- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
İnşallah canısı inşallah çok felaket çok manyak umutluyum ya uçucam ya balon gıbı puuffff olcam ama olsun sonuçların hpsıne hazırımmm bnHaha tamam darısı başımıza o zamanNisaberatim ve bana ovulasyon testi koyu olunca mı şüphelenmiştin kuzu
Evet canım ovulasyon testini yapmaya başlamıştım 6. günden beri günden güne koyulaşınca gebelik testi de yapmıştım. Dün 6+0'dım sata göre ama bebek görünmedi. İnşallah haftaya çarşamba görmeyi umut ediyorum bu nedenle ben de üzgün ve endişeliyim.Haha tamam darısı başımıza o zamanNisaberatim ve bana ovulasyon testi koyu olunca mı şüphelenmiştin kuzu
Pek yazmyrm zatn gordkçe bn bile bu kadar uzulyrsam onu dusunmyrm bıle ama sankı içimdn hersey guzel olcak gıbı oluyo bn bu ay cok pozıtıfım nedense içimde bı kıpırtı var hayırolsun o yuzdn zehramın herseyı guzel olcak canmAynen bir rhtlasnda kuzum çok üzülüyor
Şuan boşuna sıtres yapyrsun canm bnm bak gorceksn kndını boşa uzıyrsunEvet canım ovulasyon testini yapmaya başlamıştım 6. günden beri günden güne koyulaşınca gebelik testi de yapmıştım. Dün 6+0'dım sata göre ama bebek görünmedi. İnşallah haftaya çarşamba görmeyi umut ediyorum bu nedenle ben de üzgün ve endişeliyim.
Sağol canım düne göre daha iyiyim ama geçecek inşallah.Şuan boşuna sıtres yapyrsun canm bnm bak gorceksn kndını boşa uzıyrsun
Korkma canım benim karından bakıp görmesi zor zaten normalde ilk bir kaç muayenede alttan bakarlar bildiğim.. kendi doktoruna gidince görecek rahatlayacaksın Allahın izniyleEvet canım ovulasyon testini yapmaya başlamıştım 6. günden beri günden güne koyulaşınca gebelik testi de yapmıştım. Dün 6+0'dım sata göre ama bebek görünmedi. İnşallah haftaya çarşamba görmeyi umut ediyorum bu nedenle ben de üzgün ve endişeliyim.
Neden korunuyodunuz bi kac ay once ben seni hamis gormustum sanki ya dogru mu hatrliyorum
Hadi bakalım canım ben 11. Hafta gidecem bilmiyorum artık :)Genelde söylüyor doktorlar canm yani bir tahminleri oluyor eğer bebeğin pozisyonu musaitse.. ya tabi çok sabirsizizsanki ne farkı var ama bugn elbiselere baktm ya deliriyorm almamk için smdi alavm kız elbisesi erkek cikack sonra olmayacak :)) canm bnm kan düşük çıktı aslında hct değeri kırmızı kan hücrelerinin az olmasından kaynaklı bir durum ama ilaç vermedi folik asit kullanıyorum ya yeterli buldu sanırm..
Al benden de o kadr valla içim hep kıpır kıpır sanki guzl cikack sonucu inslh seninde birşey olacak bu ay :)Pek yazmyrm zatn gordkçe bn bile bu kadar uzulyrsam onu dusunmyrm bıle ama sankı içimdn hersey guzel olcak gıbı oluyo bn bu ay cok pozıtıfım nedense içimde bı kıpırtı var hayırolsun o yuzdn zehramın herseyı guzel olcak canm
İyi bari çok kalmadı kız senin demi 10 gün sonra 11 haftalksn öyle degilmi?Hadi bakalım canım ben 11. Hafta gidecem bilmiyorum artık :)
Kizlar ovulasyon testimi alsam gerci nasil yorumlandigini bilmiyorum da ay napsam.akil verin nerden aliosunuz hangi marka güvenilir. Bi de erken gebelik testi aliyim diyorum ne onerirsiniz. Mesaj atarmisnz lutfen.hastanede calisiyorum ama kan vermek istemiyorum surekli negatif olmasi kotu oluyo.
ayy cok sevindim sizin adınıza... rabbim korusun sizi ve bebisinizi.. yeter kan verdiniz yaa maşallah :)Kizlar adiyamanda cok kotu deprem oldu saat 2de siddeti 5.8 sonrakisi 4.2 buyuklugunde. Aklim cikti ben gecen yilda bi deprem yasadim cok korkuyorum kuslarim birden bagirip ucusmaya baslayinca daha bi korktum Allahtan esim evdeydi disari ciktik bi kac yerde binalar cökmus vs ortalik karisikti esimi aradilar yikilan yere gidebilirz diye bende aksam kan verecektimya dedim hazir disardayken hastaneye gidelim. Hastanedeki O karisikligin icinde kani verdim sonuca netten bakarim dedim demin aklima geldi bi bakiyim dedim veee sonuc 58 ..... ya bebegim onca kanamaya ragmen benimle mi yahergun bi olayla geliyorum kizlar kusura bakmayin ama simdide deprem ani asiri korktugum icin kalbim agzimda atti acaba korkudan bisey olmusmudur diye dusunmeye basladim B Biravucmutluluk merdaneyi getir beni dovebilirsin ama karnima vurmak yok Nisaberatim acitmayin canimi :) okeanoss00 bakk mucize bu iste sende sikma artk canini daha fazla bizim bebegimiz sagliklica duruyo insallah yerinde sende goreceksin kesenin icinde yanne fatmasecret19 sher33 birmucizeistiyorum osay3
aksam 8de vermem gerekiyodu kani kizlar artisi dogru takip etmek icin. Olaylar olunca mecbur kaldim. Yarin zaten dr.uma gidecegim sabah kan vercm artisa bakacak..
Bende seni seviyorummmmmmmmmmmmmmGuzel haberlerle gel bak ınana ıkı gundr doğru duzgun yazmyrm sen bı guzel haberı ver kuzum inşallah o 200 kadından 1ide sensındr senı sevyrmmmm
Aynen kollar delik desik oldu :)) bugunku kiz aceleyle aldi temelli ama olsun deger :)))ayy cok sevindim sizin adınıza... rabbim korusun sizi ve bebisinizi.. yeter kan verdiniz yaa maşallah :)
ayy maşallah maşallah..sizin bebisde nazli olacak demek sizi cok korkuttu yaa ❤Aynen kollar delik desik oldu :)) bugunku kiz aceleyle aldi temelli ama olsun deger :)))
Oooooohhh vallahı kendıme geldım kurban olduğum Rabbım sana bın şukur ayyyy yerım senı bnnnnnn gırdnmu aşkım bak hiç bişey olmadı B Biravucmutluluk once halay cekelım bız sonra doverız bu hatuncagızııııKizlar adiyamanda cok kotu deprem oldu saat 2de siddeti 5.8 sonrakisi 4.2 buyuklugunde. Aklim cikti ben gecen yilda bi deprem yasadim cok korkuyorum kuslarim birden bagirip ucusmaya baslayinca daha bi korktum Allahtan esim evdeydi disari ciktik bi kac yerde binalar cökmus vs ortalik karisikti esimi aradilar yikilan yere gidebilirz diye bende aksam kan verecektimya dedim hazir disardayken hastaneye gidelim. Hastanedeki O karisikligin icinde kani verdim sonuca netten bakarim dedim demin aklima geldi bi bakiyim dedim veee sonuc 58 ..... ya bebegim onca kanamaya ragmen benimle mi yahergun bi olayla geliyorum kizlar kusura bakmayin ama simdide deprem ani asiri korktugum icin kalbim agzimda atti acaba korkudan bisey olmusmudur diye dusunmeye basladim B Biravucmutluluk merdaneyi getir beni dovebilirsin ama karnima vurmak yok Nisaberatim acitmayin canimi :) okeanoss00 bakk mucize bu iste sende sikma artk canini daha fazla bizim bebegimiz sagliklica duruyo insallah yerinde sende goreceksin kesenin icinde yanne fatmasecret19 sher33 birmucizeistiyorum osay3
aksam 8de vermem gerekiyodu kani kizlar artisi dogru takip etmek icin. Olaylar olunca mecbur kaldim. Yarin zaten dr.uma gidecegim sabah kan vercm artisa bakacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?