2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba kızlar erken gebelik belirtisi olarak bel ve boşluk ağrısı karın ve arada mide sancısı, bulanması yaşayan varmı .benim bat 7 ekim.birde o elektronik cihaz nedir adı testiçin ilk kez gördüm

Assos kocaeli'nin neresindensin?
Sapanca kartepe'ye maşukiye'ye falan gitmiştim çok güzeldi doğası
hele orda pikniğe doyum olmaz:)
Kesinlikle cok guzel butun yaz piknik doga gexileri yaptik bu tarafa gelirseniz yine yuvacik karaaslan tesislerini tavsiye ederim harika bir yer bu arada iyi geceler

Merhaba kızlar erken gebelik belirtisi olarak bel ve boşluk ağrısı karın ve arada mide sancısı, bulanması yaşayan varmı .benim bat 7 ekim.birde o elektronik cihaz nedir adı testiçin ilk kez gördüm

Selam canım ben belirti aramıyorum bu ay için ams yazdıgın şeyleri yasıyorum bende çok fena boşluklarım karnım ağrıyo arada kuscak gibi olyyorum üşüttüm diye dusunuyorum belirti olacağı hiç aklıma gelmedi çunku ben bu ay çalışmadım pek ne bilim sanmıomm çok yoğun bi aydı bizim iş bakımından

myzt sen nerdesin ya sesin solugun kesildi senin insan merak ediyo surekli yazardin simdi yoksun iyimisin kuzum? Insallah yolunda gitmeyen birseyler yoktur
İyiyim canım sağol giriyorum da fazla yazamıyorum bu aralar pek müsait olamıyorum temizlik falan ailemde gelcek şehir dışından

Kızlar çok fena hasta oluyorum ben ya nolur nolmaz diye ilaçta almak istemiyorum ama üşüttüm galiba brrlim arka boşluklar varya böbrek oralar çok ağrıyor karnımda ağrıyo midemde bulanıyo off hasta olmak istemiyorum çok ağır yaşıyorum çunkuuu ne yapabilirim iyi gelmesi için ilaç pek almak istemiyorum augmentin çok iyi geliyorda antibiyotik oda bi iki kerede hapşırdım nurofende iyi ama içmek istemiyorum şuanda karnım regl olcak gibi ağrıyor batımda 3 4 ekim

Cnm gecmis olsun üşüttünmü yaa
Bal tarçın fln yap ayaklara da dikkat et sıcak tut kesim ayaklar üşüdü

myzt Canım dikkat et kendine sıcak tut kendini su torbası ihlamur vs sıkı giyin

Can'ım bunlarda hamilelik belirtisi olabilir . Ama cok bebek istediğimiz için vücudunun verdiği tepkileri yanlış da anlayabilirsin.ovulasyon ve hamilelik testine mi diyorsun elektronik diye

Kendini terleyene kadar ısıt ve hep sicak tut evde canim.evde ne bitkisi varsa bol nane limona kat iç.iyice örtün terle.bnde o durumdayim ins ise yarar.

myzt hic bisey icme canim bitkilerinde bilmedigimiz bir suru ozellgi var belki zararli olabilir sen sadece viksh al eczaneden gece gogsune gunduz sirtina sur havlu kapat. Ayaklarinin altinada sur iki tce kalin corap giy. Terledikce uzerini hemen degistir. Bol bol da meyve ye su ic insallah daha fazla hasta olmadan iyilesirsin canim ya gecmis olsun cok uzuldum :-(

Sakın antibiyotik içme onlar vücuttaki yararlı bakterileri öldürerek vücudun savunma mekanizmasını çökertiyor
Belini ve ayaklarını sıcak tut
bol su iç geçmiş olsun bacım

İyiyim kuzum bekliyorum işte 10 12 14 oldu bugün 16. Gün işte bakalım bu ay nasip edecek mi rabbim dun asiri krem gibi bi akinti geldi ilk regli oldum sandim erken geldi dedim ama bilmiyorum ovulasyon testleri de bi degisik geliyo zaten sende ne var ne yok senin regli ne de az kaldı inşallah güzel haberler veririz
Princess91 Canım sende durumlar nasıl

Kesinlikle cok guzel butun yaz piknik doga gexileri yaptik bu tarafa gelirseniz yine yuvacik karaaslan tesislerini tavsiye ederim harika bir yer bu arada iyi geceler

Ay ben bu mesajını görmemişim bacım tamam aklımda bulunsun orayı da görmeyi isterim:) biz gezmeye meraklıyız yeni yerler keşfetmek falan güzel oluyor ama fazla uzaklara açılamıyoruz daha çok istanbul'a yakın yerlere... bu arada yuvacık ilçe mi oluyor? Karaaslan tesisleri nasıl bi yer yani tesis derken koru gibi mi?

valla bebegi görmedim ama sesini duydum 6.ncı haftada duyuluyormuş normali o dedi doktor bende zaten anlamam o dediign kese olayından sadece duydum kuzum inşallah görürsün duyarsın sende ben şuan bile evde olsun ultrason cihazı her dk göreym istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…