2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar yardımınıza ihtiyacım var..
benim bat 6 ekim.bugünlerde yumurtalıklarımda ve belim de ağrılarım çok adet sancısı gibi ama ilk gün sancı çekersin ya o şekilde.bir de bugün pembemsi renkte azcık leke geldi..bizim ilk denememiz çok deneyimsizim bana bir bilgi verin nolur korkmalımıyım sevinmelimiyim bilemedim.

Üşütmüşsen ağrı olabilir canım. bazen yumurtanın yerlesme donemınde pembe akıntı olabılıyormus. yanı suan ne ıyı ne de kotu yorum yapamayız umarım yerleşme nedenı ıle olan bır akıntıdır.

Can'ım benim batımda 6 ekim benimde ilk denemem Ama ben Yen'i yumurtluyorum . Hamilelikte adet sancısıyla aynı sancılar belirtiler yaşanır ben bi kez hamilelik geçirdim nasip olmadı ama kaşıklarımda cok cok batma vardı. Adetten farklıydı yani. Günün şasarmıydı normal de günün şaşmazsa yerleşme kanaması olabilir ve inşallah da öyledir

Yarin sabah yap test de hayirli haberlerini alalim insallah canim
Korkuyorum yapamıyorum bugun sabahda yapacam drdim ama elim bir turlu teste gitmedi psikolojim cok kotu hem negatifi gormekten korkuyorum evet ama daha çok korktugum kendimle savas yapıyorum al bak yine psikolojikmis felan diye kızıyorum kendime o olay beni yıkıyo

sizi kiskaniyor olabilir mi?

kirmizilar gelmeden ümidini yitirme.hem gayet normal.ilk bir yıl içinde çoğu kişi hamile kalir.

canım biz eşime biyerde test yaptık morfoloji 0 cikti.baska yerde yaptık 1 cikti.uzulmeyin umarım yüksektir.biz şimdilik neo fortil ilacı kullanıyoruz ama baya pahali.birde doktorum keçiboynuzu onerdi.haberin olsun:) üroloji doktorudu.

günüm hiç şaşmadı bugüne kadar çok şükür..inş. cnm bakalım..belim de mütiş bir ağrı var..peki sen yeni yumurtladığını nasıl anlıyorsun

Malesef sonuctan kacamazsin canim en sonunda ogreneceksin yani

Takilma oyle seylere canim. Benimde 2 gundur feci sekilde aci biber yiyesim oluyor yiyorum da. Ama ben bunu hamilelgi yormadim. Sende adetr yorma :))) az kaldi batlara canim hayirlsi insallah
Koskoca 8 gun ya hic dayanasim gelmiyor. Degisik duygular icerisindeyim bugun. Bi diyorum sabirla bekleyeyim bakalm ne olacak diyorum. Sonra vazgeciyorum amann zaten yine bisey cikmicak bosuna kendimi heveslendirmeyeyim bosver gitsin diyorum

günüm hiç şaşmadı bugüne kadar çok şükür..inş. cnm bakalım..belim de mütiş bir ağrı var..peki sen yeni yumurtladığını nasıl anlıyorsun
Can'ım digital test yapıyorum 100/99 kesin sonuç veriyo şaşmayan bi test. O zaman yerleşme kanaması olabilir 4 5 gün önce yumurtlasan yumurta döllenip rahme tutunmaya çalışıyor olabilir.adetine bi iki gün kala yap belki testte çıkar şimdi yeni olduğu için çıkmayabilir inşallah vardır haberlerini bekliyorum

basiskele Belediyesi ne bagli bir yer canim netten bak istersen

Aaa benim eşimde Adapazar lı
Gelyoruz oralara hep
bizde gecen adapazarina geldik islama kofte yemege pek begenmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…