2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydin kızlar bata beş gün kaldı su erken gebelik testlerinden yarın yapsam çıkar mı sizce 6gunee kadar çıkar yazıyor paketinde

Bence yarın yap gitsin negatif çıkarsa da acaba hamilemiyim umudundan daha iyi emin oll. Ama mutlaka sabah ilk idrarla bak. Çünkü öbür türlü hep bi umut yine kalıyor insansın içinde.

eylül de olmadı ama ben bu 3 aylardan birinde kesin olcam yaa

Bence yarın yap gitsin negatif çıkarsa da acaba hamilemiyim umudundan daha iyi emin oll. Ama mutlaka sabah ilk idrarla bak. Çünkü öbür türlü hep bi umut yine kalıyor insansın içinde.
Bilmiyorum ben hayatında hep net olan biriydim ya hep ya hıc beklemek sabretmek hiç bana gore degil hemen en olumsuzuna gidiyorum yarın sabah yapayım olmadı yaparsam haber ederim saol

Ya kizlar bnm yumurtlama donemim suan dunden beri kanamam var. Cok degil ama devam ediyo bn bu ayida degerlendiremicem

Bilmiyorum ben hayatında hep net olan biriydim ya hep ya hıc beklemek sabretmek hiç bana gore degil hemen en olumsuzuna gidiyorum yarın sabah yapayım olmadı yaparsam haber ederim saol
Bende oyleyim canim belirsizliklerden nefret ederim her sey net olcak o da ypratiyo insani iste

kızlar bu göğüs ağrısı sızısı hassasiyeti ya da her neyse hamilelik belirtis mi ya sanki her hamile de olmuş bana mı öyle geliyor... benim bata 8 gün var ve hiç öyle belirtiler yok. Bu ay da hüsran galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…