Haklısın da gel de içime anlat işte. Gidip bir namaz kılayım içim rahatlar belki. Sağol canım Allah razı olsun iyi ki varsınız.
Super yaa maasallah insallah cuma gunu kat kat artmis gorursun istirahat et
Izindeyim zuzu :))Evet canm. Bn alistm artk ya valla endiselensemde olacak olan oluyor malesf bnde saldm çayıra mevlam kayira diyorum :) daha önce br boş gebelk brde kimyasal gebelik yaşadığım için elimden birsy gelmediğini gördüm yaoack hc birşey yok dua etmekten başka :)
Hayirli ugurlu olsun bu ay yuzunuz gulsun insallah :) ilk kullanisin mikızlar merhaba;
nasılsınız ? adet bugün bitti..
ovulasyonu cumadan itibaren yapacağım :)
Insallah canim. Gercekten onemli olan hamile kalmak degil. Hamile kalamayaninda eli bos bak ben hamile kaliyorum benimde elim bos. Onemli olan saglikli bi bebege hamile kalmak. Kayip yasamayan beni anlamaz rabbim kimseye gostermesin. Su an tekrar kurtaj masasina yatacagim aklima gelince icime ates oturuyo bogazim dugumleniyo nefesim kesiliyo.. keske tarif etse kelimeler.. Ben de her gece dua ediyorum hepinize rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. Allaha emanetler..Insallah artar canim ... asilama yaptirdiginda duamda hep seni sayikladim once o sonra ben hamis kalym diye. Cok sukur Rabbim gosterdi bugunleri. Ama is burda bitmedi tabi. seninle dualarda bulusmayi seviyorum dua et nolurrr... teyzoşş
hayırlı sonuçlar alırsın inşallahkızlar merhaba;
Zehracmmm çok komikim kız benIzindeyim zuzu :))
Hayirli ugurlu olsun bu ay yuzunuz gulsun insallah :) ilk kullanisin mi
amin inşallah canım yaahayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Geç döllenmemi bilmiyorum canım ama en erken 17. gün yumurtladım 18. gün bile olabilir. Ama idrar testinde çok çabuk çıktı. İnşallah göreceğim ultrasonda geriden geliyordu zaten. Cumartesi günü 5+3 olmama rağmen doktor 4+4 demişti.
Normal br gebelikten farklı br yanı yok . Bnm günüm geçti testim 750 çıktı ne leke ne ağrı 6.hafta gittim 16mm kese ve yolk saç vardı acayip br bulantm vardı çok kötü serumla geziyordum evde o kadr yaniCanım boş gebelik nasıl oluyormuş bir anlatsana.
Canim vesilen olsun insallahkızlar merhaba;
canım boşu boşuna üzmüşsün demek ki kendini, ben de böyle biliyordum. o yüzden doktorlar ilk başta istiyorlar ve sonra gerek yok diyorlar demek ki:) kesen de görünmüştü zaten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhKızlar biliyosunuz pazartesi bhcg degerim iki kat arttiginda 2200lerde olmasi gerekirken 1940 cikmisti. Internette bi dr.un sitesinde asagidaki yaziyi okudum sanki yeniden dogmus gibi oldum duygularimin tarifi yok:)
Eki Görüntüle 1960585
Ya dr dedi bana anlamadimkiCanm 11. Gün kan testi için erken değil mi ?
Ohh demissindir artk :) ki zaten %77 üzeri olduğu için gene endişe etmene gerk yokKızlar biliyosunuz pazartesi bhcg degerim iki kat arttiginda 2200lerde olmasi gerekirken 1940 cikmisti. Internette bi dr.un sitesinde asagidaki yaziyi okudum sanki yeniden dogmus gibi oldum duygularimin tarifi yok:)
Eki Görüntüle 1960585
Canm baksanaYa dr dedi bana anlamadimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?