2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Haha tamam darısı başımıza o zaman Nisaberatim ve bana ovulasyon testi koyu olunca mı şüphelenmiştin kuzu
Evet canım ovulasyon testini yapmaya başlamıştım 6. günden beri günden güne koyulaşınca gebelik testi de yapmıştım. Dün 6+0'dım sata göre ama bebek görünmedi. İnşallah haftaya çarşamba görmeyi umut ediyorum bu nedenle ben de üzgün ve endişeliyim.

Aynen bir rhtlasnda kuzum çok üzülüyor
Pek yazmyrm zatn gordkçe bn bile bu kadar uzulyrsam onu dusunmyrm bıle ama sankı içimdn hersey guzel olcak gıbı oluyo bn bu ay cok pozıtıfım nedense içimde bı kıpırtı var hayırolsun o yuzdn zehramın herseyı guzel olcak canm

Şuan boşuna sıtres yapyrsun canm bnm bak gorceksn kndını boşa uzıyrsun

Biri bana rica etsem su gebeliğin dollenmeden itibaren yerleşme surecıno falan yazablrmı kaç gunde oluyr

Korkma canım benim karından bakıp görmesi zor zaten normalde ilk bir kaç muayenede alttan bakarlar bildiğim.. kendi doktoruna gidince görecek rahatlayacaksın Allahın izniyle

Neden korunuyodunuz bi kac ay once ben seni hamis gormustum sanki ya dogru mu hatrliyorum

canım evet doğru hatırlıyorsun. Kasım ayındaki denemelerimiz sonucun da test de hamile çıktım ama maalesef 2 gün sonra kanamam oldu Kimyasal Gebelik çıktı işte Onun üzerine korunmaya karar vermiştik ki bu ay adam vaz caydı...

Hadi bakalım canım ben 11. Hafta gidecem bilmiyorum artık :)

Kizlar ovulasyon testimi alsam gerci nasil yorumlandigini bilmiyorum da ay napsam.akil verin nerden aliosunuz hangi marka güvenilir. Bi de erken gebelik testi aliyim diyorum ne onerirsiniz. Mesaj atarmisnz lutfen.hastanede calisiyorum ama kan vermek istemiyorum surekli negatif olmasi kotu oluyo.

Al benden de o kadr valla içim hep kıpır kıpır sanki guzl cikack sonucu inslh seninde birşey olacak bu ay :)

Selam kızlar bende bu ay çaya devam ( testere dişli aslan pençesi, civanperçemi,çoban çantası) denedim balkalım bu karşımı yemekten 2 saat içiyorum akşam sabah inşallah şifa olur diyerekten .. Şimdilik iyi gibi ilk içtiğimde çok agrı yapttı kasıklarıma bi an ne oluyor falan dedim şuan hiçbişey yok .İNşalllah kızlar bu ay umut olur bize mart sonu kontrol gidicem sevinçli haberle giderim eşimin doğum günüde bu ayın sonunda bizim ayımız olur inşallah yarın yumurtlama günüm değerlendirmek istiyorum tabi ki ama mutlaka bişey çıkıyor bilirsiniz kızlar umarım herşey yolunda gider . Allah gönlümüze göre versin inşAllah

canım valla ben miratech ile öğrendim ki burda çok şey okumuştum testle ilgili güvenilir sonuç vermiyor diye hatta eşime kızdım bile niye bundan aldın diye bu iyi değilmiş diye adam ne bilsin ama en güvenilir özellikle de erken gebelik için predictor early canım inşallah hamişsindir hayırlı haberlerle gel inşallah Rabbim kiöseyi evlat hasreti ile sınamasın

Kizlar adiyamanda cok kotu deprem oldu saat 2de siddeti 5.8 sonrakisi 4.2 buyuklugunde. Aklim cikti ben gecen yilda bi deprem yasadim cok korkuyorum kuslarim birden bagirip ucusmaya baslayinca daha bi korktum Allahtan esim evdeydi disari ciktik bi kac yerde binalar cökmus vs ortalik karisikti esimi aradilar yikilan yere gidebilirz diye bende aksam kan verecektimya dedim hazir disardayken hastaneye gidelim. Hastanedeki O karisikligin icinde kani verdim sonuca netten bakarim dedim demin aklima geldi bi bakiyim dedim veee sonuc 58 ..... ya bebegim onca kanamaya ragmen benimle mi ya hergun bi olayla geliyorum kizlar kusura bakmayin ama simdide deprem ani asiri korktugum icin kalbim agzimda atti acaba korkudan bisey olmusmudur diye dusunmeye basladim B Biravucmutluluk merdaneyi getir beni dovebilirsin ama karnima vurmak yok Nisaberatim acitmayin canimi :) okeanoss00 bakk mucize bu iste sende sikma artk canini daha fazla bizim bebegimiz sagliklica duruyo insallah yerinde sende goreceksin kesenin icinde yanne fatmasecret19 sher33 birmucizeistiyorum osay3
aksam 8de vermem gerekiyodu kani kizlar artisi dogru takip etmek icin. Olaylar olunca mecbur kaldim. Yarin zaten dr.uma gidecegim sabah kan vercm artisa bakacak..

ayy cok sevindim sizin adınıza... rabbim korusun sizi ve bebisinizi.. yeter kan verdiniz yaa maşallah :)

Oooooohhh vallahı kendıme geldım kurban olduğum Rabbım sana bın şukur ayyyy yerım senı bnnnnnn gırdnmu aşkım bak hiç bişey olmadı B Biravucmutluluk once halay cekelım bız sonra doverız bu hatuncagızıııı
Deprem içinde hiç korkma Rabbıme sığın şuan meleğin sennle ve Rabbımın korumasındasın sen Allah kazdan beladan korusun sızlerı ordakı herkesı canm ailecek uzun omurler nasp etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…