- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Canım valla bişey diyemem şimdi.. Bende 37, gündeyim ilk defa. Ama bebek falan yok..Normalde senelerce aynı gün olurdum bir gün önce bir gün sonra şaşmazdı. Ne zaman korunmayı bıraktım o zaman günler şaşmaya başladı ama en kötü ihtimalle 35.gün oldum bugün mesela 36.günüm hala ses soluk yok
Aaa benim eşimde Adapazar lıKesinlikle cok guzel butun yaz piknik doga gexileri yaptik bu tarafa gelirseniz yine yuvacik karaaslan tesislerini tavsiye ederim harika bir yer bu arada iyi geceler
Cnm gecmis olsun üşüttünmü yaa
Bal tarçın fln yap ayaklara da dikkat et sıcak tut kesim ayaklar üşüdü
Kendini terleyene kadar ısıt ve hep sicak tut evde canim.evde ne bitkisi varsa bol nane limona kat iç.iyice örtün terle.bnde o durumdayim ins ise yarar.
myzt hic bisey icme canim bitkilerinde bilmedigimiz bir suru ozellgi var belki zararli olabilir sen sadece viksh al eczaneden gece gogsune gunduz sirtina sur havlu kapat. Ayaklarinin altinada sur iki tce kalin corap giy. Terledikce uzerini hemen degistir. Bol bol da meyve ye su ic insallah daha fazla hasta olmadan iyilesirsin canim ya gecmis olsun cok uzuldum :-(
Sakın antibiyotik içme onlar vücuttaki yararlı bakterileri öldürerek vücudun savunma mekanizmasını çökertiyor
Belini ve ayaklarını sıcak tut
bol su iç geçmiş olsun bacım
hatırlı olsun bitanem sağlıkla kucağına al bebişiniKızlar 6 haftalık hamişim keseyi gördük kalp atışını dahi duyduk aglamamak için zor tuttum kendimi rabbime şükürler olsun darısı tüm istiyenlere inşallah
Canim benim cok gecmis olsun. Ben ogluşuma kocama kendime hep oyle yaparim. Heleki anne olunca hasta olup yataklarda yatma gibi bi luksu olmuyo insanin o yuzden kendini ayakta tedavi etmeyi ogreniyor insanÇok teşekkür ederim kızlar sağolun
Dun gece bide wc gideri tıkanmış onla uğraştı eşim wc dolmuş battı sinirlerim bozuldu eşim yaptı sağolsun kesin bi çocuğun işi giderden mısır çıktı ya gece gece bir sürü iş mısırın orda ne işi var
Onun dışında ilaç içmedim kızlar ecemin dediğini bilmiyorsanız sizde öyle yapın benimde direk aklıma o geldi ayaklarım altına surdum kalın çorap giydim kalında bi battaniye altına girdim uyudum uyandım biraz iyi gibiyim ama belim boşluğum sızlıyor hala hava çok soğudu çok bi anda
Çok sağolun ilginiz için <3
ya sen çok düşünüyorsun niye birşey olsun düşünme allah aşkına üzme artık kendini de karamsar da düşünme herşey güzel olacak de seni dinleyince falan okuyunca varya müslüme bağlayasım geliyor ya ciddeeen :)))rabbim hepinize teker teker yavrunuzu tez cakitte saglıklı sıhatli nasip etsin bitanem, rabbim kimseyi aratmasın evlatla sınamısın inşallah ben inanıyorum herkes hamiş çıkcak bu topik ugur getirdi banaama dua et sende benimde 6 haftalık ya inşallah birşey olmasın
Amiiiiin inşallahhhhCanlar ekledım batı bellı olmayanlarıda yazdım ınsaAllah sızlerın yanına hamıle yazmak nasıp olur batınız bellı olunca degısım yaparım ugurlu gelsın ınsaAllah bu topıc güzel güzel haberler duyalım topıc şenlensın Allahım duamızı kabul edıp evlılıklerımızı şenlendırsn
Çok az kalmış canım ya merakla haber bekliyorum senden.Bende dinlemiyorum bu ay kendimi. 4 günüm kaldı benim canım. Bakalım hayırlısı
Hahaha öyle oluyo tabi merak ediyo insan iyimi su anda sekli nasil buyuklugu ne kadar diye dusunup duruyoruz :)) yarin duyarim insallah pit pit atan minicik kalbini. Benim doktor pislik zaten ya cok sinir etmisti benide neyse baskasina gidicem zaten yarinvalla bebegi görmedim ama sesini duydum 6.ncı haftada duyuluyormuş normali o dedi doktor bende zaten anlamam o dediign kese olayından sadece duydum kuzum inşallah görürsün duyarsın sende ben şuan bile evde olsun ultrason cihazı her dk göreym istiyorum
Canlar size bisi sorucam. Simdi benim 15 inde kırmızıyi gormem gerekiyordu bilen biliyor zaten hala olmadim 21 inde kandan baktirdjm ckmadi bi sey. Iki gundur kivamli akintim var kasiklarim sismis bi de onu farkettim sertlik var. Idrar testi yapsam çıkar mi sizce bekliyim mi yoksa daha
Kuzum cok gecmis olsun dikkat et kendine. Limonlu cay ic hangisini icersen limon sk icine bol bol ben oyle iyilestim grip oldugumda bu kez. Allah kolaylik versin ben dun aksama kadar ufacik evi zor temizledim vallaİyiyim canım sağol giriyorum da fazla yazamıyorum bu aralar pek müsait olamıyorum temizlik falan ailemde gelcek şehir dışından
Supheli olan 12 sinde oldu kuzum o gunler olgun yumurtam vardi 16 si ile 12 arasinda bi gunde catlamam olduBence yap bi idrar en basiti o en son ilişkin ne zmaan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?