2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar Ankarada yaşayan var mı? ZEKAİ TAHİR BURAK hastanesinde önümüzdeki aylarda aşılama yaptırmayı düşünüyorum. o hastaneyi baya övüyolar. bi fikri olan var mı?

okeanoss00 canım yeni gördüm senin paylaşımlarını.. ne denir bilmiyorum ki geçmiş olsun mu denir bilemedim. ama doktorlar hep insanın içini hoplatıyor zaten lütfen içini ferah tut duayı bırakma bol bol dua et canım bizde burda hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz. umuarım en kısa zamanda bebişini hem görürsün hem duyarsın. ALLAH zor süreç geçiren herkese kim ne yaşıyorsa yaşasın yardımcısı olsun inşallah..

canım ben ankarada yasıyorum zübeyde hanım kadın doğum hastanesınde yaptırdım hastaneye 50 tl ilaçlara da 190 falan gıttı ama nasip olmadı
canım geriden gelerek muabbetı kacırmısım.
aşılama mı yaptırdın sen ?
bende aşılama için araştırıyorum ankarada nerde yapılabılınır dıye.
sgk anlaşmalı tüp bebek merkezleri varmış ama yinede astarı yüzünü geçiyo diyorlar. doktorum zekai tahir burak hastanesini önerdi orayı dene derım dedi.. bi bildiğin var mı

Kıyamm ya boşver ınankı bn senn haberını alınca ellerım tıtredı sevnçtn herkesı boşver bn o herkestn cok sevyrm senı askkkk

Aynen canm hiç belli olmuyor o yüzden kafa biraz rahat olmalı kendimizi kasmamaliyz çok merakliyz biraz kendi halimize kalsak daha rahat edicez ama gelde anlat.

Bu ay ben de umutluyum canım senden sanki diğer aylara göre de daha sakin sabırlısın belki bebişin geleceği içindir
Diğer aylardan farkım bu ay farklı bı yontemm var cok umutlu bakıyrm ve olacak dıyorum kndımı dınlemyrm guluyrm eglnyrm rahatım yanı
İnşallah canm inşallah

Canlarım çok uzun zamandır girmiyordum bir gün girdim çıktım biraz baktım el işine verdim kendimi bebek düşüncelerini kafamdan atmak için yapabildiğim kadar çevremdekilerin izin verdiği kadar nasılsınız özledim sizleri aklıma geldiniz hep girmeyince bir boşluk hissettim her gün ama biraz olsun düşüncelerden uzaklaşmak iyi geldi bende durum bu şimdi sayfalara tek tek bakıcam bakabildiğim kadar 3862 mesaj beni bekliyor

Sagol canim insallah haftaya görür ve duyariz.

Bakabıldıgıne bak canm iyi olmuştr senn için bi nbze rahatlamşsndr bırsuru hamişimz var

Bakabıldıgıne bak canm iyi olmuştr senn için bi nbze rahatlamşsndr bırsuru hamişimz var
Darısı başımıza canım hayırlı zamanda artık istek heves bırakmadılar akışına bıraktım sıkıldım yoruldum uzaklaştım bebek fikrinden nasılsın iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…