bekarken giderdim evlendikten sonra gitmedim ama öğrendiklerimin çok faydası oldu bazen canım istediği zamanlarda yapıyorum ahşap boyama ve rölyef'e gitmiştim ben...
Geçen sene bi ara işe başlamıştım çok zorlandım ya hem evle uğraş hem iş çok zordu ben bekarken çalışıyodum ama evliyken olmuyormuş onu anladım yani bana göre eğer çok geçerli bi sebep yoksa çalışmamak en güzeli öbür türlü evinle ve eşinle ilgilenemiyorsun
Şuan borcumuzdan dolayı benimde çalışmam lazım aslında ama böyle rahatım yaa bozulsun istemiyorum :)
7 yasında oğlum var ikinci sınıf a geçti öğlene kadar beraberiz tüm öğleden sonra benım ben kocaelindeyim bizim burdada komek var haftada ıkı gün oluyor kurslar yarın bi gidip bakayım ne var yok teşekkür kızlarBen evlendikten sonra calismayi biraktim.evimde 2 en fazla 3 gunde 1 derinden temizlige basliyrm cocukta olmayinca.bide internetten okurken izleyemedigim dizileri izliyorum bol bol geziyorum kuzenlerim arkadaslarim cevrem cok fazla kardeslerim en önemlisiama artik sıkıldım arkadas grubumla dikise yazildik.ekimde ins basliycaz
Yok canım adetime 5 gün vardı erken olduüzülme canım bat bugun müydü. hayırlısıyla ekim ayı var canım bak bizde hep umutla bekliyoruz kendini koyverme hemen güçlü ol
7 yasında oğlum var ikinci sınıf a geçti öğlene kadar beraberiz tüm öğleden sonra benım ben kocaelindeyim bizim burdada komek var haftada ıkı gün oluyor kurslar yarın bi gidip bakayım ne var yok teşekkür kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?