- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Bazıları hiç belirti yasamıyo canım belirtilere çok takılma derim benkızlar bu göğüs ağrısı sızısı hassasiyeti ya da her neysehamilelik belirtis mi ya sanki her hamile de olmuş bana mı öyle geliyor... benim bata 8 gün var ve hiç öyle belirtiler yok. Bu ay da hüsran galiba
Sabah ilk idrara gerek yok canim bu markadaAy hadi yarın yapayım o zaman bklm
Canim sende benle aynisin birlikte bekleyelim sabirla umarim sabrimizin sonu selamet olurkızlar bu göğüs ağrısı sızısı hassasiyeti ya da her neysehamilelik belirtis mi ya sanki her hamile de olmuş bana mı öyle geliyor... benim bata 8 gün var ve hiç öyle belirtiler yok. Bu ay da hüsran galiba
Amin canım sürekli kendimi dinliyorum belirti arıyorum ama hiçbişey yokCanim sende benle aynisin birlikte bekleyelim sabirla umarim sabrimizin sonu selamet olur
Ben aramiyorum sadece dikkat ediyorum. Sobayi kurmam lazim ama testten sonuc almadan agir is yapmak istemiyorum havalarda sogudu ne yapacagimi sasirdimAmin canım sürekli kendimi dinliyorum belirti arıyorum ama hiçbişey yok
İnşallah canım inşallahhakkımızda hayırlısı canım.benimde yakında 2 yıl olacakumarım hamis olursun.
Sabah ilk idrara gerek yok canim bu markada
Hadi inşallah gelir bebişin canımBende 20 eylülde aşılama oldum, 5 ekim BAT tarihim merakla bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırız hep beraber sevgiler.....
tutaconam 5 ekim
Hadi bakalm hayirli haberlerini bekliyoruzŞimdi isteyin akşamda annmlere gecicem eve gelince de yatarım maksat bir gün daha yaklassin bata canım kafami dağıtacak etken var bugün ondan
Hadi bakalm hayirli haberlerini bekliyoruz
Canim ilki zaten hemen cikiyor. Umudunu yitirme belki gec dollenmedir benin nerdeyse 10 gun sonra pozitif olmustuKızlar çok üzgünüm kimseye anlatamıyorum...
Herkes bi ümitle beklerken..
Ben gidip test yaptım...
Ve sonuç tek negative..
İlk kez test yaptım adetim üç gün gecikince hemen ümitlendim tek çizgi o kadar hızlı cıktıki ikinci den eser yok çok üzgünüm çoookkk
Benim bu ay olmaz gibi canim ya. Yumurtlama gunumun son gununu degerlendirebildim bu ay sadece iki kere iliskimiz oldu biri adetten sonraydi digeride iste yumurtlama gunumun sonuydu :-(İnş hayirlisiyla canım bnde senden bkliyorum
Canim korkacak bisi yok aslinda. Varsa ona gore tedbirli olursun yedigine ictigine dikkat edersin hem . yoksa da icin icini yemez ama gunun gecmeden yapma derim benAzcık cesaret verin ya yapayım su testi yarın sabah korkuyorum ki ben
Benim bu ay olmaz gibi canim ya. Yumurtlama gunumun son gununu degerlendirebildim bu ay sadece iki kere iliskimiz oldu biri adetten sonraydi digeride iste yumurtlama gunumun sonuydu :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?