2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kız sen nasıl birseysn ya @Nisaberatim şunu ortamiza alıp kafasına kafasına vuralm

Kuzum anlamiyosunuz. Uc gundur yogun kanamam var. Bildigin adet oluyorum. Bildigin hissediyorum.... Bu nasil yerlesme kanamasi yaw. Valla duygularimi yazmaya korkar oldum gelip kizacaksiniz diye ben uzulmuyorum negatif sonucu alsam inan rahatlayacagim. Bi sonuca ulasmis olacagim cunku. Cuma gununden beri belirsizlik icindeyim. Agrilarim bugun hafifledi gunlerdir temizlik yok yemek yok uyku duzeni yok hep uyuyorum agrilara uyaniyorum ailem yanimda yok memleket 15 saat uzak hic kimsem yok gece tak tlfn geliyo esim goreve gidiyo yalnizim anlayin benide. Bunaldim agri bi yandan kanama bi yandan. Bugun sonuc iyi cikarsa annem gelecek kadin evini barkini birakip bi uctan bi uca getirecem oda orda uzuluyo bi yandan. Psikolojimi anla

O kanama kırmızıya döndü mü den sen adet oluyorum diyorsun?

CANIM GURBETTE OLAN BİRİ OLARAK VE YAKIN ZAMANDA AYNI SÜRECİ YAŞAYAN BİR BAYAN OLARAK SENİ ÖYLE İYİ ANLIYORUM Kİ. DR PROGESTRAN VERDİMİ SANA HİÇ. BENİMDE ÖĞRENDİĞİMDEN BERİ HEP KAHVERENGİ KANAMA SON İKİ GÜN İSE KANAMAYA BENZER KAN GELİYORDU. İNŞALLAH DEĞERİN YÜKSELMİŞTİR AMA O BELİRSİZLİK ZOR

Ya iste yasaya yasaya ogreniyoruz agzimizin payini alippp bidaha ayni seyi yapmamaya calisiyoruz .. hayirlisi olsun bakalim Yumurtlama gunu bilerek mi iliski olmadi canim yoksa rastgele mi :)

Canım aslında korunuyorduk ama eşim korunmaktan vaz geçti ogece kendi kendine..bir gün sonrada yumurtladım. Sonrasında ilişki olmadı. Aslında planlı değil... Doğaçlama oldu..

Oyy canm yaa kanamn kırmızımı oluyo ? Çok zor biliyorum ama artışın güzeldi yani bnde o yüzden ümitli ol diyordum k.bkma seni üzmek hc istemem biliyorsun . Temizlik faln önemli değilde sen iyi olsan dur bakalm bugn nasıl çıkacak aksm mi gideceksin ??

Vermedi hic bisey canim. Iki gun sonra yine kan ver dedi. Kollarim delik desik oldu ya. Igneden korkmayan ben simdi igneyi gorunce icim cekiliyo artk. Neymis iki gun sonra da deger guzel artarsa bir hafta sonra goreyim seni diyo ya... ben istemez miyim sagliklica bi bebegim olsun adetim gelmeyince aaa günüm gecti hamileyim diyebileyim. Negatifse negatif. Kesin sonuca ulasmak istiyorum artk anlatabiliyorum dimi. En azindan ona gore ilac icip ot çer çöp icip dindiriyim su agrilarimi. Bu kadar kanamaya bebek tutunsa nolacak ki zararli degil mi

BEN O KADAR TUAF HİSSETTİM Kİİ AZ ÖNCE GEBELİK TESTİ ALDIM DÜŞÜKTEN SONRA DEĞERİM SIFIRLANMIŞMI DİYE ÇİFT GÖRMEYİ SAYISINI BİLE HATIRLAYAMADIM AYLARCA BEKLEYEN BEN BU SEFER TEK ÇİZGU GÖRMEYİ DİLEDİM RABBİME DEĞERİM SIFIRLANMIŞTIR UMUDUYLA

ŞÜKÜRLER OLSUN NE ACI BUNU SÖYLÜYORUM TEK ÇİZGİ KANAMADA KAHVERİNGİYE DÖNMÜŞ SANIRIM DEĞER SIFIRLANDI

Yok cnm ya gitmedim daha ama sabırsızlık malum :) ikili üçlü tesleri yaptırmıcam haftaya 13 .haftalık olcak o zmn genel muayeneye gidiym diyorum blki blli olur
Canm doktorumla konusaym da bnde yaptırmak istemiyorum ikili testi ne der bilmiyorum ama yani çok gerekli birsy mi sadece down sendromu olup olmadığına mi bakılıyor?? Git bakalm belki br tahminde bulunur bnm doktorum demez gorsede sanmıyorum yani 16.haftadan sonra söyler gbi geliyorda bn 12.hafta nub dan tahmin ederm diyorum .

Beni de etiketle kan sonucun çıkınca canım aklım kaldı sende . İnşallah hayırlı haberler alırsın .

aslında sabretmek lazım bu ayın sonunda belli olur benimki bakalım dayanabilirsem :)

CANIM O KADAR İYİ ANLIYORUM Kİ SENİ BENİM GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİ TUTANAMADIĞI İÇİN DÜŞÜK OLDU DEĞERİM 256,7 DEN 110A DÜŞTÜ

O KAN VERME SÜRECİNDEKİ STRES BENİ BİTİRDİ HALA KOLLARIMDA MORLUK VAR CANIM DÜŞÜKTEN SONRA AYRI BİR CANIMI YAKIYOR O MORLUKLARI GÖRMEK KANAMAYI GÖRMEK

HAYIRLISINI DİYE ARKADAŞIM HAYIRLI VE SAĞLIKLI OLACAKSA SENLE KALSIN

Sen suan hamilemiydin?? Dusuk mu oldu anlamadim hikayeni bilmiyorum canim

Hani iki gun once kendimi kaybetmistimya agla sizla bi hal olmustum o gun basladi kanama. Fazlasiyla normal regl gibi geliyo iste. Sasirmiyorumda. Alistim yani. Bide sonuclansa bi
Rabbim gönlündeki neyse onu versin sana canım. Üzülme lütfen siz üzülünce ben de üzülüyorum. Kendim de üzgünüm zaten püf.

Netten aksam baktim bi cok kadin hamileliginde normal regl olmus hamileligini mide bulantisi sikayeti icin dr a gittiginde ogrenmis dusun yani. Babaannemde bilmemis babama hamileyken adet olmus. 200 kadindan birinin basina geliyomus galiba o 1ide benim. Yazik gec dollendiyse bile bukadar kanama ona zarar vermez mi zuzu? Evet siyah gibi koyu kirmizi falan geliyo takip etmiyorum nefrett ettim regl olmaktan inan.. aksam gidip degerime baktircam. Eger 50 cikarsa beni falakaya bile yatirabilirsin :)))

Sen suan hamilemiydin?? Dusuk mu oldu anlamadim hikayeni bilmiyorum canim
CANIM BEN CUMARTESİ DÜŞÜK YAPTIM 256,7 İKEN DEĞERİM 110NA DÜŞTÜ KAHVERENGİ LEKELENME VARDI BENDE EN BAŞTA OĞLUMDA DA VARDI O YÜZDEN HİÇ KÖTÜYE YORMADIM AMA CUMA GÜNÜ KIRMIZIYA DÖNDÜ VE SONRASI DÜŞÜK

Rabbim gönlündeki neyse onu versin sana canım. Üzülme lütfen siz üzülünce ben de üzülüyorum. Kendim de üzgünüm zaten püf.
Ustumdeki agirlik kalkti bugun hafifim neden bilmiyorum. Uzulmuyorum cok rahatim hatta... sen hâlâ ayni yerdemisin ? Kiz gitseydinya bugun baska bi doktora. Boyle beklenmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…