2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Haklısın da gel de içime anlat işte. Gidip bir namaz kılayım içim rahatlar belki. Sağol canım Allah razı olsun iyi ki varsınız.

Abdest almak bile rahatlatir sen biliyosn bak fazla stres isi degil bu is. Dakik degil bu bebekler iste kuralina gore oynamiyo bazilari. Cinsiyet gorunmese zamaninda. Cocugun cinsiyeti mi yok diye tribe mu girecen :)) buda onunla ayni. Bi kac gune gorulmesi gerekenler gorunecekk Allahin izniyle .. hiiic bozma moralini. Allah kabul etsin canim Rabbim ikinizi korusun

Super yaa maasallah insallah cuma gunu kat kat artmis gorursun istirahat et

Insallah artar canim ... asilama yaptirdiginda duamda hep seni sayikladim once o sonra ben hamis kalym diye. Cok sukur Rabbim gosterdi bugunleri. Ama is burda bitmedi tabi. seninle dualarda bulusmayi seviyorum dua et nolurrr... teyzoşş

Izindeyim zuzu :))

Insallah artar canim ... asilama yaptirdiginda duamda hep seni sayikladim once o sonra ben hamis kalym diye. Cok sukur Rabbim gosterdi bugunleri. Ama is burda bitmedi tabi. seninle dualarda bulusmayi seviyorum dua et nolurrr... teyzoşş
Insallah canim. Gercekten onemli olan hamile kalmak degil. Hamile kalamayaninda eli bos bak ben hamile kaliyorum benimde elim bos. Onemli olan saglikli bi bebege hamile kalmak. Kayip yasamayan beni anlamaz rabbim kimseye gostermesin. Su an tekrar kurtaj masasina yatacagim aklima gelince icime ates oturuyo bogazim dugumleniyo nefesim kesiliyo.. keske tarif etse kelimeler.. Ben de her gece dua ediyorum hepinize rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. Allaha emanetler..

Hayirli ugurlu olsun bu ay yuzunuz gulsun insallah :) ilk kullanisin mi

evet ilk defa kullanacağım . ama zaman konusunda sıkıntım var canım ben 7:45 de işe başlıyorum akşam 7 ye kadar çalışıyorum . sabah 11 de yapılsın diyorlar biçok arkadaşlar yani ben o saatte 10 gün boyunca üst üste yapamam. farkedilir falan sıkıntı olur

Takmamaya çalış stres yapma sonuçta olacağa engel olmazsın... Ama stres yaparak herşeyi daha kötü yapabilirsin..
İçini ferah tut... Cihaz, Dr. tecrübesi herşey etkiler... Kaldıkı anormal olsaydı emin ol söylerdi... yaptıracağı test ne testiydi...

Canım boş gebelik nasıl oluyormuş bir anlatsana.
Normal br gebelikten farklı br yanı yok . Bnm günüm geçti testim 750 çıktı ne leke ne ağrı 6.hafta gittim 16mm kese ve yolk saç vardı acayip br bulantm vardı çok kötü serumla geziyordum evde o kadr yani doktor 2 3 güne kalbi atar dedi 15 gün sonra gel dedi 15 gün sonra gittim ne kese ne bebek kese aşağıya inmeye başlams dopler ultrasonla bakıldı idrara sıkışık ve 27mm kesenin içi boştu yolk saçta kaybolmus kendiliğinden de duser 2 haftaya faln ama kurtaj edelm dediler ettiler.. yani hiç anlaşılmadı doktor da anlamadı belki ihmalinden belkide yolk saçı görünce adam oluşur dedi bilmiyorum doktora gitmeden 2 gün önce bulantm kesilmişti beta hgcnin düşmesinden kaynaklı olsa gerk

canım boşu boşuna üzmüşsün demek ki kendini, ben de böyle biliyordum. o yüzden doktorlar ilk başta istiyorlar ve sonra gerek yok diyorlar demek ki:) kesen de görünmüştü zaten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Ohh demissindir artk :) ki zaten %77 üzeri olduğu için gene endişe etmene gerk yok

Ya dr dedi bana anlamadimki
Canm baksana ZK_ASK un adet günü 7 çıktı yani bilemezsn ki yumurtan ne zamn catladi belki geriden gelen küçük yumurtan dollendi bekle umutsuz olma kaldiki döllenme zaten 10 gün sürüyo 8. Gündür daha ancak varsa bile çıkmaya bilir bnm doktorum 14. Günden önce kesin sonuç vermez asla demisti

Pazartesi bidaha vereyim mi o zman 16 .gun oluyo adete 4 gun kaliyo oz.amnda
Erken gebelik testi mi hangi marka alsam ne oneririsniz özelden de yazabilirsiniz .

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…