2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ZK_ASK Canım senin adına çokk sevindim, inşallah hayırlısıyla daha güzel günlerini görürsün, sağlıkla da kucağına alırsın bebişini. Allahtan ümit hiç bir zaman kesilmemeli

Deprem için çok üzüldüm inşallah can kaybı yoktur çok geçmiş olsun canım
Ve senin için çok çok çok sevindim allahım kat kat artsın değerlerin inşallah

Teşekkür ederim canım kafam çok karışmıştı yarın kısmetse dr.gidicem dua edin bi sorun çıkmasın ne olur hayırlısı ile görürüm en azından rabbim sana da sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin

ZK_ASK Canım senin adına çokk sevindim, inşallah hayırlısıyla daha güzel günlerini görürsün, sağlıkla da kucağına alırsın bebişini. Allahtan ümit hiç bir zaman kesilmemeli

Ilk bebegini bekleyen heyecanli anne adayi :)) bende sendenim :) hep burda da diyodum kendimden umudum yok Allahtan umudumu hicc kesmedim diye. Cunku O, ol deynce olur ancak.. ve oldu cok sukur ol demis insallah Rabbim devaminin geldigi keseyi kalp atisi dogumu o gunleri gostersin hepimize yasatsin bu duyguyu hayirlica. Korktugumuza ugratmasin Allahim

Aynen öyle canım, Allah beterinden sakınsın, kimseyi evlatsız bırakmasın, acısını göstermesin. Çok zor.. İnşallah sende mükafatlandırılacaksın, güzel günler yakındır, Allahın izniyl

Kuzum çok sevindim maşallah büyüyor o minnak annesini birakmaya da niyeti yok. Ayy cok buyuk gecmis olsun deprem için de canim. Insallah ben de gorecegim minigimi guzel gunler yakin.

Sagol canim evet insallah bu inadini devam ettirir ve birakmaz beniii babasi kılıklı :)) guzel gunler cok yakin sen hic stres yapma kuzum insallah goreceksin

Çok geçmiş olsun rabbim sana sağlık versin umudunu yitirme elbet bi zamanı vardır her iş te bi hayır vardır canım sakın üzme kendini brn de şimdi hayırlı olsun diyecektim çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum ama zamanı geldiğinde sen de hayırlısı ile kalıcaksın canm dualarım sizinle ben sizleri terapi gibi okuyup mutluluğunuzla sevinip hüzünlerinizle üzüldüm inanki hepinizi tanımadan çok sevdim hiç üzülme desemde üzüleceksin ama zamanı gelince sende tekrar sağlıkı bi şekilde bu durumu yaşayacaksın deprem içinde çok geçmiş olsun yeni duydum canım

Sagol canim evet insallah bu inadini devam ettirir ve birakmaz beniii babasi kılıklı :)) guzel gunler cok yakin sen hic stres yapma kuzum insallah goreceksin
Hepimiz icin guzel gunler yakin kuzucum sen canini sikma bak bebek sana tutunuyor sen de ona sıkı tutun annesi :)

Sagol Allah razi olsun canim ama degerim yukseliyo sende dua et benmle kalsin bebis

Yegenime dua etsn afettm haydee :) br daha yaprsa dövelim :) çok sevindim inan ya bn inanıyorum snde inan su bebeğine lütfen valla iyiki sna cekmems bu bebk sna çekse pes ederdi Allah tan babasına cekms . Canm deprem k.marastada hissedilmiş 2 de olan ama bn duymadım çünkü yoldaydm evde olsam belki hissederdm . Korkma sen birsy olmaz bnde iki kere korktm o şekil datta birinde gözüm doldu ama birsyi yok bebegimin hc bisecik olmayacak inslh canimcim hersy guzl olacak ZK_ASK

Canım çok sevindim senin adına inş kanamada durur bebişin bizleri sevindirdi canım sen Adıyaman'da mı oturuyordun bende Maraş'ta oturuyorum canım burada da hissettik bir de kızlar bugünkü yaptığım gebelik testi negatif ve benim sol taraftaki bıçak batar gibi ağrım arttı korkmaya başladım açıkçası acaba kist mi arkadaşlar yarın doktora gideceğim

Canım tşk ederim bende bugün bir gazla gebelik testi yaptım daha adetime 9 gün var arkadaşlar da gördü bir çizgi bende gördüm inş vardır canım sağolasın
Ümidini kesme canım daha 9 gün var ya inş.testler yanıltmaz ve hamilesindir canım çünkü 5 dakika da çıktı diyosun ben yaptım akşama baktımda çizgileri gördüm o yüzdwn kırmızılar gelmeden ümüdimizi kesmiyoruz iyi düşünüp hayırlısı ile iyi sonuç alıcaz canım dualarım seninle

Hepimiz icin guzel gunler yakin kuzucum sen canini sikma bak bebek sana tutunuyor sen de ona sıkı tutun annesi :)

Ay tutunmazmiyim sabaha kadar dua ettm annem orda dua etti haberi verdim gel artk dedm tamam dedi haftasonu gelecek insallah. yarinki dr kontrolumude atlatiyimda Allahin izniyle... sigara iciyodum nasilsa gidecek diye. Ama icmemem lazim artk. Sende durumlar ne. Hatrlatmis gibi olmayimda :))

ZK_ASK patlattı haberı canısı oh oh oh
İnşallah bnde verrm müjdeli haberı bu ay
Bu ay olmasada sonrakı aylar
Hayırlısı yaradandan suan keyıflıym zehram verdı mujdeyı
Valla patlattı kiz gözlerim doldu nasıl sevindim brde senden guzl haber gelirse inslh oturur aglarm sevinçten inslh sende patlat guzl haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…