- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
inşallah canm adetimi üç gün gecti ve hala hiçbir belirtim yok.. Senin adet bitiminden 10 gün sonramı çıktıCanim ilki zaten hemen cikiyor. Umudunu yitirme belki gec dollenmedir benin nerdeyse 10 gun sonra pozitif olmustu
İnsallah ekim ayini bende degerlendircem bol bolBen değerlendirdi bol bol ama bakalim
Yok canim ben evlendigimde bitmisti adetim. O ay hamile kalmişim ama adetim gelmedigi halde evde testte cikmamisti. 10 gun kadar sonra cikmisti oda kanda. % 52 hamilelik var demistiİnşa
inşallah canm adetimi üç gün gecti ve hala hiçbir belirtim yok.. Senin adet bitiminden 10 gün sonramı çıktı
Offf bütün ümidim kırıldı.. Kendimi çok kötü hssediyorum.. Artık ümitlenmek istemiyorum...Yok canim ben evlendigimde bitmisti adetim. O ay hamile kalmişim ama adetim gelmedigi halde evde testte cikmamisti. 10 gun kadar sonra cikmisti oda kanda. % 52 hamilelik var demisti
benim gibi mucize bebekse 7 haftalıkken pozitif çıkarKızlar çok üzgünüm kimseye anlatamıyorum...
Herkes bi ümitle beklerken..
Ben gidip test yaptım...
Ve sonuç tek negative..
İlk kez test yaptım adetim üç gün gecikince hemen ümitlendim tek çizgi o kadar hızlı cıktıki ikinci den eser yok çok üzgünüm çoookkk
sakın umudunu yitirme lütfen sabır et inan burda daha önceden olsaydın şaşırırdın neler neler çektim sonra en kötğ anımda mucize olduOfff bütün ümidim kırıldı.. Kendimi çok kötü hssediyorum.. Artık ümitlenmek istemiyorum...
Niye kirildi ya o %52 hamilelikten benim suanda 2 yasinda bir oglum varOfff bütün ümidim kırıldı.. Kendimi çok kötü hssediyorum.. Artık ümitlenmek istemiyorum...
Kizlar sag kasigima Fena bir sekilde sancilar girip cikiyo
Benim bu ay olmaz gibi canim ya. Yumurtlama gunumun son gununu degerlendirebildim bu ay sadece iki kere iliskimiz oldu biri adetten sonraydi digeride iste yumurtlama gunumun sonuydu :-(
merhaba canım ben kızıma hamıle kaldıgımda 8 haftalıkta baslamıstı bulantılar. bendeki cok sıddetlı bulantılardı ustelık ve 14. haftada gectı hemde bır gun sabah uyandım ve hıcbırsey yoktu. ılk haftalar zorlar ama tadını cıkartmaya bak saglıkla al kucagına bebegini :)kızlar iştahım çok iyiydi 1 saatte bir acıkıyordum flan herkes şaşırıyordu hatta nasıl tiskinmezsin kokuya hassasiyet olmaz diye bende ooo benim bebiş annesini düşünüyor diyip gülüyordum. dün balık mevzusundan nasıl bulandıysam bugün sabah 6dan beri kusuyorum bişey yiyemez haldeyim. görümcem aramış bekar olan çok biliyor ya kahvaltı yaptınmı dedi yok yapmadım dedim,neden dedi kokuya tahamülüm olmuyo migdem bulanıyor dedim abartıyorsun sende artık kalk hazırla ne bulancan dedi agzım açık kaldı. ben kocamın parfüm kokusuna bayılırım bugün tiskindim kustum neyi abartıyorum onu anlamadım. diger eltimede böyle yapmışlar gerçi çok hamarat bi kadındır oturmaz canının kıymetini bilmez 3 ay yerde yattım ben çok kusuyordum lavoboya yakın yattım ölüyordum yemek yiyemiyordum. kimse gelmedi bakmadı bide üstüne abartma oldu demişti haklıymış esasen... ne yapcamı şaşırdım
sağol canım inşallah hepimizin elleri dolsun en kısa zamandaCuma günü gideyim diyorum olmadı doktor 3 gün sonra gel der büyük ihtimal öylemi yapsam acaba bilemedim.çünkü buaydan bi beklentim yok agrılar
Hadi inşallah gelir bebişin canım
çok heyecanlı valla bende beklemedeyim inşallah hamilesindirKızlar bugün bat günüm , henüz olmadım kasıklarıma ara ara ağrı giriyor göğüslerim ağrıyor dokununca uç bölümü özellikle.
Bakalım akşama gelcekmi , bu ay hiç umudum yok nedense .
Adet olsam da beklemek bitse
Evet az kaldı canım o yüzde bu aralar hep gezmeye vurdu kendimi. Bu hafta hep dışardayım aklıma getirmemek içinÇok az kalmış canım ya merakla haber bekliyorum senden.
İnsallah ekim ayini bende degerlendircem bol bol
Bat 5 ekim canim daha bir haftadan fazla var. Ama daha once olmadi bu kadar cok canim acidi yani baya bi sanci girdi cikti araliklarlaÜşüttünmü acabaadetin mi yaklaştı sıcak tut kendini
hayır olsun inşallah
Canım üzülme herşeyde bir hayır vardır, sakın pes etme Allah ın izniyle bir melek senide bulur kalbini ferah tutKızlar çok üzgünüm kimseye anlatamıyorum...
Herkes bi ümitle beklerken..
Ben gidip test yaptım...
Ve sonuç tek negative..
İlk kez test yaptım adetim üç gün gecikince hemen ümitlendim tek çizgi o kadar hızlı cıktıki ikinci den eser yok çok üzgünüm çoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?