- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.093
- 198
Kesinlikle cok guzel butun yaz piknik doga gexileri yaptik bu tarafa gelirseniz yine yuvacik karaaslan tesislerini tavsiye ederim harika bir yer bu arada iyi gecelerAssos kocaeli'nin neresindensin?
Sapanca kartepe'ye maşukiye'ye falan gitmiştim çok güzeldi doğası
hele orda pikniğe doyum olmaz:)
Merhaba kızlar erken gebelik belirtisi olarak bel ve boşluk ağrısı karın ve arada mide sancısı, bulanması yaşayan varmı .benim bat 7 ekim.birde o elektronik cihaz nedir adı testiçin ilk kez gördüm
İyiyim canım sağol giriyorum da fazla yazamıyorum bu aralar pek müsait olamıyorum temizlik falan ailemde gelcek şehir dışındanmyzt sen nerdesin ya sesin solugun kesildi senin insan merak ediyo surekli yazardin simdi yoksun iyimisin kuzum? Insallah yolunda gitmeyen birseyler yoktur
Kızlar çok fena hasta oluyorum ben ya nolur nolmaz diye ilaçta almak istemiyorum ama üşüttüm galiba brrlim arka boşluklar varya böbrek oralar çok ağrıyor karnımda ağrıyo midemde bulanıyo off hasta olmak istemiyorum çok ağır yaşıyorum çunkuuu ne yapabilirim iyi gelmesi için ilaç pek almak istemiyorum augmentin çok iyi geliyorda antibiyotik oda bi iki kerede hapşırdım nurofende iyi ama içmek istemiyorum şuanda karnım regl olcak gibi ağrıyor batımda 3 4 ekim
Can'ım bunlarda hamilelik belirtisi olabilir . Ama cok bebek istediğimiz için vücudunun verdiği tepkileri yanlış da anlayabilirsin.ovulasyon ve hamilelik testine mi diyorsun elektronik diyeMerhaba kızlar erken gebelik belirtisi olarak bel ve boşluk ağrısı karın ve arada mide sancısı, bulanması yaşayan varmı .benim bat 7 ekim.birde o elektronik cihaz nedir adı testiçin ilk kez gördüm
Kendini terleyene kadar ısıt ve hep sicak tut evde canim.evde ne bitkisi varsa bol nane limona kat iç.iyice örtün terle.bnde o durumdayim ins ise yarar.Kızlar çok fena hasta oluyorum ben ya nolur nolmaz diye ilaçta almak istemiyorum ama üşüttüm galiba brrlim arka boşluklar varya böbrek oralar çok ağrıyor karnımda ağrıyo midemde bulanıyo off hasta olmak istemiyorum çok ağır yaşıyorum çunkuuu ne yapabilirim iyi gelmesi için ilaç pek almak istemiyorum augmentin çok iyi geliyorda antibiyotik oda bi iki kerede hapşırdım nurofende iyi ama içmek istemiyorum şuanda karnım regl olcak gibi ağrıyor batımda 3 4 ekim
Kızlar çok fena hasta oluyorum ben ya nolur nolmaz diye ilaçta almak istemiyorum ama üşüttüm galiba brrlim arka boşluklar varya böbrek oralar çok ağrıyor karnımda ağrıyo midemde bulanıyo off hasta olmak istemiyorum çok ağır yaşıyorum çunkuuu ne yapabilirim iyi gelmesi için ilaç pek almak istemiyorum augmentin çok iyi geliyorda antibiyotik oda bi iki kerede hapşırdım nurofende iyi ama içmek istemiyorum şuanda karnım regl olcak gibi ağrıyor batımda 3 4 ekim
Princess91 Canım sende durumlar nasıl
Normalde senelerce aynı gün olurdum bir gün önce bir gün sonra şaşmazdı. Ne zaman korunmayı bıraktım o zaman günler şaşmaya başladı ama en kötü ihtimalle 35.gün oldum bugün mesela 36.günüm hala ses soluk yokDüzenli mi olursun?
Kesinlikle cok guzel butun yaz piknik doga gexileri yaptik bu tarafa gelirseniz yine yuvacik karaaslan tesislerini tavsiye ederim harika bir yer bu arada iyi geceler
valla bebegi görmedim ama sesini duydum 6.ncı haftada duyuluyormuş normali o dedi doktor bende zaten anlamam o dediign kese olayından sadece duydum kuzum inşallah görürsün duyarsın sende ben şuan bile evde olsun ultrason cihazı her dk göreym istiyorumSakin ol sampiyonbenim ancak daha yeni yeni tiksinme basladi yemekten mutfaktan oncede cok acikiyodum baskada hicbirseyim yok sükür rahatim. Bu arada kese olusunca bebek gorunmeden kalbi duyuluyomu? Benim kesenin icindeni yolk kesesi olusmustu salak doktor kucuk duyulmaz dedi gecistirdi beni carsamba gidicem insallah duyarim ve gorurum bebisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?