- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Supheli olan 12 sinde oldu kuzum o gunler olgun yumurtam vardi 16 si ile 12 arasinda bi gunde catlamam oldu
Canım valla bişey diyemem şimdi.. Bende 37, gündeyim ilk defa. Ama bebek falan yok..
Şüphen varsa test yap
Ben test yapmaktan korkuyorum kızlar cidden hiç yapmak gelmiyo içimden olumsuz olacak diye olmam geren tarih 25 iydi hala olmadım ama bilmiyorum iste korkuyorum
Bende aldim ama benim daha 8 gun varGünaydin kızlar bata beş gün kaldı su erken gebelik testlerinden yarın yapsam çıkar mı sizce 6gunee kadar çıkar yazıyor paketinde
estağfurullah canım, Beklenen Adet Tarihinin baş harfleri ( BAT )cahilliğimi mazur görün arkadaşlar bat nedir ?
Bende aldim ama benim daha 8 gun var
Bilmiyorum ben hayatında hep net olan biriydim ya hep ya hıc beklemek sabretmek hiç bana gore degil hemen en olumsuzuna gidiyorum yarın sabah yapayım olmadı yaparsam haber ederim saolBence yarın yap gitsin negatif çıkarsa da acaba hamilemiyim umudundan daha iyi emin oll. Ama mutlaka sabah ilk idrarla bak. Çünkü öbür türlü hep bi umut yine kalıyor insansın içinde.
estağfurullah canım, Beklenen Adet Tarihinin baş harfleri ( BAT )
Eger varsa verir canimSence 4 gün kala doğru snc verir mi
Eger varsa verir canim
Insallah ya guzel haber veririm sizee :)Dene bakalım kuşum belki supriz yumrta gelmiştir:) belli mi olur
Bende oyleyim canim belirsizliklerden nefret ederim her sey net olcak o da ypratiyo insani isteBilmiyorum ben hayatında hep net olan biriydim ya hep ya hıc beklemek sabretmek hiç bana gore degil hemen en olumsuzuna gidiyorum yarın sabah yapayım olmadı yaparsam haber ederim saol
Azcık cesaret verin ya yapayım su testi yarın sabah korkuyorum ki benBende oyleyim canim belirsizliklerden nefret ederim her sey net olcak o da ypratiyo insani iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?