2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşa

inşallah canm adetimi üç gün gecti ve hala hiçbir belirtim yok.. Senin adet bitiminden 10 gün sonramı çıktı
Yok canim ben evlendigimde bitmisti adetim. O ay hamile kalmişim ama adetim gelmedigi halde evde testte cikmamisti. 10 gun kadar sonra cikmisti oda kanda. % 52 hamilelik var demisti

benim gibi mucize bebekse 7 haftalıkken pozitif çıkar

Kizlar sag kasigima Fena bir sekilde sancilar girip cikiyo

Benim bu ay olmaz gibi canim ya. Yumurtlama gunumun son gununu degerlendirebildim bu ay sadece iki kere iliskimiz oldu biri adetten sonraydi digeride iste yumurtlama gunumun sonuydu :-(

Nasibinde varsa her şekilde olur canım.... biz her ay fazla fazla yapıyoruzda noluyo....nasip daha gelmedi demekki

merhaba canım ben kızıma hamıle kaldıgımda 8 haftalıkta baslamıstı bulantılar. bendeki cok sıddetlı bulantılardı ustelık ve 14. haftada gectı hemde bır gun sabah uyandım ve hıcbırsey yoktu. ılk haftalar zorlar ama tadını cıkartmaya bak saglıkla al kucagına bebegini :)

Canım üzülme herşeyde bir hayır vardır, sakın pes etme Allah ın izniyle bir melek senide bulur kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…