Gectiki hemde 2 gun gecti bugunde hala gelmediCanim korkacak bisi yok aslinda. Varsa ona gore tedbirli olursun yedigine ictigine dikkat edersin hem . yoksa da icin icini yemez ama gunun gecmeden yapma derim ben
Yarin sabah yap test de hayirli haberlerini alalim insallah canimGectiki hemde 2 gun gecti bugunde hala gelmedi
Can'ım benim batımda 6 ekim benimde ilk denemem Ama ben Yen'i yumurtluyorum . Hamilelikte adet sancısıyla aynı sancılar belirtiler yaşanır ben bi kez hamilelik geçirdim nasip olmadı ama kaşıklarımda cok cok batma vardı. Adetten farklıydı yani. Günün şasarmıydı normal de günün şaşmazsa yerleşme kanaması olabilir ve inşallah da öyledirkızlar yardımınıza ihtiyacım var..
benim bat 6 ekim.bugünlerde yumurtalıklarımda ve belim de ağrılarım çok adet sancısı gibi ama ilk gün sancı çekersin ya o şekilde.bir de bugün pembemsi renkte azcık leke geldi..bizim ilk denememiz çok deneyimsizim bana bir bilgi verin nolur korkmalımıyım sevinmelimiyim bilemedim.
Korkuyorum yapamıyorum bugun sabahda yapacam drdim ama elim bir turlu teste gitmedi psikolojim cok kotu hem negatifi gormekten korkuyorum evet ama daha çok korktugum kendimle savas yapıyorum al bak yine psikolojikmis felan diye kızıyorum kendime o olay beni yıkıyoYarin sabah yap test de hayirli haberlerini alalim insallah canim
sizi kiskaniyor olabilir mi?kızlar iştahım çok iyiydi 1 saatte bir acıkıyordum flan herkes şaşırıyordu hatta nasıl tiskinmezsin kokuya hassasiyet olmaz diye bende ooo benim bebiş annesini düşünüyor diyip gülüyordum. dün balık mevzusundan nasıl bulandıysam bugün sabah 6dan beri kusuyorum bişey yiyemez haldeyim. görümcem aramış bekar olan çok biliyor ya kahvaltı yaptınmı dedi yok yapmadım dedim,neden dedi kokuya tahamülüm olmuyo migdem bulanıyor dedim abartıyorsun sende artık kalk hazırla ne bulancan dedi agzım açık kaldı. ben kocamın parfüm kokusuna bayılırım bugün tiskindim kustum neyi abartıyorum onu anlamadım. diger eltimede böyle yapmışlar gerçi çok hamarat bi kadındır oturmaz canının kıymetini bilmez 3 ay yerde yattım ben çok kusuyordum lavoboya yakın yattım ölüyordum yemek yiyemiyordum. kimse gelmedi bakmadı bide üstüne abartma oldu demişti haklıymış esasen... ne yapcamı şaşırdım
kirmizilar gelmeden ümidini yitirme.hem gayet normal.ilk bir yıl içinde çoğu kişi hamile kalir.Kızlar çok üzgünüm kimseye anlatamıyorum...
Herkes bi ümitle beklerken..
Ben gidip test yaptım...
Ve sonuç tek negative..
İlk kez test yaptım adetim üç gün gecikince hemen ümitlendim tek çizgi o kadar hızlı cıktıki ikinci den eser yok çok üzgünüm çoookkk
canım biz eşime biyerde test yaptık morfoloji 0 cikti.baska yerde yaptık 1 cikti.uzulmeyin umarım yüksektir.biz şimdilik neo fortil ilacı kullanıyoruz ama baya pahali.birde doktorum keçiboynuzu onerdi.haberin olsun:) üroloji doktorudu.Kizlar yaa gerizekali üroloji dr umuz sperm testine normal demisti...ama kadin digum uzmanina gittik.sayisi hareletliligi hizi herseyi normal ama morfoloji %0. Arastrma hastanesine yönlendirdi testi tekrarlayin belki farkli sonuc cikabilir oradaki sonuclar daha saģlıkli dedi. Ya ayni cikarsa durum ne olacak onuda sormak aklima gelmedi üzüntüden
İnşallah sende kuzumçok heyecanlı valla bende beklemedeyim inşallah hamilesindir
ne demek canım, bende buradan öğreniorum zaten çoğu şeyleriah bu kadınlar heryerde okuyom dedim nedir bu yumurtlama günü gibi bişi mi :) teşekkür ederim :)
günüm hiç şaşmadı bugüne kadar çok şükür..inş. cnm bakalım..belim de mütiş bir ağrı var..peki sen yeni yumurtladığını nasıl anlıyorsunCan'ım benim batımda 6 ekim benimde ilk denemem Ama ben Yen'i yumurtluyorum . Hamilelikte adet sancısıyla aynı sancılar belirtiler yaşanır ben bi kez hamilelik geçirdim nasip olmadı ama kaşıklarımda cok cok batma vardı. Adetten farklıydı yani. Günün şasarmıydı normal de günün şaşmazsa yerleşme kanaması olabilir ve inşallah da öyledir
Malesef sonuctan kacamazsin canim en sonunda ogreneceksin yaniKorkuyorum yapamıyorum bugun sabahda yapacam drdim ama elim bir turlu teste gitmedi psikolojim cok kotu hem negatifi gormekten korkuyorum evet ama daha çok korktugum kendimle savas yapıyorum al bak yine psikolojikmis felan diye kızıyorum kendime o olay beni yıkıyo
sizi kiskaniyor olabilir mi?[/QUOTE normlade çok iyiydik bu hamilelik olayından sonra ne olduysa oldu ben anlam veremiyorum dayeni eşimi aramış ya bana bozuluyormu takılıyorum ama ben flan demiş eşimde bozuluyor haliyle hamile demiş hormonlar flan demiş hmm pf demiş
Takilma oyle seylere canim. Benimde 2 gundur feci sekilde aci biber yiyesim oluyor yiyorum da. Ama ben bunu hamilelgi yormadim. Sende adetr yorma :))) az kaldi batlara canim hayirlsi insallahTatli istegim gelmeye basladi sanirim adet donemime giriyorum :-(
Koskoca 8 gun ya hic dayanasim gelmiyor. Degisik duygular icerisindeyim bugun. Bi diyorum sabirla bekleyeyim bakalm ne olacak diyorum. Sonra vazgeciyorum amann zaten yine bisey cikmicak bosuna kendimi heveslendirmeyeyim bosver gitsin diyorumTakilma oyle seylere canim. Benimde 2 gundur feci sekilde aci biber yiyesim oluyor yiyorum da. Ama ben bunu hamilelgi yormadim. Sende adetr yorma :))) az kaldi batlara canim hayirlsi insallah
Can'ım digital test yapıyorum 100/99 kesin sonuç veriyo şaşmayan bi test. O zaman yerleşme kanaması olabilir 4 5 gün önce yumurtlasan yumurta döllenip rahme tutunmaya çalışıyor olabilir.adetine bi iki gün kala yap belki testte çıkar şimdi yeni olduğu için çıkmayabilir inşallah vardır haberlerini bekliyorumgünüm hiç şaşmadı bugüne kadar çok şükür..inş. cnm bakalım..belim de mütiş bir ağrı var..peki sen yeni yumurtladığını nasıl anlıyorsun
basiskele Belediyesi ne bagli bir yer canim netten bak istersenAy ben bu mesajını görmemişim bacım tamam aklımda bulunsun orayı da görmeyi isterim:) biz gezmeye meraklıyız yeni yerler keşfetmek falan güzel oluyor ama fazla uzaklara açılamıyoruz daha çok istanbul'a yakın yerlere... bu arada yuvacık ilçe mi oluyor? Karaaslan tesisleri nasıl bi yer yani tesis derken koru gibi mi?
bizde gecen adapazarina geldik islama kofte yemege pek begenmedim amaAaa benim eşimde Adapazar lı
Gelyoruz oralara hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?